Bulamadık ne zamandır kuzum ya eşim de ısındı bu olsun dedi şimdilik karar değişmezse böyle :)Uyum süper olmuş ama bence daha çok beğeneceklerin olur CNm ..
Maşallah :) çok şükür bizde kıpır kıpırız tekmelere alıştık :)Kipir kipir yavrucum cok şükür.
anladım canım cok gecmiş olsun dikkat et ozaman idrar yolu enfeksiyonu bendede vardı gecti sükür ama yine olmasın diye bol su içiyorum ben günlük en az 2 litre su iç canım ben sise elimde geziyorum.yaptır tahlil canım ozaman mutlakabende yaptirim tahlil cunki gecmedi benim ikikere enfeksiyon doktor bana ikinma hic kabiz olma iliski sık girme agir kaldirma ayakda fazla durma dedi erken dogum olur die
cok tesekkür edriz anniş,sende güle güle kullan canımGÜLE GÜLE GİYSİN KIZLARRR MİNİKLERRR BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM DÜN SADECE BEBEK MALZEME ÇANTASI ALDIMMM UYGUN BULDUMMMM :)
Ayy banada benziyo ama bu fıstık :)
Ayy ben de giremedim daha, ilk çocuk erkek olunca benim gözüm hala erkek kıyafetlerine takılıyor, bi alışverişe başlasam giricem heraldee...Madem cinsiyetimiz şimdilik kız gibi duruyor hemen moduna girmek lazım :)
ben kendimi kandirmisim o zaman. Heves isteCanım ilk gebeliklerde genelde 18-20. haftalar arasında hissedilir deniyor. Ama ben ilk gebeliğim olmasına rağmen 16. haftada hissetmeye başladım. Doktorum da hissetmen normal, ilk gebelikte 20'den önce hissedilmez diye bir şey yok. Kişiye göre değişir dedi. Karın bölgesi fazla yağlı olmayanlar erken hissediyor genelde. Gerçi ben bayağı balık etliyim ama erken hissettim. Sen de 16'dan itibaren hissetmeye başlayabilirsin belki. Ama hissedemezsen de korkma 24. haftaya kadar normal hissedememek:)
Isır onun göbüşünü annesi ye onu ye Eğer benimki de babasına çekerse ileride atak yapıp göbek bağlayabilir Ama şimdilik koca kafalı görünüyor. Abimin çocukları da koca kafalı doğdu hep. Hatta hep kafa üstü düşerlerdi küt diye Bizde koca kafa genetik herhalde
Teyzoşlar iyi akşamlar biz isim belirledik gibi bişey oldu Giray nasıl sizce? Anlamı : kudretli uygun Kırım prenslerine verilen ünvan. Soyadımız Güler. Benim ismime de uyumlu Gamze Güler - Giray Güler nasıl sizce?
Gerçekten mi teyzemiz :) çok teşekkür ederiz. Sonunda karar verebildikPek begendim himm :)
Aman cicilerini sevsinler çok tatlı ya maşallah güle güle giysin prenses kurban olurum ona
Gerçekten mi teyzemiz :) çok teşekkür ederiz. Sonunda karar verebildik
kızlar bende bundan istiyorum bebegime insallah.hanedan park yatak alacagım insallah
erkek annişleride bundan alabilir bence cok güzel
kuzum hanedan park yatak diye googla yazınca cıkıyo her renk var kırmızı beyaz yesil sarı pembe mavi.nettede satılıyo bebiş magazalarındada canımAa bu cok guzel canim ya. Hangi siteden bu
Canım çok teşekkür ederiz hepimizin bebeşini Allah nazardan korusuncok tatlı ya bak suna yerim ben bunu.canım cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın canım.miniğinede masallah
Canım sorma bende erkek hissediyodum gerçi hala kesin değil ama bi kesin olsun erkekse gelsin papyonlar kıZsa gelsin tütüler taçlar :)Ayy ben de giremedim daha, ilk çocuk erkek olunca benim gözüm hala erkek kıyafetlerine takılıyor, bi alışverişe başlasam giricem heraldee...
Teyze de onay verdiyse bu iş tamamdır :) sağol canım arkadaşımKesinlikle bitanem. Giray guclu bi isim, erkeksi. Bence cok hos :)
Kocaman öpücükler oğluştancok sagol teyzesi Allah razı olsun.bende paşaya kurban olayım oy oy
Bizde bundan alcaz kuzum bebek mağazalarından beğendik hem çok güzel hem çok kullanışlı :) sende güzel günler de kullan canımkızlar bende bundan istiyorum bebegime insallah.hanedan park yatak alacagım insallah tam sultanlarımıza padişahlarımıza göre
erkek annişleride bundan alabilir bence cok güzel
Canım ben kraftın almıştım normallerinden büyüktü biraz ve kızım 3,5 yaşına kadar kullandı daha da kullanıyordu da kardeşi geliyo normal yatağa alışsın dedimmCanım daha önce açıldugındada bu konu açıldıgında bir arkadaşımız bebegini 3 yaşı a kadar oar yatakta yatırdıgını yazmıştı ama park yataklar 3 ayla 12 ay arası diyor acaba okadar hasasmı bunlar 3 yıl kullanamzmıyız iyş bir park yatak alsak ben sadece bebek odasında dursun istemiyorum zaten evde eşimle ben iki kişiyiz gelip gidecek misafirde yok çünkü memleketten uzaktayız ben bazen oturma odasına bazrnyatak odasına götğrebilecegim şekilde kullanışlı bir şey istiyorum 160 tan 500 e kadarvar fiyatları eger 3yıl kullanılabiliyorsa 500 verelim ama 1 yıllık birşey se degmez bilgisi olan kullanmış olan arkadaşlar varsa yazabilir mi
Decavit canım sağlık ocakları ücretsiz veriyorYa masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?