Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim nasilsn bir kac gundur foruma giremedim dun girdigmde randevunun guzel gectigini okudum maşallah bende tam o sirada hastanedydm çok şükür benimde iyi gecrti bebisin büyüdüğünü gördüm kollari bacakları oldukça belirgindi bebegin boyuna 36 mm dedi Dr biraz kisa dedi yumurta ve sutu her gün iç dedi birde adetim tam 30 gun surmedigi icin sat imi bir hafta daha gec hesaplamami soyledi yani suan 10 hafta icerisindeym. Artik icim o kadar huzur bulduki bebegimi boyle uzanirken ayaklar kollar havada gorunce insallah bu sefer sonuna kadar gidecegimize inandim. Sen de benim gibi rahatladin mi birazyine bir sabah ve yine bengunaydınnn
güya öğlenciyim keşke sabahçılığı seçseymişim bilemedim uyku düzenimin değişeceğini tahmin edemedimGünaydın okula hazırlanıyorum, benim yerime de uyuyun bugün 3'e kadar dersim var.![]()
ayy kuzum o gunki strasimi anlatamam sana ama şukur şimdi daha rahatım boyunu söylemedi bende sormadım aman sağlıklı olsunlar da kuzum benim satta sürekli değişiyor dontorlar tarafından aralık kapanıyor gitgide sanki hani 2 hafta geriydik başta ama bir haftaya duştu pcos belası :) pazartesi gidip sonuçları alcam sen verdin mi ikili test için canm ...seninde hepimizinde gozu aydın inşallh böyle devam eder ...Gunaydin canim nasilsn bir kac gundur foruma giremedim dun girdigmde randevunun guzel gectigini okudum maşallah bende tam o sirada hastanedydm çok şükür benimde iyi gecrti bebisin büyüdüğünü gördüm kollari bacakları oldukça belirgindi bebegin boyuna 36 mm dedi Dr biraz kisa dedi yumurta ve sutu her gün iç dedi birde adetim tam 30 gun surmedigi icin sat imi bir hafta daha gec hesaplamami soyledi yani suan 10 hafta icerisindeym. Artik icim o kadar huzur bulduki bebegimi boyle uzanirken ayaklar kollar havada gorunce insallah bu sefer sonuna kadar gidecegimize inandim. Sen de benim gibi rahatladin mi biraz
gule gule git canm haber etmeyi unutma inşallh guzel haerlerle gelherkese günaydın birazdan kontrole gideceğim dualarınızı bekliyorum
hem 10. Haftaya göre hesaplayınca boyu normal oluyor ozaman bebeğim normal sata göre benm 13 hafta bitmiş olması gerekirdi... Sata bakılmıyor ama sutu yoğurdu ihmal etme sakın bu arada baktımda crl denen şey baştan popoya sanı rt ım 4.50 yazıyor ee ben 12. Haftadayım sen 10 normal bence ...Gunaydin canim nasilsn bir kac gundur foruma giremedim dun girdigmde randevunun guzel gectigini okudum maşallah bende tam o sirada hastanedydm çok şükür benimde iyi gecrti bebisin büyüdüğünü gördüm kollari bacakları oldukça belirgindi bebegin boyuna 36 mm dedi Dr biraz kisa dedi yumurta ve sutu her gün iç dedi birde adetim tam 30 gun surmedigi icin sat imi bir hafta daha gec hesaplamami soyledi yani suan 10 hafta icerisindeym. Artik icim o kadar huzur bulduki bebegimi boyle uzanirken ayaklar kollar havada gorunce insallah bu sefer sonuna kadar gidecegimize inandim. Sen de benim gibi rahatladin mi biraz
ah canım ya umarım duzelirsin yakın zamanda şukur ben kusnadım hiç ama şişkinlik ve iştahsızlık bile beni çok rahatsız etti ..allah yardımcın olsun ama doktora bi git canm serum falan takıyorlar bildiğim kadarıylaHerkese gunaynidin.Kizlar son bir haftadir kusmalarim iyice artti butun gece uyuyamadim bulantidan sokaga bile cikamiyorum hele kokulara hic dayanamiyorum ellerimi gikarken sabun kokusuna bile dayanamiyorum yani berbat bi durumdayim.Dun esim cok israr etti hastaneye gidelim diye ben inatla gitmiyorum ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum
Aynen canim soylemiyolar ben de cok israr ettim ki doktor vucudunu tanitti bebegimizin bize yani gercekten belli oluyo yani insallah sende bi dahaki sefere ogrenirsin
Ayni durumdayiz sanirim sinirlerime vurdu artk kendi kokumdan tut dis macununa hersey midemi bulandiriyo.tam bitti dedim tekrardan dahada siddetli başladı midemde su bile kalmiyo leblebi yi gorunce bile bi yuaf olmaya basladim.cok moralim bozuldu ya.aynen esimde zorla hastaneye goturmek istiyoda gerek yok diye dayanmaya calisiyorm offHerkese gunaynidin.Kizlar son bir haftadir kusmbulandiriyo.artti butun gece uyuyamadim bulantidan sokaga bile cikamiyorum hele kokulara hic dayanamiyorum ellerimi gikarken sabun kokusuna bile dayanamiyorum yani berbat bi durumdayim.Dun esim cok israr etti hastaneye gidelim diye ben inatla gitmiyorum ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum
Ewt cok zor bi durum cildiricak durumdayim benim iki cocugum daha var okula gidiyolar yavrularimla ilgilenemiyorum o beni dahada hircin yapiyorAyni durumdayiz sanirim sinirlerime vurdu artk kendi kokumdan tut dis macununa hersey midemi bulandiriyo.tam bitti dedim tekrardan dahada siddetli başladı midemde su bile kalmiyo leblebi yi gorunce bile bi yuaf olmaya basladim.cok moralim bozuldu ya.aynen esimde zorla hastaneye goturmek istiyoda gerek yok diye dayanmaya calisiyorm off
Zaten serumdan dolayi gitmek istemiyorum iki hamileligimdede hastaneden cikamamistim canim yaah canım ya umarım duzelirsin yakın zamanda şukur ben kusnadım hiç ama şişkinlik ve iştahsızlık bile beni çok rahatsız etti ..allah yardımcın olsun ama doktora bi git canm serum falan takıyorlar bildiğim kadarıyla