2015 Nisan Anneleri

bende yaptirim tahlil cunki gecmedi benim ikikere enfeksiyon doktor bana ikinma hic kabiz olma iliski sık girme agir kaldirma ayakda fazla durma dedi erken dogum olur die
anladım canım cok gecmiş olsun dikkat et ozaman idrar yolu enfeksiyonu bendede vardı gecti sükür ama yine olmasın diye bol su içiyorum ben günlük en az 2 litre su iç canım ben sise elimde geziyorum.yaptır tahlil canım ozaman mutlaka

GÜLE GÜLE GİYSİN KIZLARRR MİNİKLERRR BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM DÜN SADECE BEBEK MALZEME ÇANTASI ALDIMMM UYGUN BULDUMMMM :)
cok tesekkür edriz anniş,sende güle güle kullan canım bende arada magazaya girince bakınıyorum cok begendiğim oldumu alıyorum ama tam olarak 25. haftalarımda almaya baslayacagım canım

ben kendimi kandirmisim o zaman. Heves isteSaglikla gunlerini beklesinler de ben bisey istemiyom. Kafa olayina da cok guldum. Yazik cocuklar denge merkeini olusturamiyorlar heraldekafa agir basinca :) ne sevimli oluyorlar yaa Allah kazalardan belalardan saklasin

Pek begendim himm :)

cok tatlı ya bak suna yerim ben bunu.canım cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın canım.miniğinede masallah
Canım çok teşekkür ederiz hepimizin bebeşini Allah nazardan korusun

Ayy ben de giremedim daha, ilk çocuk erkek olunca benim gözüm hala erkek kıyafetlerine takılıyor, bi alışverişe başlasam giricem heraldee...
Canım sorma bende erkek hissediyodum gerçi hala kesin değil ama bi kesin olsun erkekse gelsin papyonlar kıZsa gelsin tütüler taçlar :)

kızlar bende bundan istiyorum bebegime insallah.hanedan park yatak alacagım insallah tam sultanlarımıza padişahlarımıza göre

erkek annişleride bundan alabilir bence cok güzel

Bizde bundan alcaz kuzum bebek mağazalarından beğendik hem çok güzel hem çok kullanışlı :) sende güzel günler de kullan canım

Canım ben kraftın almıştım normallerinden büyüktü biraz ve kızım 3,5 yaşına kadar kullandı daha da kullanıyordu da kardeşi geliyo normal yatağa alışsın dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…