Meraba :) benimkinin altinda yazi var imza alanı eklemek için tiklayin diyor ona tikla son adet tarihini gir sonra oluyorKızlar bende hamileyim bişe sorucam nu hamile olan üyelerin yazdıkları msjlarin altında bebeğin doğacagi muhtel tarih falan yazıyo ya o ayarı nasıl yapabilirim bende haftaya haftaya gebeliğin takip etmek istiyorum
Günaydın..:) erkekse belli oluyor kizsa zor o geç görünüyorGunaydin kizlar bugun 16+0 olduk cinsiyet belli olur mu ki acep randevume 10 gun var ama catlicam
Bende de çok agri ve akinti var bu aralar.. Sanirim normalmis. Cumartesi doktoruna gitcem o zamn sorcam..Benmde oluo acaba normalmi tedrgin oluoyrum bide daha hareketlerinide hissetmediğim için dahada tedirgin oluorum acaba hersey yolundamı???
Benim çok öle akıntım yok normal geceleride uyuyamıyrm ben sanki sağımda solumda bimüddet sonra batıo kasık ve bel ağrılarmda tabi hep var sor bakalm cnm tekrara konuşalm benim kontrolüme iki hafta var daha aramakta istemiyorum..Bende de çok agri ve akinti var bu aralar.. Sanirim normalmis. Cumartesi doktoruna gitcem o zamn sorcam..
Bende tam onu dicektim.gunluk pedden ziyade tampon olarak pecete kullaniyorum hep.islandigini farkettim bugun.normal mi acaba.
bizimde salı günü 4 kasımda :) aslında bnm kontrolüm 22 ekimdeydi ama ben gitmedin iki hafta erteledimmm :):) kendime hayret ediyorum ne kadar rahatımmmmGünaydın canlar ve canları
Gününüz guzel olsun kontrolden guzel haberler getirin bize
Bakalim kiz sayısı baskın çıkmaya başlayacak mi....
Bizimki te 6 kasım da... aylar var sanki
ayyy bizde bizde salı gidicez bakalımm :):)Gunaydinlarrrrr daha kontrole çok var 13 Kasım cinsiyeti mızı bile ogrenmwdik
cnm ilk bebeğin neydi senin ve içinden ne geçiyo :)Gunaydinlarrrrr daha kontrole çok var 13 Kasım cinsiyeti mızı bile ogrenmwdik
Aynisi iste bendeki de.. Gece ne tarafa donsem bir sure sonra agriyla uyaniyorum yon degistiriyorum. Özellikle kalcama doğru iniyor agri.. Sanki kemigim sizliyor gibi oluyor. Ayni tarafa yatmaya devam edersem bacagim bile sizliyor...Benim çok öle akıntım yok normal geceleride uyuyamıyrm ben sanki sağımda solumda bimüddet sonra batıo kasık ve bel ağrılarmda tabi hep var sor bakalm cnm tekrara konuşalm benim kontrolüme iki hafta var daha aramakta istemiyorum..
Evet olmuş çok minik daha :) hayirli olsunnnKızlar yaptım ama bakalım oldumu:)
Ben de cinsiyetini göstermez diyodum ama okadar hareketliki takla attı gözümüzün önündeHadi hayirlisiii :) eğer gostermezse oksur yönü değişiyor.. Güzel haberler bekliyoruzz
Evet olmuş çok minik daha :) hayirli olsunnn
SAol canım hoşbuldummTabi ki canım hoooş geldin tekrardan :):)
saol canımcım. baslarda burdaydım ama sonra ara vermek durumunda kalmıştımm tekrar dönüş yapayım dedim..Amanın düşündüğüne bak CNm, olurmu hiç aramıza almamak hem ne demişler gitmesekte o köy bizim köyümüz .. Burası bizim yuvamız artık ne zaman istersen gel CNm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?