Panik yapma Cnm her şey iyi olur Allah'ın izniyle.benden idrar testi de istediler kan da sonuçlar Cumartesi ben de merak ediyorum açıkçası.bu arada Bebeğin 1 nisanda doğarsa benim doğumgünümde doğacakselam kızlar
benim bugün ikili testim var çok heyecanlıyım ve korkuyorum:/
dua edin lütfen
Canım ben de kullanıyorumn 50 mg ve bebeğe hiçbir zararı yokmuş aksine kullanmazsak bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş ben sabahları aç karna alıyorum 1 aydan fazladır kullanıyorum endişe etme yani için rahat olsun :)bendede yenni çıktı bitanem hiç bilmiodun tiroidimin yüksek oldugunu buğün dr verdi 50 mg lık sabah başlayacagım inşallah çok şükür ki dermansız dert değil ilk duydugumda korkmuştum bebege zarar verirse hap diye sayenizde içim rahatladı çok çok sagol canım allah hepinizden razı olsun inşallah sagsalim kucaklarımıza yavrularımızı alırız inşallah :)
Çok sevindim canım maşallah kuzuya gözünaydın herşey yolunda ne güzel Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah onlara:)kızlarrr bugün bizim kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda miniğim aşırı hareketli hiç durmadı yerinde 12+2 günlük olmuşuz boyumuz 5.8 cm ense kalınlığımız normal 2li için testimizi de verdik iki hafta sonra çıkıcak sonuç inşallah o zamanda seviniriz bir sorun çıkmaz :) folik asit forbiol kullanıyodum doktorum değiştirdi vinalac ımmunitum verdi bu özel bir ilaçmış hem folik asit hem vitamin hemde mineral içeriyomuş bilginiz olsunn :)
çok sevindim canım ne güzel herşey hep böyle yolunda gider inşallah darısı bütün hamişlerin başına :)selam kızlar bizde bugün 2 li testimizi olduk.ensemiz 2.2 boyumuz 55,6 mm. Ve 11+5 iz.grip aşısı düşünüyordum Dr kesinlikle hayır dedi aklınızda bulunsun.herkese sağlıklı günler
aynen canım ya sola yatıp uyuyorum ama sonra bir bakmışım sağa dönmüşüm uykumda hamile kalmadan da hep sağıma yatardım kiEn rahatsız olduğum pozisyonhep sağa yatıyorum
Ya arkadaşlar ben hala bildiğiniz yüzükoyun yatıyorum direk.kiloluyum da. Elimden gelmiyor başka türlü uyumak ama canımı sıkıyor bu konuaynen canım ya sola yatıp uyuyorum ama sonra bir bakmışım sağa dönmüşüm uykumda hamile kalmadan da hep sağıma yatardım ki
gözün aydın cnmm bnm miniğini gördün mü nasıl kıpır kıpırlar dimi :) inşallah bu mutluluğu 2li testin sonundada yaşarız :)Kızlar bende dr dan geldim hrşey yolunda şükürler olsun ki. Bebeğim haftasıyla uyumlu 5.6 cm olmuş. 3.5 ta ikili test için gidicem inşallah
Kızlar selam doktordan geldik bizde şimdi çok şükür çok sağlıklıyız miniğimle 10+5 olmuşuz en son 1 ay önce gittim doktora ve bugün ultrasonra inanamadım nasıl büyüyorlar maşallah eller kıpır kıpır şok oldum çok duygulandım..9 ekim için 2 li test yaptır dedi gittiğim hast 200 tl istedi bunu devlet hast yaptırsam olur değil mi? sonucu ne kadar sürede çıkıyor ?
e 1 temmuzdu ama dr 1hafta oynar falan dedi simdi hast.sorcam tam ne kadarlikson regly tarihin neydi canım ona göre hesaplayabilirsin..
Ters bir şey görmemiş canım demekti.Kan vermeye giderken bir formla gönderdiler orda da yazıyordu benimkibizde kontrolden geldik bugün 12+2 olmuşuz herşeyimiz normalmiş. ikili test için kan verdim 8 ekimde çıkacak sonucu. ense kalınlığıyla ilgili bişey demedi doktor. ben sordumda ölçüm yaptım ben dedi kaç çıktığını söylemedi nedense.
canım ben ikili testi bugün yaptırdım devlet hastanesinde sonucu 8 ekimde çıkacak. ücretsiz yapıyolar devlette sende devlette yaptır istersen 200 bayada pahalı gibi
CNM BNM DE 1 TEMMUZ :)1t
e 1 temmuzdu ama dr 1hafta oynar falan dedi simdi hast.sorcam tam ne kadarlik
evet canm bebişlerimiz sağlıklı olsunda sonuç geç çıksın napalım. bugün ultrasonda bebeğimi gördüm çok güzeldi yaaa elleri ayakları oluşmuş gösterdi doktor içim bi tuhaf oldu gözümün önüne geliyo hala. maşallah bebeklerimize. allah sağlıklı kucağımıza almayıda nasip etsinevet cnm öyle yapıyım gerek yok 200 lira vermeye.Sonuç geç çıkıyor baya demek neyse inşallah iyi çıkar artık ne zaman çıkarsa o zaman götürürüm bende özeldeki doktora kuzularımız iyi olsunda hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?