2015 Nisan Anneleri

bana ilaci ilk verdindede benim hic tahlil yapmadan verdi bi kere ictimde zaten bana dokundu yan etki yapti biraktim ve en son kan sonuclarim cok dusuk cikti tahlilde ilaci tekrar ictim gene dokundu doktorda hapi surup cevirdi esim bu gun getircek doktora pekmez yesem sadece olmaz mi dedim doktor yeterli olmaz dedi bebekde kansiz olur dedi simddilik ne yapcam bilmiyorum

i

ya bende gordum o neden ve nasil mantikla bunu yapmis anlamiyorum ben sadece fragmanini gordum ayrintili izlemedim haberi ama bebegim kollari ayaklari basi o ne yapti cocu sakatlamami calisiyordu ne

Valla sakatlamaya çalışmasa vile sakatlamıştır o muayeneyle. Benim icim kaldırmadı canım ya. Çocuk bir tuhaf oldu odoktorun elinde. Nasıl bir kafa anlamış değilim

ama biz işteyiz ne oluyor ki kızlar anlatın azıcık neden öyle davranıyor ki

Kuzum Rusya'da bir doktor yenidoğan muayenesi yapıyor aklınca. Bebeğin kafasını kırarcasına sağa sola sallıyor. Kollarını bacaklarını sanki cansız et yığınını kontrol eder gibi bir hısım çeviriyor hızlı hızlı. Bebeğin kafası kolu bacağı kırılmıştır herhalde o muayeneden sonra. Dehşet bir şeydi şok oldum ben

arkadaşlar ben ilk doktoruma gittiğimde çok ilgiliydi. annemın arkadaşı başhekım yardımcısı.o diğer doktoru tavsiye etti. ilk gittiğim uzman dr, şimdiki sadece dr yazıo. ikili taramayı annemın arkadaşının tavsiye ettiği doktora yaptırdım. üçüncü için gitcem ya eskı doktoruma gideyım mı sizce? Uşak ta olsanız da danışabilsem sizlere çok kararsız kaldım beeen

o doktordan randevu aldım eskı doktorumdan yanı benım muayeneme devam eder dimi bişey der mi ki ikili testi diğeri yaptı falan diye =(

hımm kıyamam ya nasıl acımıyor küçücük yavruya gerçi her ülkenin yöntemleri farklı ama anlattığın gibiyse o kadar da olmaz dedirtecek düzeyde allah akıl fikir versin insanlara ne yapacaklarını şaşırdılar yazık

Ama gebelik haftana göre kan hacminde artış oluyor normal bir insanın dısardan katkı almadan o kadar kan hücresi üretmesi imkansız o ilaçları kullanmayarak kendine de bebeğine de zarar verirsin besinlerle alım karşılayamaz o kadar üretimi demir kan yapımı için artan %40 lık bir hacim söz konusu bide multi vitamin var günlük besinlerle yine alamazsın o kdr vitamini oturup bir kilo elma yiyecek halin yok canım bence tekrar başka bir doktora da danış sonra bebişimizde gelişiminde bi sıkıntı olmasın Allah muhafaza.

haftaya cikmayi düşünüyorum canm doktora ölçüm yapmadigi için kullanmak istemiyorum fazlasinin zarar olduğunu okuyunca da tedirgin oldum acikcasi

Merhaba arkadaşlar bendede kist var 5 cm lik buyuk ihtimalle dogumda gider dedi aynı durumu yaşayan varmi?

Son düzenleme:
İnş birşey olmaz CNm , Rabbim zamanında doğmasını nasip eder .. Sen kendine çok dikkat et gerisi mevlamın ..

İnşallah dr dediği gibi herhangi bi olumsuzluk olmaz vaktinde gelir bebişin canım Allah büyüktür erken olma sadece bi ihtimal kesin olacak diye bişey yok Rabbim şifa versin zamanında gelsin inşallh canım benim

cok tesekkur ederim kızlar desteginiz için.iyiki varsınızAllah hepimizin bebegini korusun hep güzel haberler paylasalım burda insallah.bebişlerimiz Allaha emanet.cok sagolun canlarım

anladım canım bende hsg cekildim orda belli oldu bende bayramdan sonra histereskopi olacaktım dediğin gibi bayramdan sonra bebişimin müjdesini aldım.insallah birsey olmaz canım insallah.vaktinde alalım kucagımıza insallah

Kuzum sabah gittim kan aldi

tamam canım öyle yapayım doktor teyzoşlaarr
doktor gibi olduk ciddenanladım canım sonucun yarın cıkar ozaman .hadi bakem hepsi güzel cıksın insallah

arkadaslar bnmde rahimim armut gibi olması gerekirken kalp şeklindeymiş. Yani rahimimde sekil bozukluğu var.sizler neredesiniz hangi doktora gidiyorsunuz bnm doktorum bu durumu pek umursamiyor ne yapmaliyim bilmiyorum[/QUOTE]

slm canım ben ankaradan.doktor benimde rahmime ya kalp seklinde yada perde var dedi.doktorlar takip edecegiz diyolar canım devlettekiler.özeldeki doktorumada cuma gidince söyleyecegim rahim filmi resimlerimi götürecegim.insallah vaktinde bebeğimizi kucagımıza alırız.hepsi bişey oldugunda gel diyolar

canım gözün aydın masallah oglusuna saglıkla kucagına al insallah

İnşallah güzel teyzoşumuz. Diğer mesajımı gördün mü kuzum ya yardıma ihtiyacı var bu iki canlı bayanın gene

Ben hep olumsuz konuşuyor olcam ama bizim sorunumuz öyle çözülecek gibi değil canım... Benim eşimin gözü kara valla zaten şu aşamada boşanmayı düşünen o oldu, ben tuttum onu, hiçbir yere gidemezsin dedim, o da biliyor olmayacağını ama çok tartışıyoruz biz, Allah sonumuzu hayretsin... Duamız tek dayanağımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…