2015 Nisan Anneleri

Şeker yüklemesi hastanede yapılıyor diye biliyorum canım sağlık ocağına gitmeden telefonla bağlantı kurabilirsin bence 20-21 haftalar da ilk tetanos aşısı yapılıyor sağlık ocaklarında

Son düzenleme:
Var canım kokulu ve coj kasıntılı 2 gecedir sabaha kadar uyuyamıyorum
Gecmiş olsun canım acaba mantarmı oldun mantarda çok kaşıntı olur yarın doktora git bence durumuna göre ilÇ versin o kaşıntı sabaha kadar uyutmaz böyle durumda oldukca kuru tutmaya calışacakmışssın vajinanı hele sabun hiç sürme daha çok kaşındırır

Sagol canım o kadarda dikkat ederim hep kuru tutarım günlük camasırımı degistiririm daha mantar enfeksiyonu gecirmistim ama dayanilacak gibi degil bugün tatil olmasa gidecektim

canım günlük pedi neden önermiyorlar?

Ermenekte göçük altında kalanlardan birinin dün bebeği olmuş ve karısının haberi yok Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın diyarbakırda bir astsubayımız eşiyle semt pazarında alışveriş yaparken başından vurulmuş baktıkça çok üzülüyorum rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın

Sagol canım o kadarda dikkat ederim hep kuru tutarım günlük camasırımı degistiririm daha mantar enfeksiyonu gecirmistim ama dayanilacak gibi degil bugün tatil olmasa gidecektim
Canım bazende degişen hormonlarımızda sebep olabiliyor gecmiş olsun hamile olmasan mantar kremi sür derdim ama hamilelikte pek önerilmiyor bu kreemler sabaha kadar sabret canım mutlaka dr fitil verir sabah erkenden dr a git

Canım bazende degişen hormonlarımızda sebep olabiliyor gecmiş olsun hamile olmasan mantar kremi sür derdim ama hamilelikte pek önerilmiyor bu kreemler sabaha kadar sabret canım mutlaka dr fitil verir sabah erkenden dr a git
Cok sagol canım
Canım cok sagol peki bu fitilin bebege bi zarari yokmudur

Hamisler bu donemde neler yemiyorsunuz? Yada ne yememek gerekiyor.tekrarlasak cok iyi olucak.cok acikiyorum onume geleni yiyorum.snrada kotu hissedyrm kendimi

iyi akşamlar arkadaşlar.23 Eyül'den bu yana girmiyordum foruma kendime ve eşime söz vermiştim stresli dönemi atlatana kadar rahatlamak için uzak kalacağım diye. Herkesin iyi olduğuna çok sevindim Allah daha iyi günler göstersin ikili testimizin sonuçları gayet iyi çıktı. Dün cinsiyeti öğrendik. 15+4 günlük olduk Nasipse kızımız olacakmış 18.haftada dörtlü testi yapacağını söyledi doktorumuz 20.haftada da renkli dopler çekecekmiş. Benim kalbimde ufak bir sorun var ,çok önemli değil ama 22. haftada da eko isteyeceğini söyledi.
Bebeğimizin boyu 15 cm ağırlığı 130 grammış biz çok anlamasak da normal buldu. Henüz hiç hareket hissetmedim sadece derslerde ayakta çok kaldığım için ağrılarım başladı ama öğrencilerime de kıyamıyorum oturduğum yerden verimli olamıyorum, onlar da benim çocuklarım arada kalıyorum. Zaten ikinci dönem izne ayrılacağım inşallah. Herkese sağlıklı güzel günler dilerim. Tv de de haberler hiç iyi değil sınırımız karışık ülke içte karışık işçiler yaşam savaşında....Nasıl bir Türkiye bekliyor çocuklarımızı bilmiyorum ama endişeliyim.

Cok sagol canım

Canım cok sagol peki bu fitilin bebege bi zarari yokmudur
Canım ben hamileyken fitil kullanmadım ama hamileliğimizin başında bu topikte mantar olan kızlar dr tavsiyesiyle fitil kullandılar öyle hatırlıyorum en iyisi dr a git dr neyi uygun görürse onu kullanırsın

Tebrik ederim canım bende gecen hafta kızım olacagını öğrendim Allah saglıkla kavuşmayı nasip etsin tekrar buraya dönmene sevindim bende merak ediyordum seni

Merhabalar kizlar merhaba oncelikle sizinle bir sey paylasmak istedim... dun ogrendim belki daha once konsulmustur.. doktor bir gun elevit 1 gun ferrum fort vermisti bana 3 kete fln eleviti ictim ancak dun domuz jelatini oldgunu ve uretici firmanin bunu reddetmedigini okudum... tanidik eczacimizi aradi babam icmesin eleviti decavit icsin dedi.. ben 14.haftafyim suan.. bebise kiz yuksek ihtimal dedi doktorumz.... ayrica catlak icin kesinlikle de pahali kremlere gerek yok olcaksa olur ama bebe yagi kullanablrsin dedi.. ben yine de bugun lierac alacktm eczanede mustela vardi onu aldim.. sabah mustela aksam bebe yagi surcem.. doktorum cok relakstir onu yeme bnu yeme demez sadece karbonhidrata yuklenmemi istemiyor bebek icin.. acibademe gidiyrm.. 2li testimizde guzel cikti cok sukur darisi sizlere... tek sknti bulantilar kusmalar devam sizde de ayni mi???

Bende bebe yagi kullanıyorum ama sabah aksam degil sadece dustan sonraları.. Mide bulantisi yok bnm 12. Haftada bitmişti. Kiz bebege hamilelerde bulanti devam eder diye biliyorum. Erkekte iki aydan sonra bulanmiyor genellikle.. Bnm öyle oldu birkac kişiden de duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…