Canım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin çok üzüldüm
Canim ya allah sabir versin en yakin zamanda yuzunu guldursun ins
cnm bende geçen sene kaybettim üç yavrumu emin ol erken olması daha iyi hepsi aynı evlat acısı ama ben doğumdan sonra kaybettim rabbim tekrardan yüzünü güldürsün inşallahAmin inşallah Efsa.. Rabbim neylerse güzel eyler ... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldursun inşallah kucağımızı..
Tek korkum annem gibi olması... Ben tek çocuğum... 3 düşüğün ardından 15 sene sonra olmuşum... Kız anneye çekermiş derler ödüm kopuyor yıllarca benimde çocuğum olmayacak diye... Babam gibi eşimde çocukları çok seviyor.. Rabbim bize yokluk çektirmesin inşallahhh
cnm bende geçen sene kaybettim üç yavrumu emin ol erken olması daha iyi hepsi aynı evlat acısı ama ben doğumdan sonra kaybettim rabbim tekrardan yüzünü güldürsün inşallah
Günaydın herkese rüya arkadaşım tekrar çok geçmiş olsun demekki 3 ay bitmeden bu risk hep varen son 8+4 te muayene olduk ısrarla sordum bi risk var mı görünen kanama vs diye yok dedi doktor bu perşembe randevumuz var 10+2 olacağız hiç içim rahatlamıyor hep bir korku ne zaman sakinleşip rahatlıycam ben de bilmiyorum
Risk var bile dememişti benim dr um... Herşey sıkıntısız devam ediyordu.. Ağır iş yapmadım , ağır kaldırmadım... Nerde hata yaptım acaba diye düşünüp duruyorum ama bir şey bulamıyorum.. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah... Sıkıntı stres yapma bebişinle geçirdiğin zamanların keyfini çıkartmaya bak.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...
Amin inşallah sağol canımÇok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
aynen bana iyi bile geliyo yoğurtlu makarna acıkınca bişey yiyemeyince çok iyi
canm benm göğüs ucum büyüdü birazArkadaslar aranızda göğüsleri ve burnu büyüyen oldu mu ?
Sen kafani onlarla yorma dedigin gibi rabbim ne eylerse guzel eyler sen guzel seyler dusun guzel olsun.Once kendi sagligini dusun gerisi nasil olsa gelirAmin inşallah Efsa.. Rabbim neylerse güzel eyler ... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldursun inşallah kucağımızı..
Tek korkum annem gibi olması... Ben tek çocuğum... 3 düşüğün ardından 15 sene sonra olmuşum... Kız anneye çekermiş derler ödüm kopuyor yıllarca benimde çocuğum olmayacak diye... Babam gibi eşimde çocukları çok seviyor.. Rabbim bize yokluk çektirmesin inşallahhh
Kızlar Amin inşallah hepinize çok teşekkür ederim rabbim sizin evlatlarınıza uzun ömürler versin inşallah...
Sormuşsunuz nasıl oldu diye ; Lekelenme geldi önce ardından da inanılmaz bir ağrı... Hastaneye gittik hemen serum bağladılar doktorum geldi baktı yapılacak bir şey kalmamış alıcaz dedi... Neden böyle oldu bilmiyorum cuma günü dr a gidicez kontrole o zaman öğrenicem inşallah neden olduğunu...
Ama alışınca çok zor geliyor... Dilerim rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin bana da ... Sizin evlatlarınızı da kucağınıza almanızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?