2015 Nisan Anneleri

merhaba kızlar hepinize güzel hayırlı haftalar diliyorum..birşey soracagım size 2 3 gündür bnde aşırı bi duygusallık var en ufacık birşeye alınıyorum iki gündür en küçük olaylara bile aşırı derece bir aglama var gözlerim şişti yandı aglamaktan ne yapacagım bn ne olacak halim .. her hamilelerde oluyormu böyle

CNM BENDE HAMİLELİĞİM İLK HAFTALARINDA AŞIRI SİNİR HALİ VARDI SON GÜNLERDE DE DEDİĞİN GİBİ AŞIRI DUYGUSALIM NORMALDE DE ÇOK AĞLAK BİRİYİM ZATEN BENDE CUMARTESİ AKŞAM BİŞEYLERİ BAHANE ETTİM TAM 3 SAAT AĞLADIM EŞİM GELDİ BİRAZ RAHATLADIM

aynen katılıyorum size hayatımda hiç böyle oldugumu hiç sabaha kadar agladığımı hatırlamıyorum artık eşim moral vermek için öğle aralarında bile eve geliyor onun desteği olmasa ne halde olurdum biran önce geçse bu psikolojii 9 ay sürmez inşallah gececek demi hani bulantılar gibi belirli bir haftadan sonra gececektir belki

Kızlar son muaynemde 3 hafta sonra gel demişti doktorum ikili test için 6 ekim oluyo ama bayrama denk geliyo 12+4 olmus olcam nezaman gitsemki kacirmiyim bide buarada 20,60tlye yapiyomus gittigim ozel hastane cok uygunmus

[QUOTE="sirinsenyavuz, post: 37015065, member: 6ne zaman gideceksbende Allhın izniyle nisan annesi olucam:) 11 haftalık hamileyim.[/QUOTE]
Mrhb canim seninle gunumuz ayniymis ikili teste nezaman gideceksin

canım bende onu düşünüorum bu hafta sonu kontrolüm var doktor şu zaman yapılcak demesse nasıl sorarım die düşünüorum :)
birde ben hala folik asit kullanıorum ya ondan da tırsıorum

Kızlar son muaynemde 3 hafta sonra gel demişti doktorum ikili test için 6 ekim oluyo ama bayrama denk geliyo 12+4 olmus olcam nezaman gitsemki kacirmiyim bide buarada 20,60tlye yapiyomus gittigim ozel hastane cok uygunmus

Ben de ikili test icin gittigimde 12+3 olacagim.

sirinsenyavuz .!.:
ckullanıyorum nu düşünüorum bu hafta sonu kontrolüm var diğne coraspin r şu zaman yapılcak demesse nasıl sorarım die düşünüorum :)
birde ben hala folik asit kullanıorum ya ondan da tırsıorum
Bende folikasit elevit progestan coraspin cleaksin hepsini kullaniyorum korkmana gerek yok bana dokuz ay folikasit cleaksin igne kullan dedi bunlar ini bebeklere faydadi var birde her bünye farklidir

Hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun kendinize iyi bakin bol c vitamini alin. Bende biraz usutur gibi oldum gece iyice isinp terleyince geçti galiba. Birde su an isyerindeyim uyumamak için zor tutuyorum kendimi çok uykum geliyor . benim bulantilarim çok şükür geçti ama sürekli uykum geliyor kolunu kaldirmak bile istemiyorum yere hatip uyuyacagim nerdeyse

HERKESE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR YA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN ALIŞVERİŞ İÇİN 3.AYIMDAN SONRA YAVAŞTAN BAŞLAYIM DİYORUM ÇOKMU ERKEN ÜST ÜSTE BİRİKMESİN DİYE BAŞLAMA DÜŞÜNCESİNDEYİM DE.

Sende kendimi gördüm. Ben de 4.cocugum. ben de mayis ayinda düşük yaşadım ama Rabbim tekrar nasip etti. Tevekkül et Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin size ve hepimize inşaallah

canim bende aynı durumdayım iş yerinde uyuyamamk için kendimi zor tutuyorum akşam olsada eve gidip yatsam dinlensem diye saati gözetleyip duruyorum. kolumu kıpırdatacak halim yok ama mecburen işteyim neden böyleyiz anlamadım. bu durum beni çok zorluyo. allaha şükür bulantım yok bide o olsa işimiz dahada zordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…