canm ben hamur işi yiyemiyorum fazla bu ara hamileliğim boyuncada az yemeyi düşünüyorum en farla 12 kilo almayı planlıyorum umarım istediğim gibide olurEvet ben de yikiyordum ama ilk aylardan boyle hamur isi tadında seyler yersek sonrası ne olacak ama hic bilemiyorum ben
30 kilo almayalım da
Amin inşallah Efsa.. Rabbim neylerse güzel eyler ... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldursun inşallah kucağımızı..
Tek korkum annem gibi olması... Ben tek çocuğum... 3 düşüğün ardından 15 sene sonra olmuşum... Kız anneye çekermiş derler ödüm kopuyor yıllarca benimde çocuğum olmayacak diye... Babam gibi eşimde çocukları çok seviyor.. Rabbim bize yokluk çektirmesin inşallahhh
canm ben hamur işi yiyemiyorum fazla bu ara hamileliğim boyuncada az yemeyi düşünüyorum en farla 12 kilo almayı planlıyorum umarım istediğim gibide olur
canm ben hergün süt içmeye çalışıyorum bazen 1 bazen 2 bardak arada yumurta haşlıyorum zorlanıyorum yemekte ama yiyorum ekmekle hiç aram yok geneldede kepek ekmeği tüketiyorum tatlı baklava falan görmrk istemiyorum dün görümcemin doğum günüydü bir dilim pastayı bitiremedim asitli içecekleride içmemeye çalışıyorum hamileyken içmedim daha makarna plav falan da kararında yiyorumyemeklerde yoğur hep yemeye çalışıyorum bu ara sık çorba yapmaya çalışıyorum birde bol meyve benm beslenmem bu ara böyle kış sebzeleri çıkıyo yavaş yavaş bol salata yaparım limonlu karnıbahar falan iyi olur canm çekecek birşey yazmadım inşallahİnsallah olur tatlim. bende düşünüyorum ama midemi anca makarna tost simit ekmek gibi şeylerle bastırıyorum o yüzden korkuyorum ya hayirlisi bakalim
günaydın..tşkr ler Ben grip oluyorum sanırım boğaz ağrım var çok fenayımgünaydın kızlar nasılsınız bugün
Günaydın herkese rüya arkadaşım tekrar çok geçmiş olsun demekki 3 ay bitmeden bu risk hep varen son 8+4 te muayene olduk ısrarla sordum bi risk var mı görünen kanama vs diye yok dedi doktor bu perşembe randevumuz var 10+2 olacağız hiç içim rahatlamıyor hep bir korku ne zaman sakinleşip rahatlıycam ben de bilmiyorum
rüya öncelikle çok geçmiş rabbim bir daha yaşatmasın inş.Benim 1 kızım var ve onda hiç bir sorun yaşamamış olmama rağmen 2. bebeği düşündükten sonra 1 düşük ve 2 kimyasal gebelik yaşadım. kan pıhtılaşması için testlerim yapıldı heterozigot mutasyon vardı anacak bu toplumun yüzde 80 ınde olurmuş sorun olmaz demişlerdi.Ama sonra bir profa gittim ve sonradan kazanılan bir pıhtılaşma türünün olduğunu öğrendim.Şimdi gebeliğim boyunca iğne ve çocuk aspirini kullanıyorum...Sende araştırmalarını yaptır istersen...Risk var bile dememişti benim dr um... Herşey sıkıntısız devam ediyordu.. Ağır iş yapmadım , ağır kaldırmadım... Nerde hata yaptım acaba diye düşünüp duruyorum ama bir şey bulamıyorum.. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah... Sıkıntı stres yapma bebişinle geçirdiğin zamanların keyfini çıkartmaya bak.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...
günaydın evet işe gelmek çok zor....rabbim yardımcımız olsun.günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar. ben gibi çalışan anne adaylarına kolay gelsin. sabah erkenden işe gelmek çok zor
günaydın..tşkr ler Ben grip oluyorum sanırım boğaz ağrım var çok fenayım(
sen nasılsın?
iyiyyim canm teşekkürler bugün bomba gibiyim maşallah dikkat et kendine havalar soğudu birden bol meyve yersen taporlaya bilirsin kendini sıcak tut birde
Mrb canim benimde iki dusugum var biri kurtaj bende de heterozigot mutasyon varmis igne ve coraspin kullanacagim gebeligim boyunca simdilik sikinti yok sok sukurgünaydın..tşkr ler Ben grip oiğne verum sanırım boğaz ağrımgebeliğin bofenayım(
sen nasılsın?
Benimde bundan önce 1 düşük ve 2 kimyasal gebeliğim var o yüzden dr ne derse desin içim rahatlamıyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş..
rüya öncelikle çok geçmiş rabbim bir daha yaşatmasın inş.Benim 1 kızım var ve onda hiç bir sorun yaşamamış olmama rağmen 2. bebeği düşündükten sonra 1 düşük ve 2 kimyasal gebelik yaşadım. kan pıhtılaşması için testlerim yapıldı heterozigot mutasyon vardı anacak bu toplumun yüzde 80 ınde olurmuş sorun olmaz demişlerdi.Ama sonra bir profa gittim ve sonradan kazanılan bir pıhtılaşma türünün olduğunu öğrendim.Şimdi gebeliğim boyunca iğne ve çocuk aspirini kullanıyorum...Sende araştırmalarını yaptır istersen...
geçmiş olsun sağ salim kucağına almanı diliyorum.Benim bu gebeliğim ikizdi ama 9 haftalıkken birinin kalbi durdu maalesef sanırım doz iki bebişe yetmedi..Onun dışında bende de sıkıntı yok çok şükür.Mrb canim benimde iki dusugum var biri kurtaj bende de heterozigot mutasyon varmis igne ve coraspin kullanacagim gebeligim boyunca simdilik sikinti yok sok sukur
evet canm allah yardımcımız olsun. bugün boğaxım ağrıyo sanki grip olacak gibiyim heryerim ağrımaya başladı inş ilerlemez. akşamı nasıl yapacağız bugün bilmiyorum of sabah sabah ne moralle başladım işegünaydın evet işe gelmek çok zor....rabbim yardımcımız olsun.
Canım inan aynı durumdayız boğaz ağrım var ve bacaklarım ağrıyor .inş çabuk toparlarız..evet canm allah yardımcımız olsun. bugün boğaxım ağrıyo sanki grip olacak gibiyim heryerim ağrımaya başladı inş ilerlemez. akşamı nasıl yapacağız bugün bilmiyorum of sabah sabah ne moralle başladım işe
inş ya ilaçta içemiyoruzzCanım inan aynı durumdayız boğaz ağrım var ve bacaklarım ağrıyor .inş çabuk toparlarız..
günaydın canmgunaydin kizlar
evet geçen pazartesi bakmıştık ve bugun ultrasona hiç girdirmedicanım gittiğinde ultrasondan BAKMADILARMI o gün.SONUCUNUZ GÜZEL CIKSIN İNSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?