- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
hanimlar ben cok kotuyum adet sancisi cekiyorum aya kalkinca karnimda agirlik oluyor otururkende agrim oluyor sanki icimde kayip gidecek gibi sirt agrim var bu arada bu gun isime son verildi isten eksik maas verince esim hesap sordu amcama oda bana gerek olmadini soyledi esim is bitti artik dedi amcamdan esimden sonra konustu benle senden korkuyorum dedi benbeyaz kansizsin dedi git eve sagliginla ilgilen seni kimse bakmaz bakarlar sanma kendinle ilgilen dedi babamda o isde dedi bunlar para seviyor bende dedim amcama arada kaldim babasi haziri yicek hazir yiyici diyor dedim bende yapamiyorum dedim amcama oda ay sonu beb calisma yine para vercem sana dedi ben kabul etmedim esim beni bakmali dedim amcan bunlari dusunme saglina bak dedi babani goruyorsun dedi saglina dikkat et dedi neyseki kurtuldum gibi ama yinede asada tekstilde atlet temizleme isi yapmaya dusunuyorum gelir icin ama cocum hareketleri de artik hissetmiyorum korkma basladim
Bugun hic sesin çıkmayınca merak etmiştim senihanimlar ben cok kotuyum adet sancisi cekiyorum aya kalkinca karnimda agirlik oluyor otururkende agrim oluyor sanki icimde kayip gidecek gibi sirt agrim var bu arada bu gun isime son verildi isten eksik maas verince esim hesap sordu amcama oda bana gerek olmadini soyledi esim is bitti artik dedi amcamdan esimden sonra konustu benle senden korkuyorum dedi benbeyaz kansizsin dedi git eve sagliginla ilgilen seni kimse bakmaz bakarlar sanma kendinle ilgilen dedi babamda o isde dedi bunlar para seviyor bende dedim amcama arada kaldim babasi haziri yicek hazir yiyici diyor dedim bende yapamiyorum dedim amcama oda ay sonu beb calisma yine para vercem sana dedi ben kabul etmedim esim beni bakmali dedim amcan bunlari dusunme saglina bak dedi babani goruyorsun dedi saglina dikkat et dedi neyseki kurtuldum gibi ama yinede asada tekstilde atlet temizleme isi yapmaya dusunuyorum gelir icin ama cocum hareketleri de artik hissetmiyorum korkma basladim
Gecmiş olsun canım o kadar stres ve üzüntü içşndesin birde ayakata falan kaldıysan biraz olur agrın ama bir dr a git için rahatlasınhanimlar ben cok kotuyum adet sancisi cekiyorum aya kalkinca karnimda agirlik oluyor otururkende agrim oluyor sanki icimde kayip gidecek gibi sirt agrim var bu arada bu gun isime son verildi isten eksik maas verince esim hesap sordu amcama oda bana gerek olmadini soyledi esim is bitti artik dedi amcamdan esimden sonra konustu benle senden korkuyorum dedi benbeyaz kansizsin dedi git eve sagliginla ilgilen seni kimse bakmaz bakarlar sanma kendinle ilgilen dedi babamda o isde dedi bunlar para seviyor bende dedim amcama arada kaldim babasi haziri yicek hazir yiyici diyor dedim bende yapamiyorum dedim amcama oda ay sonu beb calisma yine para vercem sana dedi ben kabul etmedim esim beni bakmali dedim amcan bunlari dusunme saglina bak dedi babani goruyorsun dedi saglina dikkat et dedi neyseki kurtuldum gibi ama yinede asada tekstilde atlet temizleme isi yapmaya dusunuyorum gelir icin ama cocum hareketleri de artik hissetmiyorum korkma basladim
Burda devlette yok kuzum ya. Doktorum Afyon yada İzmir devlete sevk edeyim özelde yaptırmak istemiyosanız dedi. Teşekkür ederiz teyzoşumuz bilgi verdiğin için o zaman bi gidip görüşelim medikal le.Yavrucum bak simdi. 4 boyutlu dedigin şu Eki Görüntüle 1294118
bu sadece ultrason goruntusu. Normal muayene sirasinda da bakiliyo. Ama ayrintili ultrasonda 2 boyutlu bi cihazla da bakilabiliyo internetten okudum bunu. Bunun icin ekstra ucret ve randevu gerekiyo ve bu da hastaneden hastaneye degisiyo balim. Ben devlette yaptiricam. Ama ozel hastanede benden 175tl istemislerdi.bildiklerim bu kadar valla
Burda devlette yok kuzum ya. Doktorum Afyon yada İzmir devlete sevk edeyim özelde yaptırmak istemiyosanız dedi. Teşekkür ederiz teyzoşumuz bilgi verdiğin için o zaman bi gidip görüşelim medikal le.
