Ben de ikili test icin gittigimde 12+3 olacagim.
benim uç ay bitti ama almaya korkuyorum bilemiyorum bende kararsızım ama cinsiyet kesinleşsin alacağım inşallah yüzde ellinir gibi bir ihtimal değişebilir yaniHERKESE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR YA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN ALIŞVERİŞ İÇİN 3.AYIMDAN SONRA YAVAŞTAN BAŞLAYIM DİYORUM ÇOKMU ERKEN ÜST ÜSTE BİRİKMESİN DİYE BAŞLAMA DÜŞÜNCESİNDEYİM DE.
ne güzelmiş valla bizim kozyatağı central hospital 400 tl dediKızlar son muaynemde 3 hafta sonra gel demişti doktorum ikili test için 6 ekim oluyo ama bayrama denk geliyo 12+4 olmus olcam nezaman gitsemki kacirmiyim bide buarada 20,60tlye yapiyomus gittigim ozel hastane cok uygunmus
merhaba kızlar hepinize güzel hayırlı haftalar diliyorum..birşey soracagım size 2 3 gündür bnde aşırı bi duygusallık var en ufacık birşeye alınıyorum iki gündür en küçük olaylara bile aşırı derece bir aglama var gözlerim şişti yandı aglamaktan ne yapacagım bn ne olacak halim .. her hamilelerde oluyormu böyle
Sende kendimi gördüm. Ben de 4.cocugum. ben de mayis ayinda düşük yaşadım ama Rabbim tekrar nasip etti. Tevekkül et Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin size ve hepimize inşaallah
Al bendende o kadar nasıl uykum geliyor anlatamam imkan olsa masanın üstünde uyurum ama maalesef çalışan anne olmak çok zor dayanmak zorundayız bi de benim mide bulantım hala geçmedi çok sıkıntı yaşıyorum Rabbim yardım etsin hepimizeHasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun kendinize iyi bakin bol c vitamini alin. Bende biraz usutur gibi oldum gece iyice isinp terleyince geçti galiba. Birde su an isyerindeyim uyumamak için zor tutuyorum kendimi çok uykum geliyor . benim bulantilarim çok şükür geçti ama sürekli uykum geliyor kolunu kaldirmak bile istemiyorum yere hatip uyuyacagim nerdeyse
Benim de farkım yok. Hele o doktorun kapısının önünde sıramı beklerken gözlerim doluyor. Neden diye kendime bile cevap veremiyorum. Bir gün olmadık bir yerde hüngür hüngür ağlarsam şaşırmam. Şimdilik evde kendi halimdeyken akıtıyorum gözyaşlarımı biraz. Ne kadar tuhaf olduk ya.merhaba kızlar hepinize güzel hayırlı haftalar diliyorum..birşey soracagım size 2 3 gündür bnde aşırı bi duygusallık var en ufacık birşeye alınıyorum iki gündür en küçük olaylara bile aşırı derece bir aglama var gözlerim şişti yandı aglamaktan ne yapacagım bn ne olacak halim .. her hamilelerde oluyormu böyle
Birazdan doktora gidecez degerlerim iyi cikar ins iki gundur idrarim bildiginz kan kirmizisi.ayaga bile kalkamiyorum halsizlikten.ikili test icin gidecez ayrica kan degerlerime bakacak doktor acaba ayni kandanmi bakiliyo yoksa hem ikili test hemde degerler icin ayri iki tup kanmi alacaklar benden?[/QUOTE
Canım çok geçmiş olsun ya ne demek idrarın kan kırmızı Allahallah enfeksyon falan mı var haber ver kuzum sonucu
çok zor bir durum gerçekten inşallah tez zamnda atlatırsın tatlım... hem folik asit hem de bulantı için iyi gelen bir içeriğe sahip bir ilaç varmış tek hap olarak onu danışsanna tatlım dr una bak iyi gelebilir ya da sade bir şurup varmış o da iyiymiş bulantı kusma için bizim de bir arkadaşın aynı senin gibiymiş hamileliği onun dr u şurup vermiş geçirmiş şurup dr una bir sor bakalım uygun bulursa ilaç yardımı al bebeğe de zararı yokmuş bu hap veya şurubun ne dersinSaol canm ins ya inan kendi halimden bebegi bile dusunemiyorm ins cabuk gecerokulda öğrencileri min onunde kac kere attim artik disariya cikamiyorm bugunde esim hava alirsin dedi cikardi beni avm de yuruyen merdivende bi attim sinirimden agladim ewe donduk yine
yeterince su tüketiyor musun canım acaba ? ben mesela baya su içiyorum diyordum kendm için int te bir baktım 2,5 litre için yazıyor hem iltihaplanmayı engelliyormuş hem de metabolizmayı temizliyor hızlandırıyormuş cilt için de lazımmış şimdi bebek için de lazım tabi bol içmek gerekarkadaşlar 9+5 günlük hamileyim 2 gündür böbrek ağrılarım oluyo ne yapmalıyım
tatlım aynı kiloyla hamile kalmışız ben de 74 tüm74
Bu arada sarımsaklı yoğurda laf ettirmem kızlar bana bişi yapmadı henüz :)
geçmiş olsun hemen iyi olursun inşallah canımHerkese hayırlı. Geceler bende hastayım perşembeden beri bi türlü geçmiyor boğaz ağrısı üşüme nezle öksürük dikkat edin kendinize çok zor yaa
Canim ikimizinde tarihleri ayniymis bende devacit kullaniyorum ama dr sabah falan demedi bende gece yatmadan once iciyorum.İkili test için 42 TL verdik. Bir sonraki kontrolümüz bir ay sonra. O dört hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Doktor Decavit ve Maltofer Fol verdi. Decavit sabah aç karnına alınması gerekiyormuş fakat ben sabah içtikten on dakika sonra kustum. Maltofer Fol ise çiğnenerek alınacakmış ama o da tuhaf bir tat bıraktı hiç sevmedim. Var mı bu ilaçları kullanan?
Bakalım 9. Ayda kaç olucaz.tatlım aynı kiloyla hamile kalmışız ben de 74 tüm
oncelikle gecmis olsun, ayni tarz akinti bende de olmustu doktorum cok onemli degil dedi ve progestan verdi. boyle akintilar hep olabilir dedi onemli olan kanama ve parca seklinde kanama olmamasiymis! doktorun daha iyi bilir ama merak etme ve pozitif olmalisin!Merhaba bayanlar,
2 gündür çok miktarda olmasada açık pembe mi açık kahverengi mi karar veremediğim bir akıntım var. Korkuyorum
Doktorumu aradım bugün öğleden sonra 3 de gideceğim. İnşallah kötü birşey değildir. Böyle birşey yaşayan yada duyan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum
Geçmiş olsun inş güzel haberlerle gelirsin doktordan ..Birazdan doktora gidecez degerlerim iyi cikar ins iki gundur idrarim bildiginz kan kirmizisi.ayaga bile kalkamiyorum halsizlikten.ikili test icin gidecez ayrica kan degerlerime bakacak doktor acaba ayni kandanmi bakiliyo yoksa hem ikili test hemde degerler icin ayri iki tup kanmi alacaklar benden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?