2015 Nisan Anneleri

Mrblar ben araniza yeni katildim hatta ilk msjim17 haftalik hamileyim bebegime 12 haftalikken kizz sonra erkek dediler ben ruyamda hep kiz goruyorum icimede kiz doguyo nasil sevecegimi sasirdim kesin ne zaman belli olur bilen varmi

Canım hoşgeldin:) 16. haftaya kadar yapılan cinsiyet tahminleri çoğunlukla yanıltıcı olabiliyor. En güvenilir bilgi genelde 16. haftadan sonra ediniliyor. Tabi bebiş utanıp da bacak arasını gizlemezse:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Günaydın kızlar sabaha kadar bir sürü kötü rüya gördüm parca parca uyandım tekrar uyudum çok kötü bir gece gecirdim bugün kontrolüm var birde bebegimi hissedemidğim için içimde kuruntular var hatta az önce agladım bile korkuyorrum bebegimi kaybetmekten belki hareketlerşni hissetsem bu kadar takılmazdım 17+5 bugün hiç bir hareket hissetmiyorum inşallah herşey yolundadır

Canim gec degil ki hissetmek için sakin ol ne olur... bugun güzel haberlerle gel bizlere insallah.. görünce herseyi unutursun eminim hic üzülme

Canim gec degil ki hissetmek için sakin ol ne olur... bugun güzel haberlerle gel bizlere insallah.. görünce herseyi unutursun eminim hic üzülme
Sagol canım aslında her kontrol öncesinde böyle korkularım oluyor ama kızlar hareketleri hissediyormuş ben hissetmediğim için ters bir durummu var diye takıyorum, bu arada seninde gecen uykusuz gecti galiba saat 2dekitap okuyordun uyumadan tekrar mı uyandın bacım, bu annelik ne zormuş kontrol öncesi hep streslimi olacagız

Günaydın kizlaaarr
Gece köründe yatıp sabah köründe kalkan olarak, hepinize guzel yi guzel arp gun olsun insallah
Biz bugün doktora gidiyoruz
Taa saat 4.30 da
İnsallah hersey yolundadır, sağlıklıdır bebik :)
Bu ayda bir görüşmeler cok fena yahu özlüyor insan
Bugun ben gibi randevusu olan arkadaşlar vardi... hepinize guzel haberler diliyorum

İste dört saat uyudum kalktim..
E kontrol öncesi illa korkular stresler oluyor yahu... gerci ondan mi Uyuyamadim bilmiyorum. Ama ondandir... Ben de her kontrol öncesi geriliyorum çünkü...
Ama hareketleri 20.haftaya kadar hissetmemek normal... Ben de hissetmiyorum, erken sanirim...
Hisseden arkadaşların çoğunun 2.gebelik zaten... onlar daha cabuk hissedebiliyor... darısı bize de insallah

Benim kontrol sabah 9 un 10 gece ben hep ilk saatlere alıyorum rqndevuyu meraktan dayanamıyorumki dr gözünü yeniaçıp geliyor beni görüyor karşısında. Sende pek az uyumuşsun işe gidiyormusun peki bugün uykungelir işyerinde

Ben şu an heyet raporluyum evde yatıyorum ama işyerine gidince resmen oturdugum yerde uyuyorum kaç kez yğzümü yıkamaya gidiyorum kolanya sürüyorum ayılmak için

Gidiyorum ya üstelik de yoğun bir gün... artik bugün idare edeceğiz.. Ama çok zorda kalırsam odamın kapısını kilitleyip kestirebilirim Ben de mesai saatinden dolayı hep son saatleri aliyorum.. herhalde iyice yorgun oluyordur adam ama yansıtmıyor allahtan...
Ayy ne güzel az kalmis.. haberini bekliyorum bak hersey guzel geçecek insallah

Günaydın herkese arkadaslar dr a yeşil çay içebilirmiyim dedim hayır dedi aranızda içen varmı bana cok iyi gelirdi midemi rahatlatırdı ya

günaydınlar herkese birkaç gündür kıpırtılar hissediyordum ama emin olamıyordum akşam yemekten 1 saat sonra falan mandalina suyu sıkıp içmiştim sonra uzandım ve 2-3 tekme net hissettim tam göbeğimin hizasında aşağıda bu gaz değildi içimde baloncuk patlıyor gibi bişeydi çok güzeldi darısı biran önce hissedemeyen herkesin başına inşallah..

Günaydın hanımlar :) :) :) biz dün cinsiyetimizi öğrendik kızmış :) :) :) ben çok çok sevindim ama eşim erkek istediği için biraz buruldu ama oda seviyor artık kızım diyerek Birtane Zeyneb Hüma mız olacak bizim Allah ın izniyle

Bu arada yaklaşık 7 kere faan ultrason girdim her gittiğimde bebek yan şekilde yatıyordu. Bu sefer gitmeden önce İnşikak süresini okudum tilavet secdesini yaptım çünkü doğum sancıları başlayınca bu sureyi okur tilavet secdesini yaparsan bebebk doğru pozisyonu alırmış bende buna dayanarak yapıp gittim çünkü bacak arasını görmek istiyorduk . Aynen de öyle oldu gittiğimizde başının üstüne duruyor ve sürekli bacaklarını açıyor bacaklarını karnına çekiyordu. İnşikak suresi ve sonrasında ki tilavet secdesi doğum sancılarınız başlayınca aklınızda bulunsun. Ezberleyebilirsek daha güzel olur :)

Kizlar gunaydin hasta olanlara sifa kontrolu olanlara hayirli haberler diliyorum.Dundan beri kasiklarimda degisik bir agri sanki regli olucakmisim gibi sabaha kadar kivrandim durdum ezandan sonra bi ara dalmisim ruyamda bebegim erkekti aslinda kizim olacagini ogrendim ama hep erkk goruyorum biraz once oglumu okula gonderdim simdi kizim kalkana kadar biraz kestireyim

canım hareketleri hissedenler genellikle 2. gebeliği olanlar yani ben gibi.Senin için geç değil merak etme hatırlıyorum kızımı net olarak 20. haftadan sonra hissetmiştim ben..Her kontrolde illaki gergin oluyoruz.Ama hatırladığım kadarıyla sende clexane kullanıyordun bu yüzden biz daha gergin olabiliyoruz.

ayy ne güzel miniş görülecek bugun...Herşey yolundadır canım inş..
Günaydın herkese arkadaslar dr a yeşil çay içebilirmiyim dedim hayır dedi aranızda içen varmı bana cok iyi gelirdi midemi rahatlatırdı ya
canım benim dr um prof ve riskli gebelik uzmanı bende sordum içebilir miyim diye 1 bardak tan bir şey olmaz içebilirsin dedi hatta öyle herşeyde bebeklere bir şey olsaydı herkesin bebeği düşerdi dedi güldü.Ama yinede karar senin...
maşallah size hareketler hissedilmeye başlamış.tekmelerin şiddeti giderek artsın sağlıkla dogsun yavrusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…