2015 Nisan Anneleri

Canim sakin ol oncelikle. Adet agrisi gibi kasik agrisi rahmin buyudugune isaret. Ama eger Allahim korusun kanama falan olursa tehlikeli. O yuzden korkma. Senin bu kayinpederini valla napmak lazim ya dilimin ucuna geliyo soyleyemiyorum sinir oldum

Bugun hic sesin çıkmayınca merak etmiştim seni
Bence dra bi görün
Zaten cok sıkıntılı zamanlar yaşıyorsun birde ağrıların arttıysa bi görünmende fayda var bence
Hem herseyin hayırlısı
Evdekiler artık sana bisey diyemez sonuçta kendi isteginle degil işyerinin istegi ile isten çıkmış oluyorsun
Saglıgına dikkat et sen

Gecmiş olsun canım o kadar stres ve üzüntü içşndesin birde ayakata falan kaldıysan biraz olur agrın ama bir dr a git için rahatlasın

Burda devlette yok kuzum ya. Doktorum Afyon yada İzmir devlete sevk edeyim özelde yaptırmak istemiyosanız dedi. Teşekkür ederiz teyzoşumuz bilgi verdiğin için o zaman bi gidip görüşelim medikal le.

Burda devlette yok kuzum ya. Doktorum Afyon yada İzmir devlete sevk edeyim özelde yaptırmak istemiyosanız dedi. Teşekkür ederiz teyzoşumuz bilgi verdiğin için o zaman bi gidip görüşelim medikal le.

O doktorun oldugu yerde ne kadarmis peki canim

Canım içini ferah tut bol bol oku bebeğine yarında bi doktora git için rahatlasın bence. Sen merak etme şimdi her şey üstüne geliyor gibi gelsede merak etme her gecenin bir sabahı vardır bunlarda geçer inşallah.

Medikal İ daha sormadım kuzum. Doktor sadece sevk verecek orda herhangi bir doktor ismi vermedi kuzum ya. Bakalım inşallah hayırlısı yaptırabilirsem

Hayirlisiyla su test donemlerini de bi atlatsak. En son gecen ayin 10unda gordum oglumu. Cok ozledim cok simdiden kara kara dusunuyorum bebegimi birakip saatlerce işe nasil gidicem diye ooy oy

Canım benimmm kuzum sakın korkma. O ağrılar rahmin büyümesiyle alakalı. Bir de o kadar stres ve sıkıntı yaşatıyorlar ki sana vücudun tepki veriyor. Kanama olmadığı sürece korkma. Yarın da doktora git gör kuzucuğunu için rahatlasın. Şu dengesiz insanlar seni bir rahat bırakıp gitseler de kurtulsan hayırlısıyla bitanem

Hayirlisiyla su test donemlerini de bi atlatsak. En son gecen ayin 10unda gordum oglumu. Cok ozledim cok simdiden kara kara dusunuyorum bebegimi birakip saatlerce işe nasil gidicem diye ooy oy
Allahım sabırlar versin canım ya Rabbim büyük yardım eder bize. Bakalım ben napcam aynı dertten yanıyorum

Ya kızlar bisey soracağım
Bu ikili test, uçlu test ve rutin Dr kontrollerinizde ne kadar odemeler yapıyorsunuz ?
Cnm.ben normal muayeneye 80.tl veriyorum ikili üçlü diye ayrıca birşey almıyorlar ama kan ve idrar verirken tabi 47 tl para ödüyorum ayrıca

İyi geceler kızlar şu tetanoz aşısını sordum ben doktora bir önceki gebeligimde oldummu hatırlamıyorum dedim oda ben zaten önermiyorum dedi ama 28.haftada tek.doz olabilirsin dedi.

canim ben 15. haftamda ayrintili yaptirmistim devlette siyah beyazdi renkli degildi.ozeldekilerin cihazi renkli oluyor genelde.normal siyah beyaz goruntuydu ama her yerini inceledi.ve ben gormedim bebegimi ultrason kagidida almadim.doktor radyolog bakiyo.imkanin varsa ozelde baktir hem renkli olyo hem duvara yansitiyolar yada ekrandan karsidan sende goruyosun doktorun ekrani baska oluyor.bazilari cd veriyor.ben 24 kasimda gidecegim insallah.150 tl ama fiyati benim gittigm hastanede

biz doğum yapana kadar ameliyat ücretleri uçuyor ne yazıkki, medipol hast 1900 tl ye yukseltmiş sezeryanı (şimdilik oda)

Öğretmenler Günü eşimin beni istemeye geldiği gün :) devlette bana da yapıldı canım o ultrasondan dediğin gibi siyah beyaz ama bana hep verdiler ultrason kağıdı bide bişeyler yazıyo anlamadığım. Bu ayrıntılı şart mı 4 boyutlu ultrason yapsak olmaz mı ben şuan çalışmıyorum eşimin maaş da belli

Uyuyamadim ya ben
Bu saat oldu uyku gelir umuduyla durum bu...
Hem yarin çok iş var hem kontrol var... heyecandan mi oldu nedir... bu gidişle sabah kalkmak mümkün olmayacak ama yahu
İyi geceler tatlı rüyalar uykuda olan tüm guzel anneler

Eklentiler

• IMG_20141106_014307.webp
    130,1 KB · Görüntüleme: 89
Ama soda nin kramp için çok iyi geldiğini birçok hamilelik geçirmiş arkadaşlarımdan duydum tatlim. Günde 1 içiyorlardi.
Bir dene istersen ne kaybedersin ki?

Mrblar ben araniza yeni katildim hatta ilk msjim17 haftalik hamileyim bebegime 12 haftalikken kizz sonra erkek dediler ben ruyamda hep kiz goruyorum icimede kiz doguyo nasil sevecegimi sasirdim kesin ne zaman belli olur bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…