- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
Bende Üşüyorum canım evde suan polar sabahlikla dolasiyorum çorap falan aman hasta olmayalimdaKızlar ya cok üsüyorum ben anormal sekilde daha simdiden ayaklarima su felan ısıtıp koyuyorum.niye böyleki
CNM BENDE HAMİLELİĞİM İLK HAFTALARINDA AŞIRI SİNİR HALİ VARDI SON GÜNLERDE DE DEDİĞİN GİBİ AŞIRI DUYGUSALIM NORMALDE DE ÇOK AĞLAK BİRİYİM ZATEN BENDE CUMARTESİ AKŞAM BİŞEYLERİ BAHANE ETTİM TAM 3 SAAT AĞLADIM EŞİM GELDİ BİRAZ RAHATLADIMmerhaba kızlar hepinize güzel hayırlı haftalar diliyorum..birşey soracagım size 2 3 gündür bnde aşırı bi duygusallık var en ufacık birşeye alınıyorum iki gündür en küçük olaylara bile aşırı derece bir aglama var gözlerim şişti yandı aglamaktan ne yapacagım bn ne olacak halim .. her hamilelerde oluyormu böyle
CNM BENDE HAMİLELİĞİM İLK HAFTALARINDA AŞIRI SİNİR HALİ VARDI SON GÜNLERDE DE DEDİĞİN GİBİ AŞIRI DUYGUSALIM NORMALDE DE ÇOK AĞLAK BİRİYİM ZATEN BENDE CUMARTESİ AKŞAM BİŞEYLERİ BAHANE ETTİM TAM 3 SAAT AĞLADIM EŞİM GELDİ BİRAZ RAHATLADIM
Mrhb canim seninle gunumuz ayniymis sen nezamn ikili teste gideceksinsirinsenyavgünümüz aynit: 37015065 .!.:bende Allhın izniyle nisan annesi olucam:) 11 haftalık hamileyim.
Kızlar son muaynemde 3 hafta sonra gel demişti doktorum ikili test için 6 ekim oluyo ama bayrama denk geliyo 12+4 olmus olcam nezaman gitsemki kacirmiyim bide buarada 20,60tlye yapiyomus gittigim ozel hastane cok uygunmus
Bende folikasit elevit progestan coraspin cleaksin hepsini kullaniyorum korkmana gerek yok bana dokuz ay folikasit cleaksin igne kullan dedi bunlar ini bebeklere faydadi var birde her bünye farklidirsirinsenyavuz .!.:ckullanıyorum nu düşünüorum bu hafta sonu kontrolüm var diğne coraspin r şu zaman yapılcak demesse nasıl sorarım die düşünüorum :)
birde ben hala folik asit kullanıorum ya ondan da tırsıorum
Ay evet ya kırılıyoruz hepimiz ilaçta alamıyorum napıcaz sen alıyomusun doktorum istersen al 3 ay biiti dedi ama ben pek taraftar değilim nekadar dayanırım bilmiyomHala hastayımsanırım hasta sayımız artmış çoook geçmiş olsun herkese
Kızlar ya cok üsüyorum ben anormal sekilde daha simdiden ayaklarima su felan ısıtıp koyuyorum.niye böyleki[/QUOT
bende çok üşüyorum canm ayaklarım ellerim buz gibi hiç ısınmıyor iş yerimde. kan değerlerimizmi düşükki ya. demek sadece ben değilmişim üşüyen.
Amin inşallah Efsa.. Rabbim neylerse güzel eyler ... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldursun inşallah kucağımızı..
Tek korkum annem gibi olması... Ben tek çocuğum... 3 düşüğün ardından 15 sene sonra olmuşum... Kız anneye çekermiş derler ödüm kopuyor yıllarca benimde çocuğum olmayacak diye... Babam gibi eşimde çocukları çok seviyor.. Rabbim bize yokluk çektirmesin inşallahhh
canim bende aynı durumdayım iş yerinde uyuyamamk için kendimi zor tutuyorum akşam olsada eve gidip yatsam dinlensem diye saati gözetleyip duruyorum. kolumu kıpırdatacak halim yok ama mecburen işteyim neden böyleyiz anlamadım. bu durum beni çok zorluyo. allaha şükür bulantım yok bide o olsa işimiz dahada zordu.Hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun kendinize iyi bakin bol c vitamini alin. Bende biraz usutur gibi oldum gece iyice isinp terleyince geçti galiba. Birde su an isyerindeyim uyumamak için zor tutuyorum kendimi çok uykum geliyor . benim bulantilarim çok şükür geçti ama sürekli uykum geliyor kolunu kaldirmak bile istemiyorum yere hatip uyuyacagim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?