• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

bebeişim ilk kalp atışını duyduğumda sevinçten ağlamıştım bende.:) ne güzel bir mutluluk yarabbim.. ben de eşime dedim bi ultrason cihazı alsakta hergün baksak olmaz mı ki:=)) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ayy insallah insallah... en önemlisi o...

Biraz zaman geçsin canım şu zor günler geçsin Allah'ın izniyle 13-14 haftaları ben de görürsem tekrar döner yakından takip ederim,zaten süreci paylaşmak öğrenmek için katıldım bu linke. Doktorum sorunsuz giden bir gebeliği bu kadar stres ve korkuyla kendin mahvedebilirsin sana internet yasak demişti çünkü 2 düşüğüm var.Ben kimseyi yargılamadım kimseye şunu yapmalısın, niye böyle yaptın demedim zaten şahıs adına da konuşmadım genel bir şey yazdım sadece kendi fikrimi söyledim fikrimin de arkasındayım. Ama fikrini söylemenin suç olduğunu unutmuşum. Bencil de oldum vicdansız da... Oysaki fikrimin içinde, başkalarını düşünmek ön plandayken. Ve beni başkalarının ne yazacağını sınırlamakla suçlayan birileri' o zaman foruma girme okuma' diyecek kadar beni sınırlarken... Tabi ki birileri dediği için değil, psikolojim rahatlayana kadar girmeyeceğim foruma ilgimi başka alanlara dağıtacağım.Güzel günler devam ederse de süreci paylaşmak için geri gelirim

Canim kimin ne düşündüğü önemli degil. Seni kendi huzuruna bebik in sağlığına bak... gerisi bos...

Selam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?
Ayni hamileligimin basindan beri cildiriyorum

Günaydın arkadaslar aranizdan bende cikiyorum artık 9haftalik bebegimi kaybettim dünde kürdaj oldum size saglikli hamilelikler dilerim

Biraz gec olsa da yazmak istedim. Telefonda duyduklarindan sonraki yazismalari okurken kalbim carpti, iyi haberini okuyana kadar dua ettim. Ben de gunu gelince yaptiricam o testi ama fazla guvenmiyorum. Allah nasil isterse, bize neyi nasip ederse oyle olur. Bebegin insallah saglikli dunyaya gelicek.

Her gece mutlaka en az 2 kere tuvalete kalkiyorum ben de. Sebepsiz yere uyaniyorum, ise giderken cok zorlaniyorum. Baktim bu boyle olmicak bayrama kadar izin aldim. Hem 12 haftayi tamamlamis olurum bulantilarim biraz hafifler hem de uykum duzene girer diye. Varsa boyle firsatin izin kullanmani tavsiye ederim.

malesef isi yarim birakmam bizim is yeri oyle anlayisli bir yer degil bunun icin suan devlete hastane geldim gece aniden tuvalet gidiyorum daha once ikiydi simdi 4 bes geceleri gunduzleri saymiyorum bile su gibi sanki ictim su yaramio acaba kesemmi patladi bu ne boyle anlamadim normalde 13 haftamda ikili test yapmak istiyordum gelmisken yaptirmayi.dusunuyorum artik ozele guderim 13 ondort haftamda felan

Günaydın arkadaslar aranizdan bende cikiyorum artık 9haftalik bebegimi kaybettim dünde kürdaj oldum size saglikli hamilelikler dilerim
cok gecmis olsun Allah hayirli evlatlar nasip etsin lutfen guclu ol biliyorum seni anliyorum birseyi bu kadar hissetmek hayal kurmak cok aci birsey insallah Allah tez zamanda yuzunu guldurur

kizlar fark ettinizmi bilmiyorum ama bu aylarda bebegini kaybeden cok olmaya basladi hersey nasip kismet meselesi biliyorum bebegini kaybeden tum annelere Allahdan sabir diliyorum diger tum annelerede.hayirlisi ile evlatlar nasip olur insallah zor bi surecdeyiz Allah kolayligini verir insallah

Canım beni hatırlaman mutlu etti o zaman ben çok kırıldım cünkü ben kendi düşüncemi paylaştım bende 2 düşük yaptım üstelik biri kürtaj zaten psikolojim kötü sanki hiç saglıklı bebegşm olmayacakmış gibi karamsarım kendimi yeni yeni toparlamışken bebegim engellide olsa allahın takdiri zaten testler kesin sonuç degil 9 ayı kaygısız gecireyim diye paylaştım duygularımı ama kırıldım yorumlara bende sentimantal gibi artık yazmayayım dedim ama topiğimizin annesi elif5541 e saygımdan ve onun benimle ilgili kötü nir eleştirisi olmadıgı için devam ettim takip etmeye, kimseninde takip etme ozaman demesiyle ayrılacak degilim, düşükse kürtajsa kalbinşn durmasının verdiği acıysa bende cok iyi bilirim benim gibi yarası içinde korku ve umutla bebegine kavuşmayı bekleyenarkadaslar var, birbirimizi kırmadan yorum yapsak daha iyi olur, forumdan da rahatsız oluyorsun okuma demeye kimsenin hakkı yok birde çok kaba bir tarz.ben kk da dejarj oluyorum bebegimi kaybettiğim dönemde farklı topiklerde arkadas edindim tedavi aşamalrımda baska şimdide çok şükür nisan annesi topiğine girdim burada olmaktan cok memnunum,

Cnm hamilelik psikolojisi bu demekki boşverin kim ne demiş birbirimizi kırmayalım en önmlisi bebişlerimizi düşünelim burda kimse takip etme diyemez sonuçta burası kimsenin değil herkese acık sonuçta iyi haberlerde alıcaz kötü haberlerde geçmiş olsun deyip geçelim bende ilk bebeğimi kaybettim Allaha şkür cumartesi günü sağlıklı dedi doktorumuz rahatım oyüzden güzel düşünelimki güzel olsun öpüyorum sizi Allaha emanet :)

günaydın kızlar bebeğinin kaybedenlere geçmiş olsun diliyorum kısa zamanda allah yeniden nasip etsin.
bizimde yarın kontrolümüz var inş güzel haberlerle gelirim. heyecanlıyımda nasıl acaba bebiş

Back
X