OLABİLİR CNM SORUN YAPMA BNM BEBEĞİMDE HEP SAĞ TARAFTA HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOSAN SORUN YOK :) BEN HEP TAKİP EDİYORUM HAREKETLERİNİkizlar dun sabahtan beri elimi karnima koyuyorum bebisim hep ayni yerde.saga da donsem solada donsem hic pizisyon degistirmiyor.tedirgin oldum.bi fikri olan var mi.uyuyordur dedim ama dunden beri boyle
Canim bende yokluyorum bazen ama ayırt edemiyorum sen bebişinin duruşunu yani sabit durduğunu hissetmen çok zor değil mi sonuçta daha küçük ve kesenin içinde bence ilham yapıyorsun ama tabi sen yine de doktoruna danIşkizlar dun sabahtan beri elimi karnima koyuyorum bebisim hep ayni yerde.saga da donsem solada donsem hic pizisyon degistirmiyor.tedirgin oldum.bi fikri olan var mi.uyuyordur dedim ama dunden beri boyle
Offf canim ya benimkinin oyle hareketlerinide anlayamiyorum kiOLABİLİR CNM SORUN YAPMA BNM BEBEĞİMDE HEP SAĞ TARAFTA HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOSAN SORUN YOK :) BEN HEP TAKİP EDİYORUM HAREKETLERİNİ
kizlar dun sabahtan beri elimi karnima koyuyorum bebisim hep ayni yerde.saga da donsem solada donsem hic pizisyon degistirmiyor.tedirgin oldum.bi fikri olan var mi.uyuyordur dedim ama dunden beri boyle
Canım bebeği hissedemezsin ne tarfta olkizlar dun sabahtan beri elimi karnima koyuyorum bebisim hep ayni yerde.saga da donsem solada donsem hic pizisyon degistirmiyor.tedirgin oldum.bi fikri olan var mi.uyuyordur dedim ama dunden beri boyle
KIZLARRRR YAAA NE KADAR EVHAMLI OLDUK KENDİ KENDİMİZE SORUN ÇIKARTIYORUZ :) ANNESİ BİŞİ YOKTUR KORKMA HEM DAHA ÇOK KÜÇÜKLER NE TARAFTA OLDUĞUNU KESTİRMEMİZ BİLE ZOR AMA BİZ KENDİMİZCE YORUM YAPIYORUZ İŞTE :):) HAREKETLERİNİ ANLAYAMAMANDA NORMAL İLK GEBELİĞİNSE BNM İKİNCİ OLDUĞU İÇİN ERKEN HİSSEDİYORUM İLKİMDE 20. HAFTADAN SONRA HAFİF HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTIM :) MERAK ETME ANNESİİ O ÇOK RAHAT ALLAHA EMANETLER İNŞALLAH :)Offf canim ya benimkinin oyle hareketlerinide anlayamiyorum ki
CNM BNM ÜÇ DEFA ERKEK DEMİŞSE ERKEKTİR ANNESİ TEKRAR GİRME BENCE NE GEREK VAR :)kizlar pazar gunu ozele doktora gitmistim kiz demisti ondan once 3 defa da erkek demislerdi benim sorum su son hakkim yarin acaba diyorum bir daha gitsem mi doktor 1 aydan once ultrasyona girme dedi ultrasyonun zarar verdigi kanitlanmamis ama yinede girme dedi renkli ultrasyon icin bi ay sonra dedi bu sefer baska doktor bakacak tabi ama sizce napim icimdeki ses simdi bile git diyor
ağrı kesici olarak parol önerdi benim doktorum çok geçmiş olsun arkadaşım ultrasona tatlı şeyler yiyip gitmek bebeği hareketlendiriyormuş aç olmana gerek yok çikolata yiyip gidebilirsin gösterir inşaallah hayırlısı olsınarkadaşlar, 2 gündür dişim ağrıyor, ilaç dışında tavsiyesi olanlar yardım lütfennn
birde bugün ultrasona gireceğim bebişimizin cinsiyetini öğrenmek için, aç mı tok mu gitmem lazım? ne yemeliyim hareketli olması için, geçen hafta göstermedi de :)
46,5 la hamile kalmistim anca 49 olabildim.karnimda disardan pek belli olmuyo daha.benim gibi olaniniz var mi hamisler
okadar kucuklerkı ne tarafta oldugunu nasıl hıssedıyorsunuz anlayamadım dogrusu.OLABİLİR CNM SORUN YAPMA BNM BEBEĞİMDE HEP SAĞ TARAFTA HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOSAN SORUN YOK :) BEN HEP TAKİP EDİYORUM HAREKETLERİNİ
KARNININ SERTLİĞİNDEN BELLİ OLUYO CNM DİKKAT ETSEN SENDE FARKEDERSİN BEBEĞİN OLDUĞU YER SERT GELİYO ELİNEokadar kucuklerkı ne tarafta oldugunu nasıl hıssedıyorsunuz anlayamadım dogrusu.
OLABİLİR CNM SORUN YAPMA BNM BEBEĞİMDE HEP SAĞ TARAFTA HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOSAN SORUN YOK :) BEN HEP TAKİP EDİYORUM HAREKETLERİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?