cok gecmis olsun arkadasim. Insan zora dusunce anliyor insanlarin acimasizligini aldirmazliginiAhh Ahh bugun beni mahvetti Valla ya... hepsi bir yana bizim insanımıza yazıklar olsun dedim.
Söylemiştim bir haftadır birkac kez fenalaştım. Doktor normal olduğunu bu dönemde hızlı büyüdüğünü onun da kan dolaşımını artırdığı için böyle şeylere sebep olabileceğini söyledi. Çözüm, tabi ki, kendini zorlama cok ayakta kalma vs vs...
Öğleden sonra iste kötü olmaya başladım.yani belim çok ağrıdı... oda arkadaşım ovdu falan sagolsun... sonra ayağa kalkınca bas dönmesi başladı. Oturdum yerime... esim yok malum, kayınbiraderim 8 gibi işten çıkıyor bana yakın... bekleyim dedim çıkışta alir diye. Sonra inat bendeniz, biraz oturunca iyiyim falan dedim çıktım gittim... saat de 6.30 ha... ev mi kaçıyor nedir artik
Dolmuş otobüs zaten hamilelikte iyice tutmaya başlamıştı... ben akıllı bin dolmuşa... evin oraya gelene kadar fenalıklar fenalıklar...
Ama tabi hepsi bu kadar olur mu... indim ekmek büfesinin önünde... karşıya geçeceğim bizim site... mümkün mü... gitti elim ayagim kesildi... duvara falan dayandım.. sonra tabi kustum bir dünya... bir de ne göreyim? Arkamda hatta dibimdeki ekmek büfesinin içinde 3 4 hatun, öyle beni izliyor... bense bir ara başım dönüp düşerim diye yere falan oturdum resmen. Hatta yoldan geçen birkac apaci cocuk bile, abla yardım edelim ambulans çağıralim falan dediler ben gönderdim. ama bu teyzeler öyle izliyor... neredeyse yarım saat süründüm oralarda... şükür biri içeriden cikti.. ben de yüzümü falan silmeye calisiyorum falan... abla geldi, Ayy gecmis olsun yardım ister misin burayı da silmek lazim dedi gitti. Ben de artık mecbur, silelim tabi dedim, hamile olduğumu da söyledim. Nasılsa ekmek büfesi ama tabi...
O halimle bildiğimiz kaldırımı gazeteciler falan temizlemeye çalıştım mi... bir de kadın içeriden çıkıp sözüm ona çok şirin, Ayy kac aylık demez mi
Yüzüne bakmadım artik kadının... haa iş işten geçti hersey ol8u bitti, biri daha cikti içeriden. Hem şükür zahmet edip bir lokma ekmek getirmiş, temizleme gazeteyi ört birak dedi... tabi birsey kalmadı ki ortada
Ekmek verince de artık, evim karşıda gitsem yeter dedim defoldum oradan...
Nasil bir millet olduk yaa nasıl sinirlendim nasil uyuz oldum...
Ha bu arada hala kötüyüm... zorla yedim yemek ama durum fena...
Yarin da pilates e gidecektim sözde ama bu halde olmayacak tabi
Buradaki hanımlardan gidecek olacak mi acaba?
