Kizlar simdi hastaneden geldim iki kg serum ydim banamisin demiyo bu midem ya hala ayni siddette bulaniyor.Doktorum yarin ozel bir ilac getirecek insallah o iyi gelir.Bide herkes ultrasonun zararli oldugunu yazmis 5ci haftamdan beri her hafta ultrasondayim doktorum hic oyle bir zarardan bahsetmedi bebisim 2.5 cm olmus kocaman olmus dedi doktor kalp atislarini dinletti
Var canim. Ayni seyleri tuketiyoruz.. degisik biseyler yiyeyim, faydasi olsun diyorum hoop cikariyorum. Tum gunum berbat geciyo bu kez de , butun keyfim kaciyo. Ilk zamanlar oldugundan onemsememeye calisiyorum. Simdilik kilo almadim ben ama zaten 70 le hamile kaldimSelam kızlar herşey yolundadır umarım, ben bulantılardan yana hala şikayetçiyim malesef her yolu denesemde fayda etmiyor. Bi günüm nü günümü tutmuyor. Ve işin kötüsü sulu yemek yiyemiyorumda yapamıyorumda. Hep katı seylere yöneliyorum ve zaten kilo konusunda korkuyorum böyle oldukca endışem arttı. Peynir ekmek pogaca tost makarna anca böyle seyler midemi kaldırmıyo baska böyle beslenen varmı
Benim de sat 10 temmuz..en son 7 haftalikken gittim. 3 hafta sonra gel dedi. Yarin gidicem insallah. Ben de meraktan oluyorum.. resmen cocugu icin endiselenen anne modundayim.hep bi goresim geliyo. Ama usg nin fazlasi zararli diyolar ya kendimi tutuyorum :))benim de sizinle aynı kızlar =) Sat:11 temmuz. en son 7 haftalıkken gitmiştim kontrole.. bi sonraki 11. haftamda olacak ay sonu.. çok merak ediyorum bebişi ama 3 kez girdim ultrasona, malum fazlası zarar. o yüzden merakımı bastırmaya çalışıyorum, şu 2 hafta geçse de kavuşsam =) siz bugüne kadar kaç kere gittiniz doktora?
Tüy dokücü kremler yasak ama ağda ben yaptım skntı olmaz die düşünyorumKızlar ağda işini napıyorsunuz ya ben şimdi yapıcam ama kararsız kaldım ya doktora soran oldumu hiç
Yorma kendini canim çok ayakta durma eve gelince de ayaklarini yuksege kaldir yat bisey olmaz insMerhabalar kizlar pazar gunu kanamam oldu. Dusük diye gittik ama kalp atislarini duyunca dunyalar yeniden benim oldu. Bu sene 1.siniflari okutuyorum ve cok yoruluyorum. Aksam eve geldigimde sadece yatmak istiyorum ama yemek yap sofrayi hazirla kaldir derken bitik hale geliyorum. Bebisime birsey olacak diye cok korkuyorum.
Slm kizlar.İkili test yaptiran var mi.Ben bursadayim rentıpta selim bey doktorum.İkili test yapmiyorum saglukli anne babalarda sadece uclu test yapiyorum endiseye gerek yok dedi.Ben ilk cocugumda yaptirmistim.Kararsiz kaldim.Hos bu testin sonuclari %85 dogru sonucu veriyor.Ayrica da sonuc negatif ciksa bunun kararini vermek de cok zor.Allahtan geleni kabullenmek lazım.Merak ettim sizler ne yapacaksıniz.
aynen canım devamlı oturunca yatınca artıyor devamlı oturmamak lazımmıs nette okumustum hamileler 2 saatte bir 10 dk yürümeliymişevet canım olabilir birde ben oturarak çalışıyorum arada kalkıp turluyorum ama genelde bilgisayar başı ondan kaynaklı da olabilir belki değil mi?
canım bende oldum süt kesiği seklinde cok kötüydü doktora gittim tek kullanımlık fitil verdi esime hap verdi kasıntı için krem verdi gecti sükür bence tedavini ol.baska doktorda gerek görmedi yani ilaç vermedi.gebeligin ilk aylarında ilaç vermiyolar genelde ama ben cok rahatsız olmustum coktu akıntım.ondan git mutlaka doktoramerhaba kızlar iyi geceler biz 10. haftalık olduk fakat dün geceden beri vajinamda yanma ve kaşıntı var bundan 4 ay önce vajina mantarı olmuştum acaba o mu tekrarladı gebelikte tehlikeli mi kızlar
Maşallah minigine, biz de bugün 9+4 ' e girdik gece yarısı itibariyle. Aynı zamanlarda olacak hemen hemen doğumlarımız inşallah. Allah sağlık versin evlatlarımıza. :)Slm kizlar bi suredir takip edemiyorum burayi bugün doktora gittik 9+5 olmamiz gerekiyordu 9+2 ciktik 3 gün gerideyiz doktorun 2 li test istedi ama randevuları dolu özel hastaneleri arastiriyorum bakalim bi yaptirmasam diye düşünüyorum ama kararsiz kaldim buda bizim minigimiz teyzeleri çok şükür kalp atislarinida duydum
sagolun, size de iyi donemler olsun. ben mugla universitesindeyim. ayrica size de kolay gelsin, okul hamileyken biraz zor oluyormus!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?