Hayırlı olsun CNm , gözün Aydın sonunda biliyorsun artık kuzunun cinsiyetini darısı öğrenmek isteyenlere inş .. Isim konusunda da senin içine ne siniyorsa o olsun Bırak millet kendi kendine gelin güvey olsun burda önemli olan anne ve babanın ki asıl haklar onlara ait oluyor ki çoçuğun gerçek sahipleri olarak sizin hakkınız .. Gerisi bıdı bıdı eder ancak .İyi Pazarlar hanımlar. Ben de dün doktora gittim. Nihayet cinsiyeti öğrendik. Bir kızımız olacak inşallah.Ultrasonda ilk defa bu kadar hareketli gördüm. Bağdaş kurmalar el kol oynatmalar. Bir ara ne bakıyorsunuz der gibi bize döndü. Tabi doktor şu an bize doğru dönük demese anlamazdım. Gelişimi güzel. 214 g olmuş. Boyunu söylemedi. Daha önce başka doktora gidiyordum ultrason resminde yazıyordu boyu. Bunda yazmıyor.
Cinsiyeti öğreneceğimizi biliyordu herkes. Hemen paylaştık biz de. Şimdi isim önerilerinde bulunuyorlar. Şu güzel. Şunun anlamı şu. Ben bunu beğeniyorum diyorlar. Dün akrabaların olduğu kalabalık bir ortamdaydık. Üstüme geldiler biraz.Bunaldım açıkcası. Benim beğendiğim iki üç isim var. Onlardan biri olacak inşallah ama şimdiden paylaşmak istemiyorum.
Cok guzel canim masallah bende cok severim giray ismini. Hayirli olsunTeyzoşlar iyi akşamlar biz isim belirledik gibi bişey oldu Giray nasıl sizce? Anlamı : kudretli uygun Kırım prenslerine verilen ünvan. Soyadımız Güler. Benim ismime de uyumlu Gamze Güler - Giray Güler nasıl sizce?
Tatlım ben afıyet hastanesinde kadın dogumda calıştım daha sonra evlenip cocugum olmadı oraya gıttım hsg rahim filmi cekti doktorum acık olan tuplerime kapalı dedi fılmi bile cekemedi devlette gosterdım ben bu filmden anlamam dedi doktor ne biçim cekmiş dedi ı hastane yuzunden ben bosyere laparoskopi amalıyatı oldum kapalı dedikleri gel tup bebek yapalım dedikleri tuplerim megerse acıkmış orayı ve doktoru dava etmek istedim ama eşim bosver dedi o yuzden oraya kesinlikle gıtmem ben ama bizden bi ay onde olan arkadasım gidioo oraya vefa hanıma o memnun erdem hastanesinede arkadsım oraya gıttı ve orda dogum yaptı doktorum da gayet ilgili kadrıye hanım zaten baya kalabalık hamişler coj cevremdrkilerin hepsi oraya gitti herkez memnunuz dedi ama onceden arayıp randevu almak gerekiyo baya kalabalık oluyo gıdenler memnun bana hem en yakın hastane kışında rahat gıdebilirim diye tercih ettimbende karabekirdeyim umraniyede atlasa gidiyordum orayi biraktim afiyetteyim makineleri hem atlas hem hastaneden daha iyi ve daha ilgililer o yuzden erdem nasil
Cok guzelmis ismiyle yasasin:)))Teyzoşlar iyi akşamlar biz isim belirledik gibi bişey oldu Giray nasıl sizce? Anlamı : kudretli uygun Kırım prenslerine verilen ünvan. Soyadımız Güler. Benim ismime de uyumlu Gamze Güler - Giray Güler nasıl sizce?
