2015 Nisan Anneleri

Dun geceden beri odum agridan sabahtan beri daha siddetliydi viks surdum heryere esime masaj yaptirdim gecer ins insan hic biseyden tad almio basi ahriuinca bebegime bisey olur die korkuorumm
Benimde çok agriyordu canim sanirim o haftalarda vayagi agri oluyor. Burnum kanasa rahatlayacakmisim gibi agrilar giriyordu. Esim masaj yapiyodu karanlık odada uyumaya calisiyodum hatta bir gün çok şiddetli agrim vardi sabaha kadar 2 saat uyuyup öyle ise gittim geçmiş olsun. İlaç içme. Hormonlardan dplayi agri oluyor. Benm artik çok şiddetli olmuyor zamanla geçer

Merhaba kizlar birsey soracagim evim kalorifrli ama komur yaniyor wcde de havalandirmasi var kazanin arkadasim geldi burayi kullanma inanilmaz komur kokuyo bebege zarar verir dedi benim de kafam karisti bebegime zarar verir mi acaba

Benim de bugün ağzımda acılaşma var sabahtan beri ballı süt içtim, incir yedim, nar yedim bana mısın demedi bulantı değil direkt ağızda acı tad. Böyle durumda olan var mı aranızda kızlar?

hastaneyi arastirmak lazim doktoruda bende tulin hanima gidiyordum evet vefa hanim var orda saol arkadasim ben kontroller icin gidiodum ama dogum icin guvenemiodum orda bayanlar konusuo bebek dogatken son dakka ben bakilio nerdeyse cocuk dussecek felan erdemde oraya yakin galiba doktoru cok arastirmak lazim

Kizlar umraniyede fatih hastanesini çok ovuyorlar ama ben henüz gidemedim oraya ama karesi Komşum falan oraya gitmis

Yarıın iş başı yapıyorum ama ödüm kopuyor yine kanamam olur diye kızlar inşallah kanamam olmaz ya ev dışı her yerde tedirginim
Canım fırsat buldukca sürekli otur fazla hareket etme çok yürüme. Bende hafata sonra başlayacagım raporum devam ediyor halla ama dr hep dikkat et dedi yorma yürüme dedi bana

Tamam cnm tsk ederim ins gecer hepinize tsk ederimrahatlatytiniz beniii

Aynen canım doktor cok onemli ben zeynep kamile guveniyorum dogum konusunda cok iyi doktorlar var aslında oraya gıttım baslarda bana gostermio kendi bakıo usg ile bide cınsiyet soylemiyo diye ozele gıtmeye basladım bende canım ama inşallah normal dogum olursam zeynep kamilde yapcam ama sezaryansa ozelde cunkü sezaryan agır 2 gun kalman gerekiyo yanındaki insanlarda sende bebekte olmuyo devlette rahat değil ama illa özele gıtcem diyosan gene en iyi erdem diye bilıyom cunkü atlastada ihmallıkten bi bebek oldünoraya hiç gitmedim yani en iyisi devlette işte bebişleri gormek istiyoz

Kızlar bende nisan annesiyim hic mide bulantısı filan yok ama sanki yediklerim bans fazla geliyor rahat oturamiyorum sıkıştıriyor beni 1 tabak ekmeksiz yemek yiyince patlicam zannediyorum

Canım fırsat buldukca sürekli otur fazla hareket etme çok yürüme. Bende hafata sonra başlayacagım raporum devam ediyor halla ama dr hep dikkat et dedi yorma yürüme dedi bana
Canım sanada çok geçmiş olsun. Mümkün olduğunca otururum. 2 ay evde kaldım o kdr zor geliyoki gitmek. Okula gitmek iatemeyen 1. Sınof öğrencisi gibiyim :)

Kızlar bende nisan annesiyim hic mide bulantısı filan yok ama sanki yediklerim bans fazla geliyor rahat oturamiyorum sıkıştıriyor beni 1 tabak ekmeksiz yemek yiyince patlicam zannediyorum
Cinsiyeti bellimi benim oglumdada hic olmamisti cnm

Tabjij bnde sezeryan oldugum icinnisanannesi olacagim oglumda nisan da dogdu buda nasip olursa nisanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…