2015 Nisan Anneleri

mrb kızlar nasılsınız.... Daha bende bebişin hareketlerini hissetmiyorum kızlar bende merak etmiyor değilim ikibuçuk hafta önce doktora gitmiştim dünden beri kasıklarım ağrıo bende tedirginim acaba bişeymi oldu die önceki günde karnım kasıldı sanırım bisancı hissettim doktoruda aramadım ama arasammı acaba

Co
cok gecmis olsun arkadasim. Insan zora dusunce anliyor insanlarin acimasizligini aldirmazligini bu donemde cok dikkat etmeliyiz kendimize, kahramanlik yapma zamani degil . Ben de senin gibi isimi kendim goreyim diyorum. Yapmayalim.

Canm zaten erken hissetmem için ben 18 i bitircem hissetmedim daha :) ağrı vs normal ama yine de ara bir doktorunu

Merak etme canim iki degil besinci bile olsa emin ol ayni duygular
Ben ne yalan söylüyüm korkuyorum çok .. Ilkinde uykusuzluk canıma tak etmişti çok bunaldım inş bunda tadını çıkarırım .. Hatta herkes şimdi daha tecrübeli olucağın için bebeğin keyfini sürersin diyorlar inş öyle olur .. Sevinç ve endişe bir arada anlayacağın ..

Bende oglumda hayattan yilmistim kizima hamile kaldigimda cok korkmustum ama kizim dogunca tecrube konustu tabi safece 6 ay ondan sonra oda abisi gibi yildirmidti beni ama inanki yillar gectikce onlar tatli bir ani gibi kaliyo hatta bir daha asla dogurmam diyen ben 3. Ye hamileyim gorenler sasiriyo

Aynen hatta ben oğlum için ilk ve son başka olsun istemiyorum diye papağan gibi sayıklıyordum .. Benim ki biraz da yalnızlıktan oldu CNm , burda eşimden başka kimsem yoktu .. Bu yüzden çok zorlandım .. Şimdi de eşimin kızkardeşini getirtcez ama oda kesin değil vize çıkarsa gelebilecek inş çıkar yoksa çok zor işimiz .. Evt büyüdükçe çok tatlı oluyorlar , kokuları halan bana misler gibi geliyor . Evlat çok başka anlatılmıyor zaten ancak yaşanır ..

Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu...

Ne güzel herkes evinde veya dışarıda heralde umarım herkesin günü güzel geçiyordur

Merhaba hanımlar. Şeker yüklemesini sağlık ocağında mı yapıyorlar ya da doktorumuz mu yapıyor? Bir de tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor? Ben sağlık ocağına kayıt olmuştum ama bir daha gitmedim. Gitmem gerekir mi acaba düşüncedeyim.

Kızlar bende de hiç akıntı yok hamile olmadan öncede yoktu hiç çamaşırım kirlenmez şimdide hiç akıntım yok acaba bende mi bir terslik var hamilelikte akıntı normal diye biliyorum ben kokulu ve koyu renkli olmadıkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…