O zaman belki hatırladı ama fırsat bulamadı? Dur bakalim neler olacak :) dönüşte guzel romantik 3 kişilik bir yemek hazırlanabilir bencesagol kuzum benım amin inşallah, bugun hafta tatılı canım normalde uskudarda oturuyoruz ama hafta sonu arnavutkoye gectı ablarına gectı kayınvalıdem de orda kalıyor hem onu ggorup hemde ordakı evın ıc ınsaatına bakmak ıcın canım
aradım bugun acmadı hala gerıde donmedı bende beklıyorum oyle bakalım :)
1.yılınız hayırlı olsun arkadaşım unutmuş olabilir ayrı yerlerin etkisi vardır seni sevdiği sürece gerisi teferruat benceselam kızlar napıyorsunuz
benım canım cok sıkkın hem pazarın vermıs oldugu kasvet hepde esımın bugunu unutmus olması canımı sıktı , zaten uzak yerlerdeyız bırbırımızden onunda etkısı var tabı bu ruh halımın aksama kadar hatırlayacakmı bakalım gecen sene bugun sozlenmıstık ve bugunu tanısmamız olarak kabul etmıstık
bılmıyorum canım olabılır fırsat bulamamıstır belkıde beklemekteyım halaO zaman belki hatırladı ama fırsat bulamadı? Dur bakalim neler olacak :) dönüşte guzel romantik 3 kişilik bir yemek hazırlanabilir bence
sagol canım benım oyle muhakkak onemlı olan sevgı gerısı teferruat :)1.yılınız hayırlı olsun arkadaşım unutmuş olabilir ayrı yerlerin etkisi vardır seni sevdiği sürece gerisi teferruat bence
Canım benim Allah tez zamanda korkularını giderip yüzünü güldürsün inşallah. Başka bir doktorun da görmesi çok iyi olur. Mesela bende çok tehlikeli olan amniyotik bant sendromu teşhis edilmişti. Haftalarca ağladım. Ama sonra başka bir doktorda anlaşıldı ki böyle bir şey yokmuş. Demem o ki doktorlar yanılabiliyor. Allah'ın izniyle sende de bir sorun çıkmaz inşallah. Dualarım seninle
Bitanem korkma sakın. Eğer böyle bir durum varsa teşhis edilmesi büyük şans. O ameliyatın bebeğe hiçbir zararı yok, aksine faydası var. Bu durumu anlaşılamayıp bebeğini kaybeden çok insan var. O yüzden çok şükür ki doktorun fark etmiş. Ama naçizane tavsiyem deneyimli bir başka doktora da görün derim. Çünkü bir arkadaşıma da böyle denmişti ama gittiği bir başka doktor bu teşhisi nasıl koyabilmişler aklım almıyor rahim ağzın gayet normal demişti. Rabbim acil şifa versin inşallah
Canm arkadaşımda oldu ondan merak etme hiç sorun yaşamadı
çok teşekkür ederim hepinize, bana moral verdiniz gerçekten. İnsan bilmeyince daha bir korkuyor işte. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz...:)Ama zaten bunu bebek için yapıyorlar kuzum... ayrı bir operasyon degil ki.. bence internetten cok fazla şey de okuma.. insanın kafası bulanıyor resmen... doktoruna güvendiysen Çok kurcalamaya da gerek yok... bu bebek için sonucta...
