2015 Nisan Anneleri

iyi ki paylaşmışsın canım ben hiç bilmiyordum bu bilgileri güzel oldu bol bol dua edelim o zaman... Allah razı olsun. Allah bebeğine ve sana başta olmak üzere tüm ailene sağlık, sıhhat, huzur, kazanç, hayırlar versin AMİN

aynen yaptirmayalim eskiden boyle seylermi vardi biraz arastiralim doktorlarinda oyuncagi olmayalim sonra bebek buronsit astim olacak bizde uzulup hastane koseleri kosacaz o yuzden bizden oncekiler daha saglikli ya

aynen yaptirmayalim eskiden boyle seylermi vardi biraz arastiralim doktorlarinda oyuncagi olmayalim sonra bebek buronsit astim olacak bizde uzulup hastane koseleri kosacaz o yuzden bizden oncekiler daha saglikli ya

Bizim uzmanlik alanimiz olmayan, ayni sekilde Karatay in da uzmanlik alani olmayan bir konuda kesin karar verip doktora karsi cikmak dogru gelmiyor bana.

Eskiden ultrason da yokmus kan idrar tahlilleri de , hatta hastanede dogum da.. Ama simdi varken bunlardan faydalanmiyor muyuz ?

Risklerden bahsediyorsak, gebelik sekeri etkili sekilde kontrol altina alinmadiginda bebekte ne gibi zararlari oluyor onlari da degerlendirmenizi oneririm. Bebekte anomali , ani ölüm, gec akciğer olgunlaşmasi, fetal distres(bebekte oksijen azlığı) , iri dogum gibi riskler sozkonusu..

Insulin kullanmayi gerektiren bir durumumuz varsa, bu testi yaptirmadan nasil ogrenecegiz ?

Olusan endiseyi nliyorum , Karatay in yorumu basta benim de kafami karistirdi. Fakat su an icim rahat, zaamani gelince yaptiracagim.

Tabi ki bunlar cok kisisel kararlar, farklilik gosterebilir. Fakat bence her konuda karsit gorusleri ayri ayri degerlendirip, oyle karar vermek lazim.

Deneylere gelince, eskiden yapilan deneyler sayesinde su anki ilaclardan faydalaniyoruz. Ve emin olun, gunumuzde kimse sizi haberiniz olmadan - hele hamile halinizle - herhangi bir deneyde kullanamaz. Bu konuda cok sıkı kurallar var. Izin almadan deney ve arastirma yapip da, piyasaya herhangi bir ilac-tedavi surme sanslari yok. Her ilacin-tedavinin somut kanitlara dayanan verileri olmasi sart, bunu habersiz deneklerle yapamazlar.

( Bu arada seker yuklemesinde bir porsiyon tatli degerinde seker yukleniyor. Yani ekmek, hamur isi ya da tatli yiyorsak zaten ayni sey, surekli az ya da cok seker aliyoruz. Karatay normal beslenmede de sekerin tamamen kesilmesini oneriyor, meyve dahi kisitli oneriyor. )

ben geceleri uyandıgımda ac oluyorum ve tekrar uyuyamıyorum kalkıp bir muz yıyıyorum ozaman uyuyorum yemessem öğürüyorum açliktan :)

amin amin amin Allah razı olsun canım cümlemize gülüm cümlemizin ailesine yuvasına huzur mutluluk sağlık bol muhabbet bereket versin Allah korusun yuvalarımızı bebişlerimizi cümlemizin amin amin amin bende bilmiyodum canım bi abla whatsptan paylastı Allah razı olsun ondan

Merhaba arkadaşlar.. Bende bugün için randevu aldım saat 14:40 a. 16 gün oldu gitmeyeli çok merak ediyorum çok korktum bazı arkadaşların kürtajlarından dolayı hepimizin hakkında hayırlısı. Hepiniz sağlıcakla kalın

İÇİNİ FERAH TUT CANIM HAYIRLISIYLA KONTROLÜNÜ OL GEL :)

Kuşlar aranizda euthyrox ilacini kullanan olduğumu testlerimde troid hormonum biraz yuksek cikmis iyot eksikliği varmis aranizda kullanan oldumu

evet, TSH degerim 2.9 ciktmisti, bana da verdi Endokrinoloji doktoru, hamilelerde 2.5 ve alti olmasi isteniyormus.

