Canım beni hatırlaman mutlu etti o zaman ben çok kırıldım cünkü ben kendi düşüncemi paylaştım bende 2 düşük yaptım üstelik biri kürtaj zaten psikolojim kötü sanki hiç saglıklı bebegşm olmayacakmış gibi karamsarım kendimi yeni yeni toparlamışken bebegim engellide olsa allahın takdiri zaten testler kesin sonuç degil 9 ayı kaygısız gecireyim diye paylaştım duygularımı ama kırıldım yorumlara bende sentimantal gibi artık yazmayayım dedim ama topiğimizin annesi elif5541 e saygımdan ve onun benimle ilgili kötü nir eleştirisi olmadıgı için devam ettim takip etmeye, kimseninde takip etme ozaman demesiyle ayrılacak degilim, düşükse kürtajsa kalbinşn durmasının verdiği acıysa bende cok iyi bilirim benim gibi yarası içinde korku ve umutla bebegine kavuşmayı bekleyenarkadaslar var, birbirimizi kırmadan yorum yapsak daha iyi olur, forumdan da rahatsız oluyorsun okuma demeye kimsenin hakkı yok birde çok kaba bir tarz.ben kk da dejarj oluyorum bebegimi kaybettiğim dönemde farklı topiklerde arkadas edindim tedavi aşamalrımda baska şimdide çok şükür nisan annesi topiğine girdim burada olmaktan cok memnunum,