Yok canim ya hftaya sali kontrolum var iki kere kiza olabilir cok kucuk gorunmuyo dediler ama bakalim saliya hayirlisi artik senin bdlli oldumuÂmin CNm , çok büyük Merteme inş her isteyene nasip olur .
Senin üçüncü belli oldu mu .. Fındığımız kız mı , erkek mi ?
Icimden kiz bebek.gecti.bian:) allah anali.babali buyutsun.Yarın kontrole gideceğim ayyyy çok heyecanlıyım inşallah yavrum iyidir bide gösterirse kız mı erkek mi Ohhh demeyin keyfimizeöğrenelim artık
Valla yapmamak lazim... Ben de hep öyle yetiştim. kendi başıma ayakta durdum hep ondan oluyor...Co
cok gecmis olsun arkadasim. Insan zora dusunce anliyor insanlarin acimasizligini aldirmazliginibu donemde cok dikkat etmeliyiz kendimize, kahramanlik yapma zamani degil . Ben de senin gibi isimi kendim goreyim diyorum. Yapmayalim.
Benim bir dahaki scan 9 aralıkta CNm , burda öyle her zaman scan olmuyor beklicem mecburenYok canim ya hftaya sali kontrolum var iki kere kiza olabilir cok kucuk gorunmuyo dediler ama bakalim saliya hayirlisi artik senin bdlli oldumu
Rabbim gönlüne göre versin inş CNm ,çok bekledin umarım beklediğine değer ve öğrenirsin .. Benimde içimden kız geçiyor ama hayırlısı olsun inş .Yarın kontrole gideceğim ayyyy çok heyecanlıyım inşallah yavrum iyidir bide gösterirse kız mı erkek mi Ohhh demeyin keyfimizeöğrenelim artık
Ciğer , pişmemiş veya tam pişmemiş her çeşit et , pişmemiş yumurta , mayonez , sakatat , pastörize olmamış sütten yapılan her çeşit peynir ve ürünler .. Suçuk , salam ve sosis .. Onun dışında fazla kalorili olan yiyeceklerin yenmemesi yada çok az tüketilmesi .. Kahve ve çay gibi kafein içeren içeceklerin günde bir fincan ı geçmemesi önerilen ..Hamisler bu donemde neler yemiyorsunuz? Yada ne yememek gerekiyor.tekrarlasak cok iyi olucak.cok acikiyorum onume geleni yiyorum.snrada kotu hissedyrm kendimi
canım nemli tutuyo bu nedenle mantar hastalıklarına neden oluyorcanım günlük pedi neden önermiyorlar?
Ermenekte göçük altında kalanlardan birinin dün bebeği olmuş ve karısının haberi yok Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın diyarbakırda bir astsubayımız eşiyle semt pazarında alışveriş yaparken başından vurulmuş baktıkça çok üzülüyorum rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın
Canım hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :) bende gideceğim oğluşumla bugün kontrole 3 lü test olcaz. Keyiflice dönün evinize inşallah minişinleYarın kontrole gideceğim ayyyy çok heyecanlıyım inşallah yavrum iyidir bide gösterirse kız mı erkek mi Ohhh demeyin keyfimizeöğrenelim artık
Yurtdisindami yasiyorsunBenim bir dahaki scan 9 aralıkta CNm , burda öyle her zaman scan olmuyor beklicem mecbureninş yeni yıla girmeden öğrenirim yoksa yılan hikayesine döner .. Umarım sen öğrenirsin bu belirsizlik insanı çok yoruyor .. Öncelikle sağlıklı olsun kuzular ..
Kesinlikle dogru canim. Ben profiterol yiyip gittim bebis massllh kipir kipirdi. 1 hafta sonra yemedim gittim gayet sakindi :)ulturason öncesi tatlı yediğimizde hareketli oluyor diyorlar doğru mu acaba?
Kızlar bende hamileyim bişe sorucam nu hamile olan üyelerin yazdıkları msjlarin altında bebeğin doğacagi muhtel tarih falan yazıyo ya o ayarı nasıl yapabilirim bende haftaya haftaya gebeliğin takip etmek istiyorum
Benmde oluo acaba normalmi tedrgin oluoyrum bide daha hareketlerinide hissetmediğim için dahada tedirgin oluorum acaba hersey yolundamı???Arkadslar bendede oluyo agrı inş normaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?