- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Arkadaşlar günaydın...
Guzel ve upuzun bitmeyen guzel bir pazar olsun insallah...
Ben şok içindeyim şu an. Çünkü hayatımda ilk kez uçuk cikti dudağımda... bunca zaman hic olmamışken niye olduğunu bile anlamış degilim...
Bu uçuk için doğal yöntemler vardır illa... bana fikir verir misiniz? ne yapmam lazim?
Canm arkadaşımda oldu ondan merak etme hiç sorun yaşamadıvalla çok korkuyorum internetten baktık.. Genel anestezi ya da belden uyuşturarak yapıyorlarmış. Rahim ağzını bir iple sıkıştırıyorlarmış. Bildiğin operasyon geçiricem hamileyken. İnsan ya bebeğe bişey olursa diyor, korkuyor
Ama zaten bunu bebek için yapıyorlar kuzum... ayrı bir operasyon degil ki.. bence internetten cok fazla şey de okuma.. insanın kafası bulanıyor resmen... doktoruna güvendiysen Çok kurcalamaya da gerek yok... bu bebek için sonucta...valla çok korkuyorum internetten baktık.. Genel anestezi ya da belden uyuşturarak yapıyorlarmış. Rahim ağzını bir iple sıkıştırıyorlarmış. Bildiğin operasyon geçiricem hamileyken. İnsan ya bebeğe bişey olursa diyor, korkuyor
bende karabekirdeyim umraniyede atlasa gidiyordum orayi biraktim afiyetteyim makineleri hem atlas hem hastaneden daha iyi ve daha ilgililer o yuzden erdem nasilAa ne güzel bende ümraniyede oturuyorum dediğim yerde sondurakta banada iyi geldi hastane nereye gidiosun canım ben erdem hastanesine gidiyom çakmaktaki devlettede zeynep kamile gidiyom
Benimde bu hamileliğimin başında iki kez çıktı ben sıcak çay ile tampon yapmaya çalıştım ve süreli kuru tuttum CNm .. Birde sıcak çay kaşığını dayanılmıyacak kadar sıcak olursa daha çok etki ediyor üzerinde tutmaya çalış CNm .Arkadaşlar günaydın...
Guzel ve upuzun bitmeyen guzel bir pazar olsun insallah...
Ben şok içindeyim şu an. Çünkü hayatımda ilk kez uçuk cikti dudağımda... bunca zaman hic olmamışken niye olduğunu bile anlamış degilim...
Bu uçuk için doğal yöntemler vardır illa... bana fikir verir misiniz? ne yapmam lazim?
CNm gelişim geriliği 10 gün olabiliyor lütfen üzme kendini İnan toparlayıp normala dönüyorlar ki hadi olmadı diyelim benim oğlum o kadar minik doğduki şimdi çok şükür yaşıtları kadar .. Diğer yandan her gebeliğin bir risk teşkil ettiğini fakat her zaman çoçuklarımız için pozitif düşünüp Rabb'imize sığınıp dua etmekten başka çaremizde yok .moralini sakın bozma CNm herşey yoluna girer inş .Arkadaşlar ben 17+3 teyim. bende afp-mom bakıldı yüksek risk çıktınasıl moralim bozuk anlatamam. hemen perinatoloji uzmanına gittik. detaylı ultrason bakıldı afp ile ilgili bir risk olmadığı söylendi. afp yüksekliği bel açıklığı ile ilgliymiş. doktor öyle bi sorun yok dedi. ama bebeğimde 10 günlük gelişme geriliği varmış. bacak boyu kısaymış. 3 gündür moralim çok bozuk deli gibi ağlıyorum aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı?
Tatlı cadı burnu acı tat-lı ca-dı ... Yerim onun cadılığını maşallah kızımıza Rabbim bahtını açık etsin inş CNm . Hayırlı olsun ..diğer taraftan da geçmiş olsun inş atlatırsın CNm bu durumu . Benim bu konuda İnan bir bildiğim yok .Herkese günaydın:) dün doktora gideceğimi yazmıştım burada. Cinsiyetimiz belli oldu, cadı bir kız geliyor Allahın izniyle:)
canım bende 2 hafta içinde 2. Uçuk çıktı, dün doktoruma sordum uçuğun bebeğe bi zararı olmaz, bünyen zayıf düşmüştür ondandır dedi. Bende eskiden beridir çıkar zaten.
