- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 35
Arkadaşlar 110 olan muayene ücretim 180 oldu bende şimdi hastane değiştirmeyi düşünüyorum offf bir sitres daha(
Zammı gelmiş cnm özel hastanelere bn kocaelideyim 37 tl veriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 110 olan muayene ücretim 180 oldu bende şimdi hastane değiştirmeyi düşünüyorum offf bir sitres daha(
canım öncelikle gözün aydın...Uyuyordur muhtemelen annesi birde aklında olsun dr a gitmeden 30 dk önce tatlı şeyler yemek bebeği hareketlendiriyormuş.Benim dr bir daha ki kontrolde ense kalınlığını ölçeceğiz mutlaka tok karnına ve şerbetli bir tatlı yemiş olarak gel dedi.kizlar doktor girdim ciktimdabicime kusku girdi ya bebegim.cok hareketsiz kalbi atiyo dedi buyuk bi ihtimal uyuyo dedi karnima vurdu vurdu uyanmiyo kerata anlamadimki ozele gitsem mi ne yapsam bi kucuk bi ara kivrandi o kadar anlamadim . yani ultrasyon resimde vermedi
İkili test yaptıranlar yada yaptıracaklar ölçümü kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yönlendirdi sizi merak ediyorum![]()
benim gece wc işi kendi içinde düzene girdi 2-3 hafta öncesine kadar 2 saatte 1 uyanıp gidiyordum artık akşam kaçta yatarsam yatayım 1 saat sonra wc ye kalkıyorum sonra uyuyorum tam 6 saat sonra bidaha wc ye gidiyorum sonra benim uyku da gidiyor her gece bu şekilde ama en azından azaldı gece çok susuyorum yarım lt lik şişe gece bitiyor benimaynen o taktigi bende yapmaya basladim ama ise yaramiyo uykular perisan dinlenemiyoruz
İkili test yaptıranlar yada yaptıracaklar ölçümü kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yönlendirdi sizi merak ediyorum![]()
Kendi doktorum ölçtü özelde cnm ama devlette ultrason odasına başka doktora gönderiyorlar
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım bende yarın yaptırcam o yüzden merak ettim acaba o mu yapacak diyeben yaptırdım kendı doktorum yaptı ölçümü sonrada kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısı bakalım
kendi foktorum olçtu kan tahlilinide o yorumladı canmİkili test yaptıranlar yada yaptıracaklar ölçümü kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yönlendirdi sizi merak ediyorum![]()
Sağol canım sonucunda iyi çıkmıştı sanırım dimi öyle hatırlıyorumkendi foktorum olçtu kan tahlilinide o yorumladı canm
kendi foktorum olçtu kan tahlilinide o yorumladı canm
cmhrsmbl .!.:Arkadaşlar 110 olan muayene ücretim 180 oldu bende şimdi hastane değiştirmeyi düşünüyorum offf bir sitres daha(
Bu kadar bunaltma canım kendini. Bebeğin şu an fazla hareket etmemesi normal. Kalbi atıyorsa sorun yok. Kanaman ağrın sızın da yoksa biraz düşünmemeye çalış. Kötü birşey olsa anlarsın zaten. Daha minicik onlar.
Ankarada Koru hastanesiHangi hastane bu çok merak ettim. Bizim burada 40 TL. Eşim indirim de yaptırıyor yüzde 10. 36 TL ödüyoruz.
insaf ya 180lira muayene ucretimi olur istanbuldamisin cnm sen ben 42lira ödüyorum ikili testide 20liraya yapiyo hastane bu uçuk fiyatlari hic anlamiyorum sonuç olarak hepsi aynı seyi yapmicakmi
kendi doktorum yaptı tatlım.İkili test yaptıranlar yada yaptıracaklar ölçümü kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yönlendirdi sizi merak ediyorum![]()
canım öncelikle gözün aydın...Uyuyordur muhtemelen annesi birde aklında olsun dr a gitmeden 30 dk önce tatlı şeyler yemek bebeği hareketlendiriyormuş.Benim dr bir daha ki kontrolde ense kalınlığını ölçeceğiz mutlaka tok karnına ve şerbetli bir tatlı yemiş olarak gel dedi.