Kizlar bu demir hapi ve vitaminleri doktorunuz kan degerlerinize bakarak mi verdi yoksa oylecemi yazdi bana öylece yazdi ve ben kullanmiyorum demir halinin fazlasi bebekte zehirlenme yapiyormus ve fazla demir hic bir şekilde disari atilimi olmuyormus
Bence senin doktor da karistirdi.. Bana kiz gibi diyen adam simdi erkek dedi pipi gösterdi :) hayirlisiyla seninde kesinlesir artik ya[/QUOT
bbaana oyle geldi biraz cunku bacaklari onune toplamisti esimde oyle dedi ama doktorda kesin konustu kesin kiz dedi kac defa sordum artik yine renkli doblora kaldi hersey peki devletmi ozelmi yapcaniz bende ozel 175 milyon dedi ama hem cd cekecek hemde foto vercekmis
ya bende gordum o neden ve nasil mantikla bunu yapmis anlamiyorum ben sadece fragmanini gordum ayrintili izlemedim haberi ama bebegim kollari ayaklari basi o ne yapti cocu sakatlamami calisiyordu ne
ama biz işteyiz ne oluyor ki kızlar anlatın azıcık neden öyle davranıyor ki
hımm kıyamam ya nasıl acımıyor küçücük yavruyaKuzum Rusya'da bir doktor yenidoğan muayenesi yapıyor aklınca. Bebeğin kafasını kırarcasına sağa sola sallıyor. Kollarını bacaklarını sanki cansız et yığınını kontrol eder gibi bir hısım çeviriyor hızlı hızlı. Bebeğin kafası kolu bacağı kırılmıştır herhalde o muayeneden sonra. Dehşet bir şeydi şok oldum ben
Ama gebelik haftana göre kan hacminde artış oluyor normal bir insanın dısardan katkı almadan o kadar kan hücresi üretmesi imkansız o ilaçları kullanmayarak kendine de bebeğine de zarar verirsin besinlerle alım karşılayamaz o kadar üretimi demir kan yapımı için artan %40 lık bir hacim söz konusu bide multi vitamin var günlük besinlerle yine alamazsın o kdr vitamini oturup bir kilo elma yiyecek halin yok canım bence tekrar başka bir doktora da danış sonra bebişimizde gelişiminde bi sıkıntı olmasın Allah muhafaza.Kizlar bu demir hapi ve vitaminleri doktorunuz kan degerlerinize bakarak mi verdi yoksa oylecemi yazdi bana öylece yazdi ve ben kullanmiyorum demir halinin fazlasi bebekte zehirlenme yapiyormus ve fazla demir hic bir şekilde disari atilimi olmuyormus
haftaya cikmayi düşünüyorum canm doktora ölçüm yapmadigi için kullanmak istemiyorum fazlasinin zarar olduğunu okuyunca da tedirgin oldum acikcasiAma gebelik haftana göre kan hacminde artış oluyor normal bir insanın dısardan katkı almadan o kadar kan hücresi üretmesi imkansız o ilaçları kullanmayarak kendine de bebeğine de zarar verirsin besinlerle alım karşılayamaz o kadar üretimi demir kan yapımı için artan %40 lık bir hacim söz konusu bide multi vitamin var günlük besinlerle yine alamazsın o kdr vitamini oturup bir kilo elma yiyecek halin yok canım bence tekrar başka bir doktora da danış sonra bebişimizde gelişiminde bi sıkıntı olmasın Allah muhafaza.
Valla sakatlamaya çalışmasa vile sakatlamıştır o muayeneyle. Benim icim kaldırmadı canım ya. Çocuk bir tuhaf oldu odoktorun elinde. Nasıl bir kafa anlamış değilim
aynen bebek agliyordu ya bu ne bicim muhane bu doktorlar sapitiyor yeni yeni icatlar cikariyor kizlar birsey dicem manavlara dikkat ediyormusunuz ben dun alisverisde dometesi siktim resmen o yesil yerinde su akti siringalamislar heraldr salatalarda bi acayip ezilio su var gibi ama yeni gibi gozukuo distan gittim tartan adama kilo yapsin die sumu katiyorsunuz dedim ben koyde buyudum bunu iyi bilirim dedim hastaligi evimize sokuyolar resmen adam inkar edemedi bahce domatesine benzemio evet dedi cok afalladi
Kuzum Rusya'da bir doktor yenidoğan muayenesi yapıyor aklınca. Bebeğin kafasını kırarcasına sağa sola sallıyor. Kollarını bacaklarını sanki cansız et yığınını kontrol eder gibi bir hısım çeviriyor hızlı hızlı. Bebeğin kafası kolu bacağı kırılmıştır herhalde o muayeneden sonra. Dehşet bir şeydi şok oldum ben
Rahimde mi? Bende yumurtalikta var.. Biraz küçüldü zamanla..Merhaba arkadaşlar bendede kist var 5 cm lik buyuk ihtimalle dogumda gider dedi aynı durumu yaşayan varmi?
