- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
tabi canım genetik çok önemli bu konuda...inş bu kez olmaz..benm kullanmadığım bişey kalmadı zannedersem doktorum demişti zaten o zaman ailende varsa ve çatlayacaksan önüne geçemezsin diye öylee oldu
CNM BENDE İLK HAMİLELİĞİMDE SENİN GİBİ HİÇ SÜT YOĞURT YİYEMEDİM AMA DİŞLERİM MAHVOLDU AĞZIMDA DİŞ KALMADI HEP ÇÜRÜDÜ KEŞKE YİYEBİLSEKTE BEBEK BİZDEN ALMASA YEDİĞİMİZDEN ALSA AMA OLMUYO YİYEMİYOSUN
bundan sonrada olsa pekfarketmez olmuş zaten olacağı kadartabi canım genetik çok önemli bu konuda...inş bu kez olmaz..
Bence de ara vermek mantıklı, ben de baya bi ara vermiş oldum :) eşim artık içmeye zorluyor önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğim. inş. başarabilirizbulantı hapını bıraktırdı doktor haftasonu birseyim yoktu cay içtim bugun süt içtim direkt çıkardım gun arasında içmeyi deniycem zaten peynır yoğurt tuketiyorum sute bıraz ara vericem bu dönemi atlatana kadar
bebeğimi özledim kızlaar görmek için sabırsızlanıyorum. neler yapıyor acaba, ne kadar büyümüş :) rüyalarıma giriyor 2 gündür çok tuhaf bir özlem yaa :)
Benim gibi 10gundr bir yudum su icemeyen kaldiki sut icsinelbetteki canim kim ister en guzel en ozel gunlerini wc basinda gecirmeyi
ama uzulmenin anlami yok
sut icemiyorum diye uzulunce stres daha cok etkiliyor
birde yine soyluyorum
hala hicbirsey yiyemeyenler var
ne sutu su icemiyordum 3_4 gun once
insan zaten uzuluyor perisan oluyor
birkac hafta sonra Allah in izniyle hepimiz yicez icicez hatta 1 ay sonra belki doymak bilmicez
daha cok minik bebekler uzulmenin anlami yok:)
Tatlım ikili test yapılıyo tok karın ile gitmende hiçbir sorun olmuyo.Aç kalma boşu boşuna :)kızlar bir şey sorucam 12. hafta kontrolünde aç karına mı gitmek gerek, tahlil filan yapar diye düşünüyorum
Ben de heyecanlıyım. 3 hafta sonra randevumuz var. Doktorum gösterirse cinsiyetini söylerim dedi. Merakla şu 3 haftanın geçmesini bekliyorum.Kızlar şimdi Mart annelerinin sayfasına girdimde cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış heyecanlandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?