- 24 Ekim 2014
- 451
- 551
- 123
- 39
afiyet olsun canım arada bana da oluyor canım çektiği bir şey hemen oluyorMerhaba kizlar bu aralar canim ne istese hemen oluyor Rabbim gercekten hamilelere yardim ediyor sabah okula giderken cig kofte canim cekti ogle sonu mudurumuz cig kofte getirmis 2 krre daha oldu bu :)
Bende sırtüstü yatarken elimle bastırarak sertliğini hissedebiliyorsunuz :) rahimler bebislerle beraber yükselip büyüyorhareketleri sanki hissdiyorum ama karnımda bişeler oluyor kıpır kıpır baya sıklıkla heralde hepsi gaz değildir:) bebek yukarı çıkmışmıdır sizce geçen hafta dr göbeğimden de baktı ultrasona bebek gözüktü göbeğimin sol tarfı dokununca sert ve acıyor sağda bişey yok ama
Beni bir iki hafta önce aradılar 20. Hafta asınız var dedileraşılar ne zaman kızlar beni sağlık ocağından aramadılar
haber vericez dediler arayan soran yok
aynen cnm inşallah hepimiz sag saglim bi avazda atlatiriz doğumlarimizi:)
canım dr una sordun mu peki ben sormadımBeni bir iki hafta önce aradılar 20. Hafta asınız var dediler
Yok canım sormadım dahacanım dr una sordun mu peki ben sormadım
Merhaba kizlar bu aralar canim ne istese hemen oluyor Rabbim gercekten hamilelere yardim ediyor sabah okula giderken cig kofte canim cekti ogle sonu mudurumuz cig kofte getirmis 2 krre daha oldu bu :)
benim dr unutkan ya unutuyor herşeyi off yoruyor beni arayıp sorsam mı acaba yoksa gidip aşımı olsam mı bilemedim çünkü randevuma daha varYok canım sormadım daha
Bu cuma randevum var gittiğimde soracagim
yedim valla normalde aram pek yoktur ama bu sefer dayanamadimA yedinmi yoksa
çok harika oluyo tekmeleri ya yerim o minicik ayakları benoh ohhh çok şükür canım benim sonunda kuzucuk dayanamadı annesine de gösterdi desenegözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhatle gelsin kgüzel prensesin çok şükür sende iyisin aman kocacıkında dayanı versin biraz daha önemli olan sizin sağlığınız çok sevindim senin adına inşallah hep böyle güzel haberlerle gelin yaw
yakışıklı bir prens deburda desene canım çok sevindim senin adına çok şükür öğrendiniz sonunda allah sağsalım kucağına almayı nasip etsin ama gerçekten 500tl gerçekten çok fazla geldi canım bazı yerler ekstra kendilerine göre fiyat koyabiliyor araştırıp şikayet etmek lazım
ayyy ne güzel bir dilekle güne başlamışsın balım yaaaaamin inşallah artık kuvvetli bir tepiğe hasretim dayak yemeyi bu denli isteyeceğimi hiç tahmin etmezdim
inşallah 4lü tarama sonuçlarıda olumlu çıkar inşallah ayyyy bende alışverişe gideceğimmm çok heyecanlıyım
Çiğ köfte yasak değil dimi ben etli etsiz hepsi yasak sanıp işkence etmişim kendimeMerhaba kizlar bu aralar canim ne istese hemen oluyor Rabbim gercekten hamilelere yardim ediyor sabah okula giderken cig kofte canim cekti ogle sonu mudurumuz cig kofte getirmis 2 krre daha oldu bu :)
yedim valla normalde aram pek yoktur ama bu sefer dayanamadim
ben zaten etli yemem ama yasak oldugunu da sanmiyorum ya ne yapalim kuzucuklar istiyorÇiğ köfte yasak değil dimi ben etli etsiz hepsi yasak sanıp işkence etmişim kendime
güzel güzel arkadaşlarım iyi akşamlardoktorum ayrıntılı ultrason istedi devlette olduğum için özele gitmem gerekiyo . bizim burda medikalde yaptırmayı düşünüyorum fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı? bide dört boyutlu ultrasonla ayrıntılı farklı mı? benım yeni doğum yapan arkadaşım Medikal de 47 lira muayene ücreti vermiş dört boyutlu ultrasona girmiş işte bu kadar diyo. bugün hastanede kadının biri 300-400 tl den bahsediyodu. birde aytıntılı ultrason nasıl oluyor_? beni bilgilendirirseniz sevinirim yakışıklı prens güzeller güzeli prenseslerin annişleri guldenizerdogan bebisgeliyorr @BenimAskPastam Vitae
Etli bencede sakıncalıdır sonuçta iyi pişmemiş et bile yememeliyiz bu donemdeben zaten etli yemem ama yasak oldugunu da sanmiyorum ya ne yapalim kuzucuklar istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?