2015 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar bu aralar canim ne istese hemen oluyor Rabbim gercekten hamilelere yardim ediyor sabah okula giderken cig kofte canim cekti ogle sonu mudurumuz cig kofte getirmis 2 krre daha oldu bu :)
afiyet olsun canım arada bana da oluyor canım çektiği bir şey hemen oluyor

Ya kızlar bisey soracağım
Bu ikili test, uçlu test ve rutin Dr kontrollerinizde ne kadar odemeler yapıyorsunuz ?

Bende sırtüstü yatarken elimle bastırarak sertliğini hissedebiliyorsunuz :) rahimler bebislerle beraber yükselip büyüyor

ayyy ne güzel bir dilekle güne başlamışsın balım yaaaa amin inşallah artık kuvvetli bir tepiğe hasretim dayak yemeyi bu denli isteyeceğimi hiç tahmin etmezdim
inşallah 4lü tarama sonuçlarıda olumlu çıkar inşallah ayyyy bende alışverişe gideceğimmm çok heyecanlıyım [/QUOTE]

çok harika oluyo tekmeleri ya yerim o minicik ayakları ben ben geldiim idrar yollarında bi iltihap varmış ama tek kullanımlık bi ilaç verdi suda eritip içcem akşam. dörtlü tarama testimizde bi problem çıkmadı çok şükür benim alışveriş gene kaldı ama kuzum ya nasipse yarın böyle diye diye doğurcam bişey almadan

çok harika oluyo tekmeleri ya yerim o minicik ayakları ben ben geldiim idrar yollarında bi iltihap varmış ama tek kullanımlık bi ilaç verdi suda eritip içcem akşam. dörtlü tarama testimizde bi problem çıkmadı çok şükür benim alışveriş gene kaldı ama kuzum ya nasipse yarın böyle diye diye doğurcam bişey almadan

güzel güzel arkadaşlarım iyi akşamlar doktorum ayrıntılı ultrason istedi devlette olduğum için özele gitmem gerekiyo . bizim burda medikalde yaptırmayı düşünüyorum fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı? bide dört boyutlu ultrasonla ayrıntılı farklı mı? benım yeni doğum yapan arkadaşım Medikal de 47 lira muayene ücreti vermiş dört boyutlu ultrasona girmiş işte bu kadar diyo. bugün hastanede kadının biri 300-400 tl den bahsediyodu. birde aytıntılı ultrason nasıl oluyor_? beni bilgilendirirseniz sevinirim yakışıklı prens güzeller güzeli prenseslerin annişleri guldenizerdogan bebisgeliyorr @BenimAskPastam Vitae

Merhaba kizlar bu aralar canim ne istese hemen oluyor Rabbim gercekten hamilelere yardim ediyor sabah okula giderken cig kofte canim cekti ogle sonu mudurumuz cig kofte getirmis 2 krre daha oldu bu :)
Çiğ köfte yasak değil dimi ben etli etsiz hepsi yasak sanıp işkence etmişim kendime

Yavrucum bak simdi. 4 boyutlu dedigin şu

bu sadece ultrason goruntusu. Normal muayene sirasinda da bakiliyo. Ama ayrintili ultrasonda 2 boyutlu bi cihazla da bakilabiliyo internetten okudum bunu. Bunun icin ekstra ucret ve randevu gerekiyo ve bu da hastaneden hastaneye degisiyo balim. Ben devlette yaptiricam. Ama ozel hastanede benden 175tl istemislerdi.bildiklerim bu kadar valla

hanimlar ben cok kotuyum adet sancisi cekiyorum aya kalkinca karnimda agirlik oluyor otururkende agrim oluyor sanki icimde kayip gidecek gibi sirt agrim var bu arada bu gun isime son verildi isten eksik maas verince esim hesap sordu amcama oda bana gerek olmadini soyledi esim is bitti artik dedi amcamdan esimden sonra konustu benle senden korkuyorum dedi benbeyaz kansizsin dedi git eve sagliginla ilgilen seni kimse bakmaz bakarlar sanma kendinle ilgilen dedi babamda o isde dedi bunlar para seviyor bende dedim amcama arada kaldim babasi haziri yicek hazir yiyici diyor dedim bende yapamiyorum dedim amcama oda ay sonu beb calisma yine para vercem sana dedi ben kabul etmedim esim beni bakmali dedim amcan bunlari dusunme saglina bak dedi babani goruyorsun dedi saglina dikkat et dedi neyseki kurtuldum gibi ama yinede asada tekstilde atlet temizleme isi yapmaya dusunuyorum gelir icin ama cocum hareketleri de artik hissetmiyorum korkma basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…