2015 Nisan Anneleri

CNm ultrasonun zararlı olduğunu dair hiçbir kanıt yok yani daha bulan olmamış .. Zararlı diyen neye dayanarak diyorlar bilemiyorum sadece in case olayı yani ya varsa ..

iyi akşamlar kızlarr, ben gene bulantıdan sebep yatıyorum, akşamları çok fenayım, inşallah çıkarmam yine
Ben de dr.a sadece sadece bir kez gittim yarın tekrar gidicem inşallah, bakalım ne var ne yok

Kızlar ağda işini napıyorsunuz ya ben şimdi yapıcam ama kararsız kaldım ya doktora soran oldumu hiç

Var canim. Ayni seyleri tuketiyoruz.. degisik biseyler yiyeyim, faydasi olsun diyorum hoop cikariyorum. Tum gunum berbat geciyo bu kez de , butun keyfim kaciyo. Ilk zamanlar oldugundan onemsememeye calisiyorum. Simdilik kilo almadim ben ama zaten 70 le hamile kaldim ( sonumuz hayrolsun

Merhabalar kizlar pazar gunu kanamam oldu. Dusük diye gittik ama kalp atislarini duyunca dunyalar yeniden benim oldu. Bu sene 1.siniflari okutuyorum ve cok yoruluyorum. Aksam eve geldigimde sadece yatmak istiyorum ama yemek yap sofrayi hazirla kaldir derken bitik hale geliyorum. Bebisime birsey olacak diye cok korkuyorum.

Benim de sat 10 temmuz..en son 7 haftalikken gittim. 3 hafta sonra gel dedi. Yarin gidicem insallah. Ben de meraktan oluyorum.. resmen cocugu icin endiselenen anne modundayim.hep bi goresim geliyo. Ama usg nin fazlasi zararli diyolar ya kendimi tutuyorum :))

Merhaba kizlar,
Benim de midem kotu oluyo zaman zaman. Yeme konusu sınırlı besinlerle halletmeye calisiyorum. Icme konusu benim icin daha buyuk sorun. Su icemiyorum.off. onun icin de bi cozum buldum. Hafif soguk bi bardak suyun icine bikac damla limon sıkıp icebiliyorum. Cok sukur bulandirmiyo. Siz de deneyin belki faydali olur )

Yorma kendini canim çok ayakta durma eve gelince de ayaklarini yuksege kaldir yat bisey olmaz ins

kızlar mrh,üç dört gündür özellikle akşam yemeğinden sonra midem yanmaya başlıyor,rahatsız ediyor.Hamilelikle alakası var mı?Alakasız mı?Daha erken değil mi hamilelikte mide yanması için?Aynı durumu yaşayan var mı?9+5 im buarada.

Son düzenleme:

Ohhh yasa buldum birini mrb canım bende selim beye gidiyorum bana hatta hiç bahsetmedi ikiliden

merhaba kızlar iyi geceler biz 10. haftalık olduk fakat dün geceden beri vajinamda yanma ve kaşıntı var bundan 4 ay önce vajina mantarı olmuştum acaba o mu tekrarladı gebelikte tehlikeli mi kızlar

merhaba kızlar iyi geceler biz 10. haftalık olduk fakat dün geceden beri vajinamda yanma ve kaşıntı var bundan 4 ay önce vajina mantarı olmuştum acaba o mu tekrarladı gebelikte tehlikeli mi kızlar
canım bende oldum süt kesiği seklinde cok kötüydü doktora gittim tek kullanımlık fitil verdi esime hap verdi kasıntı için krem verdi gecti sükür bence tedavini ol.baska doktorda gerek görmedi yani ilaç vermedi.gebeligin ilk aylarında ilaç vermiyolar genelde ama ben cok rahatsız olmustum coktu akıntım.ondan git mutlaka doktora

Maşallah minigine, biz de bugün 9+4 ' e girdik gece yarısı itibariyle. Aynı zamanlarda olacak hemen hemen doğumlarımız inşallah. Allah sağlık versin evlatlarımıza. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…