Medikal İ daha sormadım kuzum. Doktor sadece sevk verecek orda herhangi bir doktor ismi vermedi kuzum ya. Bakalım inşallah hayırlısı yaptırabilirsemO doktorun oldugu yerde ne kadarmis peki canim
Canım içini ferah tut bol bol oku bebeğine yarında bi doktora git için rahatlasın bence. Sen merak etme şimdi her şey üstüne geliyor gibi gelsede merak etme her gecenin bir sabahı vardır bunlarda geçer inşallah.hanimlar ben cok kotuyum adet sancisi cekiyorum aya kalkinca karnimda agirlik oluyor otururkende agrim oluyor sanki icimde kayip gidecek gibi sirt agrim var bu arada bu gun isime son verildi isten eksik maas verince esim hesap sordu amcama oda bana gerek olmadini soyledi esim is bitti artik dedi amcamdan esimden sonra konustu benle senden korkuyorum dedi benbeyaz kansizsin dedi git eve sagliginla ilgilen seni kimse bakmaz bakarlar sanma kendinle ilgilen dedi babamda o isde dedi bunlar para seviyor bende dedim amcama arada kaldim babasi haziri yicek hazir yiyici diyor dedim bende yapamiyorum dedim amcama oda ay sonu beb calisma yine para vercem sana dedi ben kabul etmedim esim beni bakmali dedim amcan bunlari dusunme saglina bak dedi babani goruyorsun dedi saglina dikkat et dedi neyseki kurtuldum gibi ama yinede asada tekstilde atlet temizleme isi yapmaya dusunuyorum gelir icin ama cocum hareketleri de artik hissetmiyorum korkma basladim
Medikal İ daha sormadım kuzum. Doktor sadece sevk verecek orda herhangi bir doktor ismi vermedi kuzum ya. Bakalım inşallah hayırlısı yaptırabilirsem
Benim de 10 Kasım 20. Hafta oluyor.16.haftada bile midesi kalbi görünüyordu hiç erken olacağını sanmıyorum canımKizlar benim ayrintili ultrason devlette 12. Kasim a gun almistim 20 hafta olacak erken olmaz umarim
hanimlar ben cok kotuyum adet sancisi cekiyorum aya kalkinca karnimda agirlik oluyor otururkende agrim oluyor sanki icimde kayip gidecek gibi sirt agrim var bu arada bu gun isime son verildi isten eksik maas verince esim hesap sordu amcama oda bana gerek olmadini soyledi esim is bitti artik dedi amcamdan esimden sonra konustu benle senden korkuyorum dedi benbeyaz kansizsin dedi git eve sagliginla ilgilen seni kimse bakmaz bakarlar sanma kendinle ilgilen dedi babamda o isde dedi bunlar para seviyor bende dedim amcama arada kaldim babasi haziri yicek hazir yiyici diyor dedim bende yapamiyorum dedim amcama oda ay sonu beb calisma yine para vercem sana dedi ben kabul etmedim esim beni bakmali dedim amcan bunlari dusunme saglina bak dedi babani goruyorsun dedi saglina dikkat et dedi neyseki kurtuldum gibi ama yinede asada tekstilde atlet temizleme isi yapmaya dusunuyorum gelir icin ama cocum hareketleri de artik hissetmiyorum korkma basladim
Allahım sabırlar versin canım ya Rabbim büyük yardım eder bize. Bakalım ben napcam aynı dertten yanıyorumHayirlisiyla su test donemlerini de bi atlatsak. En son gecen ayin 10unda gordum oglumu. Cok ozledim coksimdiden kara kara dusunuyorum bebegimi birakip saatlerce işe nasil gidicem diye ooy oy
Cnm.ben normal muayeneye 80.tl veriyorum ikili üçlü diye ayrıca birşey almıyorlar ama kan ve idrar verirken tabi 47 tl para ödüyorum ayrıcaYa kızlar bisey soracağım
Bu ikili test, uçlu test ve rutin Dr kontrollerinizde ne kadar odemeler yapıyorsunuz ?
canim ben 15. haftamda ayrintili yaptirmistim devlette siyah beyazdi renkli degildi.ozeldekilerin cihazi renkli oluyor genelde.normal siyah beyaz goruntuydu ama her yerini inceledi.ve ben gormedim bebegimi ultrason kagidida almadim.doktor radyolog bakiyo.imkanin varsa ozelde baktir hem renkli olyo hem duvara yansitiyolar yada ekrandan karsidan sende goruyosun doktorun ekrani baska oluyor.bazilari cd veriyor.ben 24 kasimda gidecegim insallah.150 tl ama fiyati benim gittigm hastanedeBurda devlette yok kuzum ya. Doktorum Afyon yada İzmir devlete sevk edeyim özelde yaptırmak istemiyosanız dedi. Teşekkür ederiz teyzoşumuz bilgi verdiğin için o zaman bi gidip görüşelim medikal le.
Öğretmenler Günü eşimin beni istemeye geldiği gün :) devlette bana da yapıldı canım o ultrasondan dediğin gibi siyah beyaz ama bana hep verdiler ultrason kağıdı bide bişeyler yazıyo anlamadığım. Bu ayrıntılı şart mıcanim ben 15. haftamda ayrintili yaptirmistim devlette siyah beyazdi renkli degildi.ozeldekilerin cihazi renkli oluyor genelde.normal siyah beyaz goruntuydu ama her yerini inceledi.ve ben gormedim bebegimi ultrason kagidida almadim.doktor radyolog bakiyo.imkanin varsa ozelde baktir hem renkli olyo hem duvara yansitiyolar yada ekrandan karsidan sende goruyosun doktorun ekrani baska oluyor.bazilari cd veriyor.ben 24 kasimda gidecegim insallah.150 tl ama fiyati benim gittigm hastanede
Tabi canim kendilerine yazık yoksaDün biz de göbek savaşı yaptık eşimle. Adam korktu benden alttan almaya başladı Zaten şerrimizden kimse kızdıramıyor ki bizi
Ama soda nin kramp için çok iyi geldiğini birçok hamilelik geçirmiş arkadaşlarımdan duydum tatlim. Günde 1 içiyorlardi.Aynı durum bende de var. Normalde çok kramp giriyodu bir sürü magnezyum ve kalsiyum kullanmıştım, biraz azalmışlardı. Şimdi tekrar başladılar. Ayakkabı giyerken vs. hafif şiddetli de olsa kramp giriyor.
Benim doktor durumumu pek önemsemediği için sanırım soda iç geçer dedi ama geçmeyeceğini çok iyi biliyorum. Sen doktora sorarak mı başladın magnezyuma? dozu nasıl olmalı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?