Canm zaten erken hissetmem için ben 18 i bitircem hissetmedim daha :) ağrı vs normal ama yine de ara bir doktorunumrb kızlar nasılsınız.... Daha bende bebişin hareketlerini hissetmiyorum kızlar bende merak etmiyor değilim ikibuçuk hafta önce doktora gitmiştim dünden beri kasıklarım ağrıo bende tedirginim acaba bişeymi oldu die önceki günde karnım kasıldı sanırım bisancı hissettim doktoruda aramadım ama arasammı acaba
saol cnm cvbın için teşekkür ederimCanm zaten erken hissetmem için ben 18 i bitircem hissetmedim daha :) ağrı vs normal ama yine de ara bir doktorunu
Ben ne yalan söylüyüm korkuyorum çok .. Ilkinde uykusuzluk canıma tak etmişti çok bunaldım inş bunda tadını çıkarırım .. Hatta herkes şimdi daha tecrübeli olucağın için bebeğin keyfini sürersin diyorlar inş öyle olur .. Sevinç ve endişe bir arada anlayacağın ..Merak etme canim iki degil besinci bile olsa emin ol ayni duygular
ama en son doktor kesin kiz dedi onun icin aklim karistiCNM BNM ÜÇ DEFA ERKEK DEMİŞSE ERKEKTİR ANNESİ TEKRAR GİRME BENCE NE GEREK VAR :)
Bende oglumda hayattan yilmistim kizima hamile kaldigimda cok korkmustum ama kizim dogunca tecrube konustu tabi safece 6 ay ondan sonra oda abisi gibi yildirmidti beni ama inanki yillar gectikce onlar tatli bir ani gibi kaliyo hatta bir daha asla dogurmam diyen ben 3. Ye hamileyim gorenler sasiriyoBen ne yalan söylüyüm korkuyorum çok .. Ilkinde uykusuzluk canıma tak etmişti çok bunaldım inş bunda tadını çıkarırım .. Hatta herkes şimdi daha tecrübeli olucağın için bebeğin keyfini sürersin diyorlar inş öyle olur .. Sevinç ve endişe bir arada anlayacağın ..
Maşallah , helal olsun eniştemize ..Bende ilk iki ay arada kusuyodum . klozete kosuyodum her yer mahvoluyordu.. Ama çok şükür Rabbime hep Esim temizledi kusmuklari hic temizletmedi bana.. Yüzümü yikayip beni yatiriyodu kendi temizliyodu.. :) ömrüm yaa ...
Aynen hatta ben oğlum için ilk ve son başka olsun istemiyorum diye papağan gibi sayıklıyordum .. Benim ki biraz da yalnızlıktan oldu CNm , burda eşimden başka kimsem yoktu .. Bu yüzden çok zorlandım .. Şimdi de eşimin kızkardeşini getirtcez ama oda kesin değil vize çıkarsa gelebilecek inş çıkar yoksa çok zor işimiz .. Evt büyüdükçe çok tatlı oluyorlar , kokuları halan bana misler gibi geliyor . Evlat çok başka anlatılmıyor zaten ancak yaşanır ..Bende oglumda hayattan yilmistim kizima hamile kaldigimda cok korkmustum ama kizim dogunca tecrube konustu tabi safece 6 ay ondan sonra oda abisi gibi yildirmidti beni ama inanki yillar gectikce onlar tatli bir ani gibi kaliyo hatta bir daha asla dogurmam diyen ben 3. Ye hamileyim gorenler sasiriyo
CNm ya tabiki dinleniriz , Rabbim tüm çalışan emekçi annelerimizin yar ve yardımcı olsun ..Bi de Günaydın hepinize umarım herkes iyidir biz yine çalışıyoruzevde olanlarınız benim yerime de bolca dinlen in olmaz mı
Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu...Aynen hatta ben oğlum için ilk ve son başka olsun istemiyorum diye papağan gibi sayıklıyordum .. Benim ki biraz da yalnızlıktan oldu CNm , burda eşimden başka kimsem yoktu .. Bu yüzden çok zorlandım .. Şimdi de eşimin kızkardeşini getirtcez ama oda kesin değil vize çıkarsa gelebilecek inş çıkar yoksa çok zor işimiz .. Evt büyüdükçe çok tatlı oluyorlar , kokuları halan bana misler gibi geliyor . Evlat çok başka anlatılmıyor zaten ancak yaşanır ..
Âmin CNm , çok büyük Merteme inş her isteyene nasip olur .Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu...
Amin canım hepimizin allah yardımcısı olsun inşallahCNm ya tabiki dinleniriz , Rabbim tüm çalışan emekçi annelerimizin yar ve yardımcı olsun ..
Arkadslar bendede oluyo agrı inş normaldırCanm zaten erken hissetmem için ben 18 i bitircem hissetmedim daha :) ağrı vs normal ama yine de ara bir doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?