Çok geçmiş olsun canim Rabbim acil şifalar versinKızlar benim zaman zaman sag bacagım bilegimden basenlerime kadar uyuşuyor agrıda oluyor bununla birlikte saatlerce gecmiyor biraz araştırdım huysuz bacak sendromu diye bir şey var hamilelikte çok sık görülüyormuş birde leğen kemiğimiz genişlediğiiçin sinire baskı yapıyormuş bu durum dada bacakta uyuşma ve agrı oluyormuş, hangisi yüzünden agrıdıgını bilmiyorum ama bacak, kuyruk sokumu ve bel üçü bir arada agrıyor. Dr a sormuştum bunu ilaç falan verebilirmi diye beni hem önemsemedi hemde o bel fıtıgıdır zaten hamilesin yapacak bir şey yok dedi kadın doğum dr um sagolsun,
Canım aksi olsa bile unutmuş oldugunu düşün hiççççç kafana takma bizim 3 yılımız doldu sagolsun eşim bu sene doğum günümü bile unuttu öğlenleyin ben söyledim de sagolsun bir öpücük verdi. Önemli gğnlerde hatırlanmak güzeldir ama erkekler tanışma nişan düğün doğum günü hepsini akıllarında tutamıyorlar ama emin ol aklında tuttugu bir gğn vardır oda onu önemsiyordu bu da senin doğum günğn yada evlilik yıl dönümü olabilir, zaman gectikçe insan artık beklemiyor benim gibi, ben eşime diyorumki benim doğum günüm bebegimin doğdugu gğndür ben ekimde degil nisanda doğacagım.bebeklerimiz saglıklıolsu da onların yaş günlerini 40 mevlüdünü diş çıkarmasını kutlarız Allah nasip ederse inşallahbılmıyorum canım olabılır fırsat bulamamıstır belkıde beklemekteyım hala
sagol canım benım oyle muhakkak onemlı olan sevgı gerısı teferruat :)
Sagol canım 2, 3 saat çekiyorum o dayanılmaz agrıyı sonra biraz hafifliyor işte.Çok geçmiş olsun canim Rabbim acil şifalar versin
Allah var dogum gunumu unutmadi Esim hatta hic beklemedigim bi bile hediye almis dediğin gibi oluyor sanirim canim bugunn iki kere aradim ikisinde de mesgule aitti geri dönmedi sanirim benim canim daha çok ona sıkıldı beni merakta birakmasina daha çok bozuluyorum sanirim :)Canım aksi olsa bile unutmuş oldugunu düşün hiççççç kafana takma bizim 3 yılımız doldu sagolsun eşim bu sene doğum günümü bile unuttu öğlenleyin ben söyledim de sagolsun bir öpücük verdi. Önemli gğnlerde hatırlanmak güzeldir ama erkekler tanışma nişan düğün doğum günü hepsini akıllarında tutamıyorlar ama emin ol aklında tuttugu bir gğn vardır oda onu önemsiyordu bu da senin doğum günğn yada evlilik yıl dönümü olabilir, zaman gectikçe insan artık beklemiyor benim gibi, ben eşime diyorumki benim doğum günüm bebegimin doğdugu gğndür ben ekimde degil nisanda doğacagım.bebeklerimiz saglıklıolsu da onların yaş günlerini 40 mevlüdünü diş çıkarmasını kutlarız Allah nasip ederse inşallah
Bi ara benimde sol kalcama doğru oluyordu ama kendiliğinden geçti bideSagol canım 2, 3 saat çekiyorum o dayanılmaz agrıyı sonra biraz hafifliyor işte.
Ben çok yararlı olmadığını biliyorum ama migrenim icin evde vicks var şakaklarıma hafif ondan sürüp tülbentle sıkıyorum bir de burun tıkanıklığınız varsa burun bantları da baş ağrısını kesiyor ben okula bile bazen burun bandıyla gidiyorum. Napalım ilaç içemiyoruz ...Kizlar hamileyim asiri bas agrim var suan napicam bilmiorum ilac icemiorum bebegime bisey olur die tavsiyeniz yikmu yardm edin:-(
Dun geceden beri odum agridan sabahtan beri daha siddetliydi viks surdum heryere esime masaj yaptirdim gecer ins insan hic biseyden tad almio basi ahriuinca bebegime bisey olur die korkuorummBen çok yararlı olmadığını biliyorum ama migrenim icin evde vicks var şakaklarıma hafif ondan sürüp tülbentle sıkıyorum bir de burun tıkanıklığınız varsa burun bantları da baş ağrısını kesiyor ben okula bile bazen burun bandıyla gidiyorum. Napalım ilaç içemiyoruz ...
canım buz koy ensene ve alnına benim öyle geçiyorduDun geceden beri odum agridan sabahtan beri daha siddetliydi viks surdum heryere esime masaj yaptirdim gecer ins insan hic biseyden tad almio basi ahriuinca bebegime bisey olur die korkuorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?