2015 Nisan Anneleri

ya kızlar bişey sorcam. hareketleri ilk nasıl hissetmeye başladınız ? neler hissediyorsunuz? bana da dün ilk kez hissediyorum gibi geldi ama çok erken diyenler var. aslı nedir olayın ?
KIPIRTI ŞEKLİNDE OLUYO KALP ATIŞI GİBİ SEĞİRME GİT GİDE NETLEŞİYO CNM YAKINDA TAMAMEN HİSSEDERSİN :)

aynen canım bende 47 ile hamile kaldım şimdi 49'um :) dar birşeyler giyince ancak biraz belli oluyor
bl
bende 48 le kaldım şimdi 50 kiloyum 4 ayı geçtim ama hala karnım çok az belli oluyo hele bol giyersem anlaşılmıyo hiç :) ilk hamilelik olunca istiyorum karnım artık çıksın hamileligim belli olsun ama biraz daha bekliycem galiba :) neyse bebeklerimiz normal gelişimde olsun da bizim karnımız biraz geç çıksın :)

Merhaba anneler ve kuzuları buruk bir bayram madenci abilerimizin Allah yardımcıları olsun inşallah ben bir şey soracaktım decavit kullanan var mı katkı var diyorlardı doğru mu? Bilen varsa aydınlatabilir mi?

Merhaba anneler ve kuzuları buruk bir bayram madenci abilerimizin Allah yardımcıları olsun inşallah ben bir şey soracaktım decavit kullanan var mı katkı var diyorlardı doğru mu? Bilen varsa aydınlatabilir mi?
elevit domuz jelatını katkılı. decavit ise bu anlamda sıkıntısız. en azından ben ole bılıyorum içiyorum

Canım decavitte zararlı herhangi bir katkı yok. Sadece farklı bir firma tarafından üretilen ve decavitin muadili olan elevit diye bir ilaç var. Elevitte domuz katkısı kullanıyorlar.

elevit domuz jelatını katkılı. decavit ise bu anlamda sıkıntısız. en azından ben ole bılıyorum içiyorum

Canım decavitte zararlı herhangi bir katkı yok. Sadece farklı bir firma tarafından üretilen ve decavitin muadili olan elevit diye bir ilaç var. Elevitte domuz katkısı kullanıyorlar.
teşekkür ederim kızlar rahatlattınız beni kafam karışıktı bu konuda sağolun tekrardan

amin canım, çok sağol bende migren var diye parol verdiydi doktor, ama hiç kullanmadım, dişim içinde bilmiyorum kullanırmıyım, ilaç almak da hiç istemiyorum, bakalım dayanamazsam belki içerim

teşekkürler, banada geçen hafta % 70 kız gibi dedi, bugün netleşir inşallah, çikolata yerim :)

Çok güzel anlatmış , bunun ikinci çoçuğum var diye de şiir yazanı olmuştur acaba :)) ilk çoçukta bunların hepsi aynen oluyorda acaba ikincide duygular nasıl oluyor ?
Merak etme canim iki degil besinci bile olsa emin ol ayni duygular

KIZLARRRR AKINTINIZ VARMII?

Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle.
Size bişey soracam. Bende çok akıntı oluyo ya günlük pedi 2 kere değiştiriyorum bu aralar ancakyetiyor. Rengi falan normal ama yine de bi garip geliyo bana;( sizde nasıl durumlar

KIZLARRRR AKINTINIZ VARMII?

slm kızlar benimde akıntım cok var önce beyazımsıydı simdi sarılastı pütürlesti ve rahatsız ediyor beni.diger gittiğimde doktora demiştim simdilik bişey yapmayalım dedi.cuma gidecegim ozaman yine söyleyecegim.günlü ped önermiyolar canım.en güzeli iç camasırını sık sık degismek

Bence erkektir o zaman. Çünkü bize de öyle demişti sonraları kesinleşti hayirli olsunnn

güzel haberlerle gel canım

Bende oyleyim canim hatta cumartesi doktora gitcem o zaman soyleyeyim diyorum. Hatta bazen aktigini hissediyorum ya 2 gündür.. Tedirgin oldum bu ne yine mi idrar enfeksiyonu diye.. Ama esimde netten bakti normalmis yine de sorariz doktora dedi. Günde 2 kez günlük ped degistiriyrm bnde..

Bende tam onu dicektim.gunluk pedden ziyade tampon olarak pecete kullaniyorum hep.islandigini farkettim bugun.normal mi acaba.
BENİM BAŞINDAN BERİ VAR HATTA FİTİLDE KULLANDIM RENGİ KOYUYDU PÜTÜRLÜYDÜ SANKİ NORMALE DÖNDÜ GİBİ AMA HALA OLUYO AKINTIM KORKMUYO DEĞİLİM

higittigimizost: 37510379 .!.:
13. haftada nasıl %70 kız olduğu belli oldu canım ?
Canim ben gittigimizde sordum doktora o da bakayim gorursem birsey soylerim dedi. Sonra bacaklarinin arasini gosterdi. Cikinti yerine 3 cizgi vardi bu kiz dmekmis. Ama 2 hafta sonra kesin soylrim dedi. Yarin netlesecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…