- 24 Kasım 2008
- 660
- 309
- 683
- 38
evet haklısın canım yeterince içmiyorum ondan oluyor galiba hiç susamıyorum su içmek aklıma gelmiyoryeterince su tüketiyor musun canım acaba ? ben mesela baya su içiyorum diyordum kendm için int te bir baktım 2,5 litre için yazıyor hem iltihaplanmayı engelliyormuş hem de metabolizmayı temizliyor hızlandırıyormuş cilt için de lazımmış şimdi bebek için de lazım tabi bol içmek gerek
CNm hormonlar göğüste hat safhada salgılanıyor . Benim oluyor arada ağrı hatta çok acı verdiği zamanlar dahi oluyor .. Yani Buda normal bir süreç hamilelik boyuncada yaşıyacazKIZLAR BUGÜN SAĞ TARAFIMDA GÖĞÜSÜMÜN ALTINA DOĞRU BİR AĞRIM VAR HAYIRDIR İNŞALLAH
Düşükten hemen sonra hamile kalman yine düşeğe sebep olabilir biraz kendine zaman tanısan en azından rahmin kendine gelir .. Benim bildiğim bebek eğer Aynı tutunduğu yere yani rahim duvarına yapışırsa ki oda öncesi bebeğin tutunduğu yer olursa yine düşük olma olasılığı yüksek olabiliyor .. Bu yüzden zaman en güzel ilaç olucaktır . Rabbim inş nasip eder hayırlı bir evlat sahibi olursun CNm .En son 8. haftada muine oldum canım 10. haftamda da düşük oldu. Evet yeni evliyim 3 ağustosta düğünüm vardı. hemen hamile kaldım. En son temmuzda adet olduğum için 10 haftalık dediler.. Eşim sağolsun çok yardımcı oluyor her konuda oda üzüldü ama elimizden gelen bir şey olmadı. Zaten devlet hastanesine gitmiyordum. Özelde dr um.. Cuma günü muaineye çağırdı ne diyecek bilmiyorum.. Umarım bir rahatsızlığım çıkmaz ve en kısa zamanda yeniden hamile kalabilirim
Annemde benden önce 3 düşük yapmış olduğu için korkuyorum ama umarım genetik bir şey değildir...
Ben de bekliyorum hemen mesai bitsede gitsem diye ve bu her gün böyle artık sabahları kalkıp işe gelmek daha zor geliyorkızlar bugün biter mi zaman geçmiyor eve gidip şöyle bir yatsam 12 saat uyanmasam olmaz mı?
bakalımBakalım 9. Ayda kaç olucaz.
aynen canım allah bize de herkese de kolaylıklar versin zor oluyor şimdi eve git yiyecek bir şeyler hazırla yat kalk yine işe ufff ve de pufffffBen de bekliyorum hemen mesai bitsede gitsem diye ve bu her gün böyle artık sabahları kalkıp işe gelmek daha zor geliyor
Bende tek bir çatlak olmadı bunu kullandığım kreme mi yoksa vücut yapıma mı borçluyum bilemem ama galiba şanslı annelerden olduğum kesin .. Krem olarak Palmer s den cocoa butter kullandim ..daha önce doğum yapanlara soruyorum çatlak oldumu sizde sonrasında birşeyler kullanıp faydasını gördünüzmü
hoşgeldin canım ne güzel allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de nasip etsinMerhaba guzel nisan annelerii
Hamileligimin basindan beri takip ediyorum bu konuyu bugune kadar pek yazmamistim ama artik bende geldim araniza kabul edersinizzIkili test sonucumuzu aldik bugun cok sukur temiz cikti umarim herkes saglikla kucagina alir bebisiniii :))
hoşgeldin canım ne güzel allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de nasip etsin
Allah kolaylık versin tüm çalışan annelere .. Ben çalışmıyorum ama hergün askeri talim yaparcasına sabah 5.30 - 6.00 gibi ayaktayız.. Oğlum doğduğundan beri erken kalkar ve onu bir türlü geç kalkmaya alıştıramadım .. Bizde de öyle bir durum var malasefgünaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar. ben gibi çalışan anne adaylarına kolay gelsin. sabah erkenden işe gelmek çok zor
Korkma vesveselere gelme . Allah ın izniyle birşey yoktur inşallah . Sen içini rahat ve ferah tut . Zaten bu sonuçlara pek güvenmemek lazım yaptırmamakta en iyisi annem ve teyzemden biliyorum.DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
allah yardımcın olsun canımm allah acılarını göstermesin ama zor zanaat ben yetebilecek miyim diye bu ara sürekli salya sümük ağlıyorum vallaA
Allah kolaylık versin tüm çalışan annelere .. Ben çalışmıyorum ama hergün askeri talim yaparcasına sabah 5.30 - 6.00 gibi ayaktayız.. Oğlum doğduğundan beri erken kalkar ve onu bir türlü geç kalkmaya alıştıramadım .. Bizde de öyle bir durum var malasefbu zamanlarda uyku gibi tatlı gelen birşey varmıdır ki ne güzel bir nimet ah ah .. Neyse Rabbim bizlere zeval vermesinde onada katlanırız inş . Şimdi ikinci ile artık hiç uyku nedir bilmeyiz .. Şu annelerin gerçekten yeri bir başka asla karşılığı olamaz herhalde ..
İnşallah herşey yolundadır. Sen gönlünü ferah tut ve bol bol dua et. Hasta denilen nice çocuk sağlıklı doğuyor. O kadar çok duyuyorum ki şaşırıp kalıyorum.DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
korkma canım olumlu düşün senin içinde bebeğin içinde olumlu olsun herşey duanı eksik etme hayırlı haberlerle gel inşallahDUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
bende aynı durumdayım. çalışan anne adayı olmak zor bu hergün böyle devam edecek evde zaman hemen geçiyo işte geçmek bilmiyo malesefBen de bekliyorum hemen mesai bitsede gitsem diye ve bu her gün böyle artık sabahları kalkıp işe gelmek daha zor geliyor
canım sonuç çıktığını bildirmek için aramışlardır olamaz mıDUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
bize demişlerdi sonuçlar çıkınca tlf bildiriririz dediler şimdi oraya çağırınca tedirgin oldum bendecanım sonuç çıktığını bildirmek için aramışlardır olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?