2015 Nisan Anneleri

Âmin CNm , çok büyük Merteme inş her isteyene nasip olur .
Senin üçüncü belli oldu mu .. Fındığımız kız mı , erkek mi ?
Yok canim ya hftaya sali kontrolum var iki kere kiza olabilir cok kucuk gorunmuyo dediler ama bakalim saliya hayirlisi artik senin bdlli oldumu

Co

cok gecmis olsun arkadasim. Insan zora dusunce anliyor insanlarin acimasizligini aldirmazligini bu donemde cok dikkat etmeliyiz kendimize, kahramanlik yapma zamani degil . Ben de senin gibi isimi kendim goreyim diyorum. Yapmayalim.
Valla yapmamak lazim... Ben de hep öyle yetiştim. kendi başıma ayakta durdum hep ondan oluyor...

Yok canim ya hftaya sali kontrolum var iki kere kiza olabilir cok kucuk gorunmuyo dediler ama bakalim saliya hayirlisi artik senin bdlli oldumu
Benim bir dahaki scan 9 aralıkta CNm , burda öyle her zaman scan olmuyor beklicem mecburen inş yeni yıla girmeden öğrenirim yoksa yılan hikayesine döner .. Umarım sen öğrenirsin bu belirsizlik insanı çok yoruyor .. Öncelikle sağlıklı olsun kuzular ..

Yarın kontrole gideceğim ayyyy çok heyecanlıyım inşallah yavrum iyidir bide gösterirse kız mı erkek mi Ohhh demeyin keyfimize öğrenelim artık
Rabbim gönlüne göre versin inş CNm ,çok bekledin umarım beklediğine değer ve öğrenirsin .. Benimde içimden kız geçiyor ama hayırlısı olsun inş .

Hamisler bu donemde neler yemiyorsunuz? Yada ne yememek gerekiyor.tekrarlasak cok iyi olucak.cok acikiyorum onume geleni yiyorum.snrada kotu hissedyrm kendimi
Ciğer , pişmemiş veya tam pişmemiş her çeşit et , pişmemiş yumurta , mayonez , sakatat , pastörize olmamış sütten yapılan her çeşit peynir ve ürünler .. Suçuk , salam ve sosis .. Onun dışında fazla kalorili olan yiyeceklerin yenmemesi yada çok az tüketilmesi .. Kahve ve çay gibi kafein içeren içeceklerin günde bir fincan ı geçmemesi önerilen ..
Bunlar aklımda olanlar CNm , mutlaka daha vardır ama benim bildiklerim bu kadar ..

haber bakamıyorum ben cok kötü oluyorum.Allah sabır versin hepsine.göcük altındakilerin eslerinin hali cocuklarının hali,ya o astsubayın esinin gözü önünde ucup gitmesi.Allah vermesin.Allah rahmet eylesin.Allah eslerimizin acısını göstermesin...

Yarın kontrole gideceğim ayyyy çok heyecanlıyım inşallah yavrum iyidir bide gösterirse kız mı erkek mi Ohhh demeyin keyfimize öğrenelim artık
Canım hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :) bende gideceğim oğluşumla bugün kontrole 3 lü test olcaz. Keyiflice dönün evinize inşallah minişinle

Günaydın güzeller güzeli teyzoşlar. bugün ve hergün miniğinizle geçen güpgüzel bi gün olsun inşallah dün ben Paşamdan 3 tepik yedim çok mükemmel bişey, darısı sizeeee bugün kontrol var bakalım neler diyecek doktor amcası

Günaaydın kızlar kontrolü olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum güldenizerdoğan arkadaşım benimde içime kız gibi doğuyor hauırlısı olsun belkide bir pipi resmiyle dönersin

Kızlar bende hamileyim bişe sorucam nu hamile olan üyelerin yazdıkları msjlarin altında bebeğin doğacagi muhtel tarih falan yazıyo ya o ayarı nasıl yapabilirim bende haftaya haftaya gebeliğin takip etmek istiyorum

Yurtdisindami yasiyorsun

Kızlar bende hamileyim bişe sorucam nu hamile olan üyelerin yazdıkları msjlarin altında bebeğin doğacagi muhtel tarih falan yazıyo ya o ayarı nasıl yapabilirim bende haftaya haftaya gebeliğin takip etmek istiyorum

profil ayarlarinda kisisel bilgiler tahmini dogum tarigini yaz kaydet hafta hafta takip etmeye baslarsin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…