15 gun kullanip tekrar TSH degerine bakalim dedi. Tahlil sonucu dun cikti, simdi doktorun yorumunu bekliyorum.

Senin degerlerin nasil cikti, doktor ne onerdi ?

Canım banada yaptılar hatta 28. Haftada tekrar olacakmış. Bir zararı yok diye biliuorum merak etme. Düşük tehlikesi içinde uZat ayaklarını uzan ki bebişin iyice tutunsun.. Geçmiş olsun :)

3.5 ta canım insallah cümleten gülüm cok duygusalım aglayasım var 3 hafta oldu görmeyeli.Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi hepimiz insallah
amin canm benm daha 20 gün var insan görmek istiyor sürekli ama iyi olsunlar da gormeyelim :) sanada ben en son gittiğimde 11+ 2 idim cinsiyet hakkında düşük de olsa ihtimal verdi belki sanada verir hadi güzel haberlerle gel :)

Teşekkürler canim cevabın için. Kafama çok takiyorum hamile olduktan sonra herşeyi. Böylelikle içim rahatladı.
Canım banada yaptılar hatta 28. Haftada tekrar olacakmış. Bir zararı yok diye biliuorum merak etme. Düşük tehlikesi içinde uZat ayaklarını uzan ki bebişin iyice tutunsun.. Geçmiş olsun :)

="Flybutterfly, post: 37061888, member: 622843"]Canım banada yaptılar hatta 28. Haftada tekrar olacakmış. Bir zararı yok diye biliuorum merak etme. Düşük tehlikesi içinde uZat ayaklarını uzan ki bebişin iyice tutunsun.. Geçmiş olsun :)[/QUOTE]

evet canim insan merak ediyor acaba nasil iyimi buyudumu napyo....Amin Allah hepimize saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirmek nasip etsin amin.sorucam canim cinsiyetide size ne tahminde bulundu pipilimi cimcimemi dedi

kızlar müsaitseni show açın canan hoca hamilelikte troid hastaları ve şeker yüklemesini anlatıyor

kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi niye yaptılar eşinizle kan uyuşmazlığı var mı benim de kese arksınada kanama var ama bunun için kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacğını sanmıyorum

troid hastalarına glutensiz ürünleri öneriyor mutlaka buğday türlerine ve birşeye alerjisi vardır diyor

şeker yüklemesi için de ileride çocuklarda solunum hastalıklarına yol açtığını anlatıyor bilimsel açıdan

aynen ben de diyorum eşime bebişimiz çok obur olacak, sana çekcek sanırım diyorum, o da bana yahu tıka basa yemek yiyen sensin bana mı çekmiş oluyor diyor
aynen eşim de öyle sanki biz kendimiz için yiyoruz acıkan ben değilim diyince de hoşuna gidiyor bebeğinin büyüyüp anneyi acıktırmasına

BNM KONTROLÜM DÜNDÜ CİNSİYETİ SORDUM DOKTOR GÜLDÜ SÖYLEMEDİ ÇOK SİNİR OLDUM

kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi niye yaptılar eşinizle kan uyuşmazlığı var mı benim de kese arksınada kanama var ama bunun için kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacğını sanmıyorum
Bana doktor kesenin etrafindaki kan ile bebek kesesi birbirine temasederse bebege ve gelecekteki bebege zarar verir dedi. Ama benim kese etrafinda bayagi yogun kan var. Ayrica az lekelenme oldum. O yuzden sana yapilmamis olabilir. Sen yine de doktora tekrar sor.Bende onceden bilmiyordum bunu. Aslinda 3 doktora sordum zarari var mi diye . Yok dediler. Ama ben takintilarim olduğu için herşeyi kafama takiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…