2015 Nisan Anneleri

Evt almanlarda öyle bir uyduruk kural koydular burda şimdilik yok çok şükür .. Senin için çok iyi olur dediğin gibi gidip gelmesi rahat olur iyi düşünmüşsün ..sağsalim atlatırsınız inş . Benim uçakla normal Halim'de iken felaket olduğu için umarım gitmek zorunluluğum olmaz , çok panik oluyorum uçakta ., oğlumda çok felaket sıkılıyor ..

merhaba güzel anneler gelemiyorum ne zamandır bugünlerde belimde çok ağrıyor gün geçtikçe de heyecanlanıyorum

selan kızlar yazdıklarınızı zar zor takip ediyorum yazmaya ise ne halim ne vaktim oluyor işteki yorgunluğum tüm hızıyla sürüyor eve gelince yemekten sonra yatıyorum hiçbişeyden zevk almıyorum heryerim ağrıyo dün sabah ayağıma bir kramp girdi hala acıyor topallıyorum magnezyum takviyesine başladım ama normalde de çok kramp girer bana şimdiden başladı sonlara doğru ne yapcam ben

hareketleri sanki hissdiyorum ama karnımda bişeler oluyor kıpır kıpır baya sıklıkla heralde hepsi gaz değildir:) bebek yukarı çıkmışmıdır sizce geçen hafta dr göbeğimden de baktı ultrasona bebek gözüktü göbeğimin sol tarfı dokununca sert ve acıyor sağda bişey yok ama

aşılar ne zaman kızlar beni sağlık ocağından aramadılar
haber vericez dediler arayan soran yok

merhaba anneler bende cinsiyet öğrenemedim 13 ekimde gitmiştim doktora 13 kasımda gidicem cinsiyet öğrenicez bakalım karnım ilk hamileleiğime göre baya büyüdü bakalım :)

Aynı durum bende de var. Normalde çok kramp giriyodu bir sürü magnezyum ve kalsiyum kullanmıştım, biraz azalmışlardı. Şimdi tekrar başladılar. Ayakkabı giyerken vs. hafif şiddetli de olsa kramp giriyor.

Benim doktor durumumu pek önemsemediği için sanırım soda iç geçer dedi ama geçmeyeceğini çok iyi biliyorum. Sen doktora sorarak mı başladın magnezyuma? dozu nasıl olmalı acaba?

Sakin devlette dogurayim deme muayeni ol devlette amaaaa git milyarlari ver ozelde dogur derim

aynen cnm inşallah hepimiz sag saglim bi avazda atlatiriz doğumlarimizi:)

benim yazın çok giriyo kramp sadece bacağıma da değil ellerime vücüdumda herhangi bir yere girebiliyor ben aşırı terliyorum dr elektrolit kaybediyorsun o yüzden krampların çok demişti test yapmadan magnezyum verdi her gün soda iç dedi toz olan suya katılıp için magnzym var ya ondan bi kaç tane içip bıraktım geçen dr a çok yorulduğumu bütün kslarımın ağrıdığını söyledim o da test yapmadan magnezyum verdi aynısından ben de içmeye başladım ama çok işe yarayacağını sanmıyorum şu an sol bacağımın dizden aşağısı kasılmış durumda bastıkça acıyo bir de benim ayağıa kramp girdiği zaman uzun bi süre acısı kalıyor ayağımda geçmiyor önceden de böyleydi yürüyemez hale gelebiliyorum

Canim ben arastirma hastanesinin ultrason cihazina guveniyorum cunku ilk bebegimi kaybetmeden bi kac gun ince servikal yetmezlik teshisi konmustu bana gel gorki surekli ozele gittigim ayrintili ultrasonda bile farketmediler o yuzden arastirma has. arada bi gidip kendimi incelettirmem lazim tepecik haric yesilyurt yada bozyaka ya gitmek istiyirum ama karar veremiyorum bide nasil oluyo randevumu aliyoruz yoksa hastaneye gidip sira mi aliyoruz canin

Merhaba annişler umarım herşey yolundadır ben sürekli yorgun ve de halsizim nolacak bakalım böyle

Canım hafatada bir yemem zor burda balıkta zor bulunuyor malum doğu. Bende balık hapı yazdırayım hafatada iki keremi içsem acaba yarın bir sorayım dr a.
Bende dogudayim güneydoğu. İlçede bizim Bim de var dondurulmus hamsi. Merkeze de gittiğimizde Migrostan falan almaya calisiyorum bende bu şekilde tuketiyorum inanki

aşılar ne zaman kızlar beni sağlık ocağından aramadılar
haber vericez dediler arayan soran yok
20. Haftada kendin git canim onlara bakma. Beni de aramamislardi kendim gittim gecen hafta sormaya ası için.. 20. Haftada yapiliyomus. Buradakilerde ilk bebeklerinde 20. Haftada olmuşlar öyle okudum..

Son düzenleme:
20. Haftada kendin git canim onlara bakma. Beni de aramamislardi kendim gittim gecen hafta sormaya ası için.. 20. Haftada yapiliyomus. Buradakilerde ilk bebeklerinde 20. Haftada olmuşlar öyle okudum..
canım bebeğe bir zararı var mı acaba dr um biraz yaşlı unutkan bir şey söylemedi aşı hakkında sağlık ocağında söylemişlerdi bende cuma gidip sorucam

[QUOTE640351, member: 630288"]Bende dogudayim güneydoğu. İlçede bizim Bim de var dondurulmus hamsi. Merkeze de gittiğimizde Migrostan falan almaya calisiyorum bende bu şekilde tuketiyorum inanki [/QUOTE]
Bende tuncelideym burdada bim var daha oncede aldm dondurulmus hamsi ama pek saglikli gelmedi migros gibi buyuk taninmis marketler yok bazen seyyar balikcilar geliyor ondan aliyoruz ama duzenli ilarak yiyemiyorum ama hapi duzenli icebilirim diye dusunuyorum

birde şeker yüklemesi muhabbeti var tabi yaptırcak mısınız kv yaptırma diyor ama bir bilgim yok dr lara da bir şey sormaya gelmio

Merhaba kizlar bu aralar canim ne istese hemen oluyor Rabbim gercekten hamilelere yardim ediyor sabah okula giderken cig kofte canim cekti ogle sonu mudurumuz cig kofte getirmis 2 krre daha oldu bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…