2015 Nisan Anneleri

sevgili 2015 nisan anneleri bende 2014 nisan annesiyim geçen yıl bu zamanlar sizin yaşadığınız heyecanları yaşıyordum şimdi tosunum yanı başımda. zorlu bir süreç hamilelik. size tavsiyem bu süreçte hiçbir şeyi kafaya takmayın. doktorların ölçümlerine göre oğlumun boyu fl uzunluğu çok kısaydı. şimdi akranlarına göre dha uzun boylu bir oğlum var. bu ölçümler falan tahmini asla gerçeği yansıtmıyor. inşallah sizde tosunlarınıza kavuşursunuz

benim uç ay bitti ama almaya korkuyorum bilemiyorum bende kararsızım ama cinsiyet kesinleşsin alacağım inşallah yüzde ellinir gibi bir ihtimal değişebilir yani

Kızlar son muaynemde 3 hafta sonra gel demişti doktorum ikili test için 6 ekim oluyo ama bayrama denk geliyo 12+4 olmus olcam nezaman gitsemki kacirmiyim bide buarada 20,60tlye yapiyomus gittigim ozel hastane cok uygunmus
ne güzelmiş valla bizim kozyatağı central hospital 400 tl dedi ben yaptırsam devlette yaptırcaktım ama ondan da vazgeçtim, yaptırmıcam

valla arkadaşım bende 2 gün öyle oldum eşimi de üzdüm ama ne yapayım sürekli bir ağlama halindeydim

Sende kendimi gördüm. Ben de 4.cocugum. ben de mayis ayinda düşük yaşadım ama Rabbim tekrar nasip etti. Tevekkül et Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin size ve hepimize inşaallah

Amin inşallah dolphin02 hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder rabbim inşallah...

Sende yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahh

Al bendende o kadar nasıl uykum geliyor anlatamam imkan olsa masanın üstünde uyurum ama maalesef çalışan anne olmak çok zor dayanmak zorundayız bi de benim mide bulantım hala geçmedi çok sıkıntı yaşıyorum Rabbim yardım etsin hepimize

Benim de farkım yok. Hele o doktorun kapısının önünde sıramı beklerken gözlerim doluyor. Neden diye kendime bile cevap veremiyorum. Bir gün olmadık bir yerde hüngür hüngür ağlarsam şaşırmam. Şimdilik evde kendi halimdeyken akıtıyorum gözyaşlarımı biraz. Ne kadar tuhaf olduk ya.

Ca

İkili test için 42 TL verdik. Bir sonraki kontrolümüz bir ay sonra. O dört hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Doktor Decavit ve Maltofer Fol verdi. Decavit sabah aç karnına alınması gerekiyormuş fakat ben sabah içtikten on dakika sonra kustum. Maltofer Fol ise çiğnenerek alınacakmış ama o da tuhaf bir tat bıraktı hiç sevmedim. Var mı bu ilaçları kullanan?

çok zor bir durum gerçekten inşallah tez zamnda atlatırsın tatlım... hem folik asit hem de bulantı için iyi gelen bir içeriğe sahip bir ilaç varmış tek hap olarak onu danışsanna tatlım dr una bak iyi gelebilir ya da sade bir şurup varmış o da iyiymiş bulantı kusma için bizim de bir arkadaşın aynı senin gibiymiş hamileliği onun dr u şurup vermiş geçirmiş şurup dr una bir sor bakalım uygun bulursa ilaç yardımı al bebeğe de zararı yokmuş bu hap veya şurubun ne dersin

arkadaşlar 9+5 günlük hamileyim 2 gündür böbrek ağrılarım oluyo ne yapmalıyım
yeterince su tüketiyor musun canım acaba ? ben mesela baya su içiyorum diyordum kendm için int te bir baktım 2,5 litre için yazıyor hem iltihaplanmayı engelliyormuş hem de metabolizmayı temizliyor hızlandırıyormuş cilt için de lazımmış şimdi bebek için de lazım tabi bol içmek gerek

Canim ikimizinde tarihleri ayniymis bende devacit kullaniyorum ama dr sabah falan demedi bende gece yatmadan once iciyorum.

oncelikle gecmis olsun, ayni tarz akinti bende de olmustu doktorum cok onemli degil dedi ve progestan verdi. boyle akintilar hep olabilir dedi onemli olan kanama ve parca seklinde kanama olmamasiymis! doktorun daha iyi bilir ama merak etme ve pozitif olmalisin!

Geçmiş olsun inş güzel haberlerle gelirsin doktordan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…