2015 Nisan Anneleri

Merhaba anneler, ben 16. haftamdayım 2.düzey yani ayrıntılı ultrason için 1 ay öncesinden randevu alınması gerektiğini öğrendim, istanbulda özel perinatoloğa gidecek olan ve fiyatlarını öğrenen var mı?

Ben bebek arabama karar verdim ama 25. haftadan sonra buyuk seyleri almaya baslayacagim. uzun arastirmalardan sonra Bebek arabasi olarak mamas papas urbo 2 almaya karar verdik. 25. haftaya kadar sadece kiyafet alisverisi yapiyorum.

Söylediğin iyi oldu cnm ilk bebek olunca tecrübesiz oluyo insan:) ben o haftalarda almanyada olacagim doktoruma haftaya danışmam lazim ordami yaptirim gelincemi diye
KIZLARRRR BİR BEN OĞLUM-KIZIM DİYE DOYA DOYA SEVEMİYORUM GALİBA ÇOK SIKILDIM BU BELİRSİZLİKTENNNNNN
Bende varim bendeeeee nazli kuzularimiz bizimm:) :)

oyle oldu canm ılk bulantılardan yıyemıyordum sımdı yedıgım halde hala kılo verıyorum
kiyamam cok kilo vermissin cnm sen ya bende 5 kilo verdim ama 2sini geri aldim sukur bayramdan beri..ama bebeginin gelisimi guzel maasallah fazla takma kiloyu daha cok alirizz:)

boşverrrrr şekerimmm minikler sağlıklı sıhhatli olsunda biz kilo alalım doğumdan sonra veririz inanıyorum ben :)
Allah aşkına iştahınızı yemenizi dert etmeyin, inanın tersi çok daha zor. İştah olunca yemeyebiliyorsun, az yiyebiliyorsun vs. Ama iştah yoksa yiyemiyorsun, yesen de yaramıyor tiksiniyorsun.

Yahu niye uzuyosun kendini ? Her gebelik, her hamile ayni olcak diye bisey yokki canim. Takma bunlari kafana. Oyle konusanlara da bakma sen. Doktoruna gittiginde soyle o bi care bulur nasil olsa aaa. Uzulmek yok:)
Haklısın canım da işte hormonlar var bir de etkileniyoruz. Bebek besleniyor nasıl olsa diye rahatım ama zaten az olan depodan yiyince olan bana oluyor. Yok yok ben dr a söyliyim decavit e devam ediyim,en iyisi bu

Kizlar bende doktorumu aradim bugün . ayrintili ultrason için bana bir şey dememisti. Araştırma hastanesine yönlendirdi orada yaptirip sonuçları getirin dedi. Araştırma hastanesini aradik. Randevu veremiyoz telden olmuyo kendiniz gelip alcaksinuz dediler. Sacma değil mi? Biz ilcedeyiz ile ancak haftadonu gidebiliriz okuldan dolayi. Calisiyoruz. Yarin buradaki devlete gidelim dedik. Bizi arastirmaya sevk eder mi diye konuscaz.. Pfff kafam çok karisti. Ozelden dediler halbuki telden randevu alin haftaya anca zira verirler diye...

Kizlar sizinde yuzunuzde lekelenmeler sivilceler olustumu benim moralim bozuluyo ya heryerim kucuk kucuk sivilcelerle doldu
Sivilcelerim cok kusunca ve bir de her zamanki adet donemlerimde cikiyor. Onun dusinda boyle minik ben gibi lekeler olmaya basladi normalde hic hosuma gitmiyor ama yine de aynaya bakinca mutlu oluyorum
biz dr. Kontrolune 15 gunde bir gidiyoruz gcenki kontrolde ikiz oldugu icin ikili testleri filan konustuk istemedigimi soyledim dr da gerekli degil zaten senin icin dedi 12. Haftada ayrintili ultrason dedi. Bir arkadasini arayip benim uygun oldugum gune benim icin randevu aldi. Muayenehanesine yqkin hastam olmazsa bende gelecem dedi bakalim cumartesi gidecez. Hic fiyatini nasil oldugunu filan sormadim tahmini fiyat biliyormusun benim gidecegim yer bagdat caddesinde

Bu arada hanimlar bisey soracam dun gun boyunca boyle vajinamda az ic kisma dogru boyle goz segirmesi gibi bisey oldu ne oldugunu anlamadim ama butun gun surdu bugun bisey olmadi ne oldugunu cok merak ettim karnim degil kasigim degil rahmimde olunca ne ki diye merak ettim bilen varmi

Aynen canm çok verdim halada daha devam ediyor bebeğim iyi olsunda

Şişlide Prof Dr Recep Has'ı araştırdım 400 tl ymiş ayrıntılı ultrasonu 22.hafta civarında yapıyor, bir de Prof. Dr. Alkan Yıldırım için olumlu şeyler yazılmış bazı sitelerde yarın da onu arıcam fiyat alıcam. Kadın doğumcum özelde fiyatların 150-1000 tl arasında olduğunu söylemişti.

Himm sisli taraflari oyleyse gidecegimyer de vardir bir 400 500 hayirlisi. Benim de o kafama takiliyor. Benim bildigim ikili test sonra 3lu test 20. Haftadan sonrada ayrintili ultrasondu. Bana 2li 3lu yapamayinca 12. Haftada yapacak bir de 20. Haftadan sonra mi yapacakki

Geçmiş olsun inş sağlıcakla atlatırsınız .. Oğluşun demek gerile gerile gösterdi benim diye :)) süper ya aferin ona ..

Cok sagol canim, insallah atlaticaz. Sorma resmen kendiyle gurur duyuyor gibiydi :) hayirlisiyla bi dogsun patron kimmis gosteririm ben ona

cnm benim ablamın da ikizleri oldu, senin gibi 2li 3lü test yaptırmamıştı. 22. haftada girmişti 2. düzey ultrasona çünkü bu hafta civarında büyük ölçüde tamamlanıyor organ gelişimi, kalp vs. bence ctesi senin bebeğin ense kalınlığı,burun kemiği gibi ölçümlerini yapar down sendromu riski için, zamanı geldiğinde de 2. düzey ultrasona çağırır.

bnm sivilce yok ama hafif lekelenmem var maalesef ilkimde de olmuştu zaten normaldede hafif çilli biriyim şimdi daha koyulaştı çillerim
Benim ilkimde ne leke ne sivilce hic bisey olmamisti demek ki bebegin cinsiyeti etkiliyor bu durumu kullanilacak bisey varmidirki

Evet galiba oyle olacak. Organ gelisimi o zaman 22. Hafta. Ay nasil bakti buyuttu ablaniz zamaninda mi dogdular minikler ben cok tedirginim. Bana tavsiye edebilecegi urunler var mi ozellikle besik konusunda ne yapti

Canım çok şükür herşey yolunda bebişim açtı bu sefer fıstıgı dr a gösterdi kızım olacak allah nasip ederse
Ayy gözün aydin tatlim saglikla kavuş insallah...
Bizimki de pipiyi Açtı... paşa geliyormuş :) edepsiz mi ne

Eklentiler

• IMG-20141106-WA0015.webp
    162,6 KB · Görüntüleme: 135
Kizlar merhaba biz bugun hasta olduk bogazim sisti atesim var hic halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…