amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin bizim ilk bebeğimiz çok da farketmez cinsiyeti ikisine de alıştırıyorum kendimi artıkAllah gönlünden geçeni verir inşallah bende önceleri hep kız gördüm şimdide erkek görüyorum bakalım neyim olacak çok merak ediyorum
Canım, ben doktoruma söylediğimde bana gayet olumlu ve anlayışlı bir şekilde cevap verdi, eğer Down sendromu görüldüğünde bile bebeğinizi aldırmak istemezseniz gerek yok, tamamen size kalmış bir şey dedi. ben yaptırmayacağım, bir de ilk çocukta ve 35 yaş altı hamileliklerde böyle bir risk çok azmış, bence gereksiz bir test tabi yaptırmak isteyenlere de saygı duyuyorum.
bebeğimin hareketlerini hissediyor olabilirim, bu mümkün olabilir mi acaba? böyle sanki bir yerinizden damar atar da hissedersiniz ya karnımdan da o şekilde bir atış hissediyorum bebeğim midir sizce? Siz de böyle bir şey yaşadınız mı acaba?
ama bana doktorum hiç böyle bir şey demedi, daha önce de bu tarz bişi duymuştum netten baktım ama açıkçası organlara bakıldığını da duymadım, bilgim yok bu konudaArkadaşlar bu ikili test sadece zeka testi değil benim bildiğim kadarıyla bebeğin organlarına da bakılıyor diye biliyorum ben
meraba bende ara ara karnımda damar atması gibi şeyler duydum ama bebeğin hareketlerimidir diyede emin olamadım acaba bebekmiydiBi kaç deefa seğirme hareketi hissettim ben de
meraba bende ara ara karnımda damar atması gibi şeyler duydum ama bebeğin hareketlerimidir diyede emin olamadım acaba bebekmiydi
Arkadaşlar 11 ve 13. haftalar arası diyordu, erken olmaz heralde...arkadaşlar bişey soracağım. 11+4 ken doktora gideceğim yani haftaya perşembe günü. ikili test için erkenmidir sizce
dımarkadaşlar bişey soracağım. 11+4 ken doktora gideceğim yani haftaya perşembe günü. ikili test için erkenmidir sizce
merhaba hepinize güzell anneler
....
neler geldiiii basıma pazar gününden beri şiddetli hemde çok siddetli ishal oldum öyle böyle değil ama ilaç ta alamadıgım icin sabah akşam serum aldım bebegim etkilenmesin diye şükür şimdi daha iyiyim en azından wc de yaşamak zorunda değilim artıkk
sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Kızlar ağda işini napıyorsunuz ya ben şimdi yapıcam ama kararsız kaldım ya doktora soran oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?