İnş birşey olmaz CNm , Rabbim zamanında doğmasını nasip eder .. Sen kendine çok dikkat et gerisi mevlamın ..
allah nasip ederse zamanında doğar canım sen kafana takıp bunları strese sokma kendini adı üzerinde risk bu hepimizin ne olacağı belli değil kitakibini yaparsın allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
İnşallah dr dediği gibi herhangi bi olumsuzluk olmaz vaktinde gelir bebişin canım Allah büyüktür erken olma sadece bi ihtimal kesin olacak diye bişey yok Rabbim şifa versin zamanında gelsin inşallh canım benim
benimde öyle canım en ufak bi agrıda gidiyorum doktora . mayıs ayında rahim filmi çekilecekti gittim ve masada kaldım doktor giremedi et parcası var giremiyorum dedi rapor yazıp doktoruma gönderdi gittik doktorumda baktı çift rahim gibi gözüküyor dedi renkli emarda bakalım dedi mr da da gözüktü sonra üni. hastanesine yönlerdiler kadın doğumcu tüp bebek merkezine yönlerdrdi taa temmuz ayında tüp bebek merkezine randevu alabildik hocayla görüştürdüler araya bayram giriliyo diye bayramdan sonraki hafta hiperloskopi olup ameliyat olacaktım ama ben bayram dönüşü hamile olduğumu öğrendim hersey kaldı:)
Kuzum sabah gittim kan aldi
tamam canım öyle yapayımdoktor teyzoşlaarr
Bebeğe bakarken söylemişti bebek kesesinin solunda yer aliyordu ama yer olarak soylemediRahimde mi? Bende yumurtalikta var.. Biraz küçüldü zamanla..
benimAskpastam, post: 37495774, member: 544416"]canım benim doktorda takip edicez bi durum oldugunda hemen geleceksin dedi.Allah korusun hergün Ya Mubdi okuyorum canım sende oku.Allah bagıslasın yavrunu.sen ne zaman ögrendin perde oldugunu canım
canım gözün aydınMerhabalaar ben doktordan geldim bebeğim gayet iyi kistim de biraz küçülmüş çok şükür :) geçenlerde bana kiz diyen doktora gittik o varmis yine. Devlete gittim adam pek ilgiliydi vee iyice vakti bebisime. Simdi erkek olduğunu söyledi pipisini de gosterdi. Bnm ozeldeki doktorum da pipi göstermişti ama bu kiz olabilir deyince kafam karismisti.. Simdi erkek deyince netleşti artik oglusumsagligi yerinde olsun bütün minikletimizin inş ...
hayirdir cnm bi sorun mu vardicok tesekkur ederim kızlar desteginiz için.iyiki varsınızAllah hepimizin bebegini korusun hep güzel haberler paylasalım burda insallah. bebişlerimiz Allaha emanet.cok sagolun canlarım
canım benim rahimde perde var oda erken dogum riski tasıyor oladabilir olmayadabilir.sorun yok kuzum suan sükür.hayirdir cnm bi sorun mu vardi
İnşallah güzel teyzoşumuz. Diğer mesajımı gördün mü kuzum ya yardıma ihtiyacı var bu iki canlı bayanın geneanladım canım bende hsg cekildim orda belli oldu bende bayramdan sonra histereskopi olacaktım dediğin gibi bayramdan sonra bebişimin müjdesini aldım.insallah birsey olmaz canım insallah.vaktinde alalım kucagımıza insallah
doktor gibi olduk cidden anladım canım sonucun yarın cıkar ozaman .hadi bakem hepsi güzel cıksın insallah
Canım benimmmm Allah tüm zorda olanlara yardım etsin. Seni çok iyi anlıyorum ben... Evliliğimin başlarında az sıkıntı yaşamadım. Eşim beni öyle üzdü ki dedim bir kez daha olsun sana yemin boşanırım senden bir daha yüzümü göremezsin. Öyle bir korktu ki gecelerce sayıkladı gitme diye. O oldu bir daha yapmadı. O süreçte eşimin ailesiyle de bu yüzden çok sorunlarım oldu. Onlarla da konuşup tavrımı koydum utandılar yaptıklarından. Ağlamadığım tek günüm yoktu. Ama beni üzen huyunu bıraktırınca bal kaymak gibi olduk hem eşimle hem ailesiyle. Demem o ki eşler nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar. Bizim onlara öğretmemiz gerekiyor. O yüzden eşlerimizi eğitmek bize kalıyor malesef...
Ben atlattım eşim nasıl bir erkek olması gerektigini öğrenince sorun çözüldü.
Sizinki de eşinin stresinden kaynaklanıyor Allah'ın izniyle düzelecek inşallah bitanem dünden beri dua ediyorum senin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?