Benim de ilk hamileliğimde yapıldı canım ama ne gibi zararı oluyor konuşmanın o kısmını kaçırdım, bebeğe geciyor olduğu gibi, toksin yolluyorsun vs. dedi işte ama kendisi zaten normal beslenmede de şekeri hayatınızdan çıkarın diyoŞeker yuklemesinin nasıl bi zararı oluyormuş ki kızında yapmışlardı bişey olmadi
Ins canim senin ve bebegin sagligini tehlikeye atmadigi sürece tabi ki iyi drunla konus bn normalde sezeryan istiyodum ama dinen ve saglik acisindan faydasini öğrendikten sonra kesinlikle normal istiyorum ki normal dogumla dogan cocuklar anneye daha bagli olurmus ve dogarken annede olan bi siviyi yutarmis o da antibiyotik etkisi yaparmis hem anne icin hem de bebek icin cok iyi bnm dr sezeryan yanlisiymis ama son ana kadar normal istiyorum dicem ins. Hayirlisiyla dogururuz bebislerimizibende de fıtık var normal doğumu çok istiyorum ama inşallah nasip olur bana da :)
günaydın :) hadi benim kontrolü var heyecandan yine uyandım sen iyice rekor kırmışsın canm :)Bu uyku kaçmasıda çok erken oldu ama
Günaydın kızlar.sabah uyandim karnimda bi batma hissi var göbegimin orda iceriden hareket edince bisey batiyo normalmiki
saol canım inşallah öyledir.ters bişey olmasındaGünaydın :) Normal canım bende de oluyor bazen rahimde de oluyor kese genişledigi için oluyormuş
Tabi ki patatess :)günaydınn, eşim kalktı, oğluşum kalktı, e mecburen ben de kalktım... kahvaltıya ne yapsam ki?
Allah sabır versin ve tekrar nasip etsin inşallah canım ben de 3 ay önce aynısını yaşadımGelişmemiş kese normal haftasında ama bebek iyice küçülmüş sebebini dün tam olarak anlayamadım şaşkınlıktan bugün ayrıntılı olarak sorucam
Ben dün gidip aldım çok rahat sanki pijama gibi valla diyorum keşke daha önce alsaydım 40 liraydı benim aldığım. Artık diğer pantolonlarımın beli kapanmadığı için dün gidip aldım tavsiye ederim :)Kızlar bugün lcw ya baktım sizin tarzınızı bilmem ama kot Chino çok çeşitli hamile pantolonlar ı gelmiş yeni sezon. Fiyatlarına lcw pazar yeri gibi kalabalıktı bakamadım hafta ici sakin bir gün gidip deneyip alıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?