merhaba hanımlar
,bende katılabilimiyim aranıza =)
bundan önce mayıs 2013 annelerindeydim ve 2 hafta önce bir meleğimin daha olacagını ögrendim
Hayırlı olsunkendimi tanıtayım
izmirliyim , 16 aylık bir oglum var adı aras kendisini cok aradım tüp bebekle geldii .....
şimdi ise pat diye hamile kalmam bizi çok şaşırttıı hayırlısı artık sağlıkla gelsin yavrularımız
Günaydın sana da güzel bir hafta olsun inşallahGÜNAYDINNNNNN ANNİŞLERRR VE MİNİKLERİİİİİİ
Hoş geldin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)merhaba hanımlar
,bende katılabilimiyim aranıza =)
bundan önce mayıs 2013 annelerindeydim ve 2 hafta önce bir meleğimin daha olacagını ögrendim
ÇOK TEŞEKKÜRLERR .....Hayırlı olsun :)
AMİNN İNŞALAHHHayırlı olsun
GÜNAYDINNNGÜNAYDINNNNNN ANNİŞLERRR VE MİNİKLERİİİİİİ
TEŞEKKÜRLER CANIMGünaydın hanımlar ,
Ben tatildeyken baya bir yazışma olmuş.Aramıza katılan yeni anne adaylarını tebrik ederim :)
Günaydın sana da güzel bir hafta olsun inşallah
Hoş geldin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kv ile birlikte yaşadığın eve kardeşini mi aldın? Canım ben şimdiye kadar okuduklarımdan anladığım kadarıyla seni bile fazlalık görüyorlardı üstüne bir de kardeşinin gelmesi hiç olmamış. Yeni bir sorunkaynağı çıkmış. Nasıl akıl vereceğimi hiç bilmiyorum gerçekten.kızlar artık ne yapacagimi sasirdim esim sinir oluyorum kardesim artik ooo zle yasicak cunku dersanesi bize yakin ama kaynanam devamli dersanen ne zaman tatilin ne zaman deyip duruyo kardesim rahatsiz ban gelince oyle 2 ay baska kiz kaldi evimizde 9 yaslarda felan ben birsey demedim ama o varken isin degisik tarfi kardesim bu gun yanima almak istedim esim eve biraksan anneme yardim etse die kizdi eve hizmetci gelmedi bu kiz ya bulasik yikio topluyo dahha ne yani sofrada ben konusunca yemekde konusulmaz bende dedim sen bi konus cayi basina dokecem annesi evet konusulmaz dedi bir dakka gecmedi basladilar konusmaya zitlik yapio duruyolar kardesimi yanima alacami bildigi halde kadin hep kardesim icin nereye deyip duruyor isimiz var deyip aldim artik yeter uyum saglayamiyorum tak edio esimin hele sozleri arkami kasimazsan kovarim eve bi eksik olur yetisemem biz seni daha niye aldik lafa bak ben neyim ya isi biraktim bi ara babasi kalkti aya resmen ben paralarini yemim yani Allah ben ona dusurmesine eline cok sevdim adam bu gun nefretle baktim adam oldu
geçmiş olsun canım inş bizim kanamalar da küçülür senin kanaman kesildi mi dışarı attığın için mi küçülmüş yoksa emilmeye mi başlanmış dr bişey söyledi mi benim dışarı kanamam yok çok şükür içeri emilmesini bekliyorumKızlar günaydın. Kanama alanım küçülmüş çok şükür ama risk devam ediyo. Bebeğim kanamadan dolayı biraz yavaş büyüo o yüzden mayıs annesi olacağım sanırım ama burdayım tabiidualarınıza benide katın lütfen iyi haberler almak dileğiyle inşallah
Kızlar günaydın. Kanama alanım küçülmüş çok şükür ama risk devam ediyo. Bebeğim kanamadan dolayı biraz yavaş büyüo o yüzden mayıs annesi olacağım sanırım ama burdayım tabiidualarınıza benide katın lütfen iyi haberler almak dileğiyle inşallah
Canın kanamam kesildi çok şükür ama benim kanama alanım çok geniş. 50mmydi. Şimdi 38 lere düşmüş. Organize olmaya başlamış. Vücut tarafından emilmesini bekliyor doktorlar. Sanada çok geçmiş olsun seninkinin boyutları ne kadar?geçmiş olsun canım inş bizim kanamalar da küçülür senin kanaman kesildi mi dışarı attığın için mi küçülmüş yoksa emilmeye mi başlanmış dr bişey söyledi mi benim dışarı kanamam yok çok şükür içeri emilmesini bekliyorum
Sağol canım. İnşallah bende anlatırım geçti diye :) kanama kesenin etrafında canım riskli birazÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMDE OLMUSTU İLK HAMİLELİGİMDE KANAMA AŞAGIDAMI YUKARIDAMI AGER AŞAĞIDAYSA BEBEGE BİR SAKINCASI YOKTUR MERAK ETME SEN OL BOL İSTİRAT ET VE İÇİNİ FERAH TUT
herkese günaydın iyi bir hafta geçirelim inşaallah bizim bu hafta buluşmamız var miniğimlesabırsızlıkla çarşamba yı bekliyorum
benim 12 idi sonra 19 oldu en son geçen pzartesi 32mm idi cumaartesi başka dr a gittim kanama odağın küçülmüş dedi ama boyut vermedi kese arkasında benim kanamam daCanın kanamam kesildi çok şükür ama benim kanama alanım çok geniş. 50mmydi. Şimdi 38 lere düşmüş. Organize olmaya başlamış. Vücut tarafından emilmesini bekliyor doktorlar. Sanada çok geçmiş olsun seninkinin boyutları ne kadar?
Sağol canım. İnşallah bende anlatırım geçti diye :) kanama kesenin etrafında canım riskli biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?