2015 Nisan Anneleri

[QUguze"BenimAskPastam, post: 37006972, member: 544416"]canım bende 4 kilo verdim sabahları pek bişey yiyemiyorum ama artık basladım bişeler yemeye zorluyorum kendimi artık
sende baya vermissin ya.Canm valla ben zorlayinca atiyorum yutamiyorumda zaten ins gecer ya hergecen gun dahada kotu uyaniyorum[/QUOTE]
verdim canım bende sevdiğin seyleri yemideni bulandırmayan azar azar.cogu kişide olyo bu endise etme canım öyle böyle gecek insallah.sabahları genelde kusuyorum ben ac ac.bişe yiyemiyorum.ama öglen aksam iyiyim ceviz badem ye canım onlar kokmuyor yavas yavas ciğneyip yutuyorum

[QUOTE="BenimAskPastam, post: 37007317, member:kötü oluyo416"sütü aksatnamaya calisiyrm..UOTE]
canım sabahları kötü oluyom bende iş için erken uyanıncainsallah canım artık bakmamız lazım kendimize arkadaslarımda hiç güzel beslenmiyon diolar üzüldüm.badem aldım ceviz içi aldım kavanoza koydum bayıla bayıla yemesemde günlük küçük kaseye koyup yiyorum bi hamile arkads var oda keciboynuzu pekmezi yiyomus.pekmezde alıp yemek gerek.[/QUOTE]
Ben zorlamiyorm kendimi cnm zorla yedimmi daha kotu oluyo bi sutu aksatmamaya calisiyrm.. pekmezide pek sevmem ama alalim bari :)[/QUOTE]
bende sütü içemiyorum mesela yumurtaya bayılırdım simdi yiyemiyorum.gececek insallah al canım

canım ben yeni girebildim şok oldum hast geldım şole bole oldu falan yazıyo dıye okumustum nasılsın?Allahım hayırlısını en kısa zamanda versın ınsallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim daha iyiyim ama halaa alışmaya çalışıyorum

Canim ya cok uzuldum neden peki

Geçmiş olsun canım noldu ya okuyunca birden şok oldum...çok üzüldüm

All

Allah sabır versin canım çok üzüldüm kanamanmı oldu

geçmiş olsun, başın sağ olsun, Rabbim yerini doldursun inşAllah...

Canim, allah sana ve esine sabir versin. Cok uzuldum. Basiniz sagolsun.

arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Iyi misin? Nasıl Olmuş neden olmuş yaAllah ım sabır versin rutin kontrolde mi öğrendin. Canım benim Allah yardımcın olsun

canım benim allah sabır versin nasıl oldu çok üzüldüm neden olmuş peki ??

Aaa çok üzüldüm canim geçmiş olsun, basın sagolsun... allah size sabır ve sağlık versin

Çok üzüldüm ben de. Allah sabır versin. Yeri çok çabuk dolar inşallah.

Canım başın sağolsun çok üzüldüm neden olmuş peki ?

Başın sagolsun arkadasim Allahim tez zamanda yerini doldursun.

cnm bnm geçmiş olsun allahım sabrını artısın tekrardan yüzünü güldürsün inşallah

Canım Allah sabır ve güç versin inşallah.

Off çok üzüldüm Rabbim sabır ve sizlere yeni bebekler nasip etsin tez zamanda hayırlısı ile inş .

Allah sabır versin çok üzüldüm her şeyin en hayırlısını bilen Allah tır ona sığın ve güven ...hayırlı bebek nasip etsin Rabbim sana dualar seninle canım

Kızlar Amin inşallah hepinize çok teşekkür ederim rabbim sizin evlatlarınıza uzun ömürler versin inşallah...

Sormuşsunuz nasıl oldu diye ; Lekelenme geldi önce ardından da inanılmaz bir ağrı... Hastaneye gittik hemen serum bağladılar doktorum geldi baktı yapılacak bir şey kalmamış alıcaz dedi... Neden böyle oldu bilmiyorum cuma günü dr a gidicez kontrole o zaman öğrenicem inşallah neden olduğunu...

Ama alışınca çok zor geliyor... Dilerim rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin bana da ... Sizin evlatlarınızı da kucağınıza almanızı nasip etsin

Geçmiş olsun CNm inş çabuk atlatırsınız .. Şahsen bende bu aralar çok korkuyorum oğlumun hastalanmasından , Rabbim inş bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine şifa verir hepsine ..

Herkese hayırlı. Geceler bende hastayım perşembeden beri bi türlü geçmiyor boğaz ağrısı üşüme nezle öksürük dikkat edin kendinize çok zor yaa

Çok üzüldüm Rüya, Allah sabır ve sıhhat versin. O yavrunun nasibi bu kadarmış. Bir an evvel toparlan. Tez zamanda kucağını doldursun Rabbim inşallah.

Çok üzüldüm Rüya, Allah sabır ve sıhhat versin. O yavrunun nasibi bu kadarmış. Bir an evvel toparlan. Tez zamanda kucağını doldursun Rabbim inşallah.

Amin inşallah sağol beatiful86 ... Rabbimin vardır bir bildiği neylerse güzel eyler diye sabrediyorum zaten... Kimseye yaşatmasın rabbim o sancıları..

İnşallah yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rabbim

gunaydın kızlar benım sabah bulantılarım kesıldı aksama dogru hafıf oluyor artık

Canim benim cok gecmis olsun.Bosbogazlik yapip uzulme diyemem eminim acisi cok derindir.Ama suna eminim aglatirsa mevlam yine guldurur insallah bos kala yeri rabbim saglikli sihatli evlatlarla doldursun

Ca
Canım çok geçmiş olsun rapor al bence bol bol dinlen ateşlenme Allah korusun.

BenimAskPam .!.:
sende baya vermissin ya.Canm valla ben zorlayinca atiyorum yutamiyorumda zaten ins gecer ya hergecen gun dahada kotu uyaniyorum
verdim canım bende sevdiğin seyleri yemideni bulandırmayan azar azar.cogu kişide olyo bu endise etme canım öyle böyle gecek insallah.sabahları genelde kusuyorum ben ac ac.bişe yiyemiyorum.ama öglen aksam iyiyim ceviz badem ye canım onlar kokmuyor yavas yavas ciğneyip yutuyorum[/QUOTE]
Evet bende sabah 5.3o da uyaniyorum okula gitmek icin bnm sabahtan basliyo digrr ssbaha kadar hergun dahada siddetlenyo bi yudum su bile kalmiyo midemde cok halsizim yatsktan cikamiyorm bu hafta rapor alacam bakalim nezamn gececek bu

Canim ya allah sabir versin en yakin zamanda yuzunu guldursun ins

Canim benim cok gecmis olsun.Bosbogazlik yapip uzulme diyemem eminim acisi cok derindir.Ama suna eminim aglatirsa mevlam yine guldurur insallah bos kala yeri rabbim saglikli sihatli evlatlarla doldursun

Amin inşallah Efsa.. Rabbim neylerse güzel eyler ... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldursun inşallah kucağımızı..
Tek korkum annem gibi olması... Ben tek çocuğum... 3 düşüğün ardından 15 sene sonra olmuşum... Kız anneye çekermiş derler ödüm kopuyor yıllarca benimde çocuğum olmayacak diye... Babam gibi eşimde çocukları çok seviyor.. Rabbim bize yokluk çektirmesin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…