2015 Nisan Anneleri

elbetteki canim kim ister en guzel en ozel gunlerini wc basinda gecirmeyi
ama uzulmenin anlami yok
sut icemiyorum diye uzulunce stres daha cok etkiliyor
birde yine soyluyorum
hala hicbirsey yiyemeyenler var
ne sutu su icemiyordum 3_4 gun once
insan zaten uzuluyor perisan oluyor
birkac hafta sonra Allah in izniyle hepimiz yicez icicez hatta 1 ay sonra belki doymak bilmicez
daha cok minik bebekler uzulmenin anlami yok:)

KIZLAR BUGÜN SAĞ TARAFIMDA GÖĞÜSÜMÜN ALTINA DOĞRU BİR AĞRIM VAR HAYIRDIR İNŞALLAH

Bence de ara vermek mantıklı, ben de baya bi ara vermiş oldum :) eşim artık içmeye zorluyor önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğim. inş. başarabiliriz

bebeğimi özledim kızlaar görmek için sabırsızlanıyorum. neler yapıyor acaba, ne kadar büyümüş :) rüyalarıma giriyor 2 gündür çok tuhaf bir özlem yaa :)

bende cok merak ediyorum göreli 3 gün oldu 4 hafta sonra gel dedi doktorum ama cok merak ediyorum çok garip bir duygu hareketlerini hissetmeye baslayınca dahada sabırsızlanıcaz :)

Ruya canım hiç sıkma canını düşüğün bacağı içerde kalır derler. Hatta kürtajdan sonra hamile kalmak kolaylaşır. Ben mayısta kaybettim bebeğimi kürtaj oldum ama çok şükür tekrar Allahım nasip etti. Düşük tehlikem benim de var. Ama hep hatırlamamız gereken şu Verende Allah Alanda Allah. Sabretmeliyiz. Allahım sana hayırlı vakitte ve aratmadan tekrar nasip etsin. Doktora gittikten sonra bir sıkıntın çıkmassa inşallah bebek düşündüğün dönemde çörek otu tavsiye ederim.

Benim gibi 10gundr bir yudum su icemeyen kaldiki sut icsin

Merhaba bayanlar,
2 gündür çok miktarda olmasada açık pembe mi açık kahverengi mi karar veremediğim bir akıntım var. Korkuyorum
Doktorumu aradım bugün öğleden sonra 3 de gideceğim. İnşallah kötü birşey değildir. Böyle birşey yaşayan yada duyan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum

kızlar bir şey sorucam 12. hafta kontrolünde aç karına mı gitmek gerek, tahlil filan yapar diye düşünüyorum

Merhaba bayanlar,
2 gündür çok miktarda olmasada açık pembe mi açık kahverengi mi karar veremediğim bir akıntım var. Korkuyorum
Doktorumu aradım bugün öğleden sonra 3 de gideceğim. İnşallah kötü birşey değildir. Böyle birşey yaşayan yada duyan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum

CNM BENDE O AKINTI DAHA DOĞRUSU KOYU SARI AKINTI HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ VAR VE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM BİR GEÇİYO BİR BAŞLIYO İDRAR KÜLTÜRÜME BAKTIRDIM TEMİZ ÇIKTI BENDE ANLAM VEREMİYORUM HAYIR OLSUN İNŞALLAH

Birazdan doktora gidecez degerlerim iyi cikar ins iki gundur idrarim bildiginz kan kirmizisi.ayaga bile kalkamiyorum halsizlikten.ikili test icin gidecez ayrica kan degerlerime bakacak doktor acaba ayni kandanmi bakiliyo yoksa hem ikili test hemde degerler icin ayri iki tup kanmi alacaklar benden?

Selam Kızlar İyi haftalar geçmişi okuyamadım İnşallah herkes iyidir.

Ben cumartesi doktora gittim nasıl heyecanlıyım anlatamam doktor ultrasonda bakarken kalbim yerinden firlayacak gibiydi.
Bebişimin kafasını, ayaklarını ve kolunu gördüm çok değişik bir duygu hastaneden çıktığımda hala gülüyordum...

Cumartesi 10+5 günlüktü doktor iyi bir sorun yok dedi iki tane ilaç verdi kan ve vitamin için.
Folik asiti bu hafta sonuna kadar kullan bırak dedi.
Cumartesi saat 12:00 de ikili test için randevu aldım. Cinsiyeti sor tahmini söylerler dedi.

İkili test ücreti 50tl imiş onuda öğrenmiş oldum.

Kızlar şimdi Mart annelerinin sayfasına girdimde cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış heyecanlandım :))
Ben de heyecanlıyım. 3 hafta sonra randevumuz var. Doktorum gösterirse cinsiyetini söylerim dedi. Merakla şu 3 haftanın geçmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…