2015 Nisan Anneleri

Haydi gözün aydın cok sukur

Ben de asermiyorum hala. Ve hamile kaldigim zamandan bu yana sadece 700gr aldim. Onlar da yani nasil bi destek bu boyle allahallah:):)
yapacak bısey olmuyor cnm susup kalıyorsun oyle

Canim soyle ki, icinde bi balik ordan oraya kayiyo sanki. Boyle pıt pıt damar atmasi gibi bisey ama daha belirgin. Genellikle ben soluma yatinca hissediyorum. Ama hala icten hissediliyo daha disaridan belli olmuyo
hımm ben henuz hıssetmıyorum canm

ilk gebelikte geç oluyo bende ilkimde 20. haftamdan sonra ancak hafif hafif hissetmiştim :)
olabılır canm kılomda var bıde ondanda hıssedemıorum sanırım

keske emın olmadan bızım doktorlarımızda konusmasaydı sımdı ıkıleme dusurmemıs olurdu
"

Hic merak etme, uzulme de. Gun icinde hareketliysen ondan da hissedilmiyomus. Kimin ne soyledigine de kulak asma derim ben yine de. Herkes herseyi o kadar cok biliyo ki masallah:)

ewet kilonunda etkilediğini söylüyorlar

Kizlar sizinde yuzunuzde lekelenmeler sivilceler olustumu benim moralim bozuluyo ya heryerim kucuk kucuk sivilcelerle doldu
bnm sivilce yok ama hafif lekelenmem var maalesef ilkimde de olmuştu zaten normaldede hafif çilli biriyim şimdi daha koyulaştı çillerim

maşallah cnm bnm endamlısın desene :) benimde 1,69 boyum şuanda 65 kiloyum iki kilo aldım bakalım sonumuz ne olacak :)
yok canm kılodan endam gorunmuyor sıkılasmadan kılolar gıttıgı ıcın hala 78 den fazla gorunuyorum doguma kadarda bı onemı yok zaten :)bakalım bı bebıs dogsunda gerısı kolay

yok canm kılodan endam gorunmuyor sıkılasmadan kılolar gıttıgı ıcın hala 78 den fazla gorunuyorum doguma kadarda bı onemı yok zaten :)bakalım bı bebıs dogsunda gerısı kolay
boşverrrrr şekerimmm minikler sağlıklı sıhhatli olsunda biz kilo alalım doğumdan sonra veririz inanıyorum ben :)

Kizlar bu arada ayrintili ultrasonun ayrintilarini ogrendim. Cihaz 3 yada 4 boyut hic farketmiyomus. Işikla bakiyolarmis ve bebisin burun olcusu, safra kesesi, bobreklerine varana kadar bakip not ediyomus. Parmaklarini sayiyomus tek tek ( yer annesi o parmaklarıı). Bebegin her yerini gorebilmek icin de sadece karin bolgesinde gezdirmiyomus o ultrason cihazini, sirt tarafindan bile bakiyomus doktor.. Ankaradaki arkadaslarim bu arada Zekai tahirde 10dk da gecistirmisler arkadasi. O da ankara tipta yaptirmis 1 saate yakin surmus. Bilginiz olsun dedim:)

Merhaba anneler ve ponponlari :) benim kontrolume daha 3 hafta vardi ama sabah koyu renkli akintim olunca bugun gittik. Haftada bir igne hergun 2 progestan ve yatis dedi doktor. Neyse ki minik danamin keyfi yerindeydi. Ustelik bacaklarini da sonuna kadar acti :) simdiye kadar doktor hep kiz demisti ama oglum minicik pipisini gozumuze soktu :)

Bu arada annenin hissetmesi, eksi yemesi, bulantilarin devam etmesi, annenin cirkinlesmesi... hicbiri tutmadi bizde

Geçmiş olsun inş sağlıcakla atlatırsınız .. Oğluşun demek gerile gerile gösterdi benim diye :)) süper ya aferin ona ..

Inş bu mesajı herkez okur , çünkü çoğumuz bilmiyor kanımca ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…