Benim de moralim dün çok bozuldu bu arada. Dün muayeneden sonra doktor dedi ki senin rahim ağzın kısa, bu nedenle 6 aydan sonra erken doğum riskin var dedi. 3 hafta sonra tekrar bakıcam, dikiş atmam gerekebilir dedi, çok üzüldüm. Böyle bir şeyi duyan yaşayan var mı?ayrıca öncesinde 2 ayrı doktora gitmiştim hiç biri beni bu konuda uyarmadı. Bu doktor tecrübeli biri gerçekten farketti.dün eşimle ikimiz de tekrar anladık ki iyi ve tecrübeli bir doktor çok önemli...
Belki eniştemiz akşam romantikliğini bekliyordur CNm dur bakalım gün daha bitmedi eminimki unutmamıştır .selam kızlar napıyorsunuz
benım canım cok sıkkın hem pazarın vermıs oldugu kasvet hepde esımın bugunu unutmus olması canımı sıktı , zaten uzak yerlerdeyız bırbırımızden onunda etkısı var tabı bu ruh halımın aksama kadar hatırlayacakmı bakalım gecen sene bugun sozlenmıstık ve bugunu tanısmamız olarak kabul etmıstık
beklıyorum canım benım aksama aynı sehırlerde olsak belkı bı planı vardır dıyecem ama o ıstanbulda ben manısada bılmıyorum bakalım ne olacakBelki eniştemiz akşam romantikliğini bekliyordur CNm dur bakalım gün daha bitmedi eminimki unutmamıştır .
canım goremedılermı hemen kıza benzıyorlar dıyorlar bak benım 11 haftalıkken erkek dedı sonra 15 haftalıkken bı doktor pıpısını gosterdı erkek dedı 11 haftalıkken gıttıgım doktor 17 haftalıkken bagdas kurmus cok net goremedm ama kıza benzıyor dedı sok oldum kaldım yanı yanılma payları olabılıyorMERHABA KIZLAR hepinize hayırlı pazarlar ve günler diliyorum..
ayrı ayrı hepinize çok çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve dualarınız için telefondan girince tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın dün memleketten geldim.çarşamba günü dr a gitmiştik bebegim uygun pozisyonda degilmiş net göremedi cinsiyetini ama kıza benziyor dedi ..ne ugraştı pozisyon degiştirmek için ne ekrandan bebegimi gösterdi...dr um değişmiş dogum iznine ayrılmış başka biri gelmiş hiç ama hiç ugraşmadı yeni mezundu sanırım çok küçüktü zaten cenazemizden dolayı çok üzgündüm bide bu böyle yapınca çıkınca agladım agladım öyle rahatladım çok sinirlendim bu davranışına..bebegim saglıklı olsunda sevdiklerim başımızda ve sag olsunlarda daha ne isterim..daha kesin olmayınca eşim henüz kabullenemedi cinsiyetini yani erkek çok istiyordu soranlara daha belli degil diyor ne yapiim ben.. bu haftalarda tahminler kesinmi dogru olur yanılma payı varmı anlamadım..
Benimde bu hamileliğimin başında iki kez çıktı ben sıcak çay ile tampon yapmaya çalıştım ve süreli kuru tuttum CNm .. Birde sıcak çay kaşığını dayanılmıyacak kadar sıcak olursa daha çok etki ediyor üzerinde tutmaya çalış CNm .
Geçmiş olsun ..
selam kızlar napıyorsunuz
benım canım cok sıkkın hem pazarın vermıs oldugu kasvet hepde esımın bugunu unutmus olması canımı sıktı , zaten uzak yerlerdeyız bırbırımızden onunda etkısı var tabı bu ruh halımın aksama kadar hatırlayacakmı bakalım gecen sene bugun sozlenmıstık ve bugunu tanısmamız olarak kabul etmıstık
sagol kuzum benım amin inşallah, bugun hafta tatılı canım normalde uskudarda oturuyoruz ama hafta sonu arnavutkoye gectı ablarına gectı kayınvalıdem de orda kalıyor hem onu ggorup hemde ordakı evın ıc ınsaatına bakmak ıcın canımTamam canım mutlaka deneyeceğim :) bugun bir bardak çay kaçamağı yapmak istiyorum zaten çok Sagol
Tatlim nice güzel tatlı aşk dolu yıllarınız olsun insallah... uzakta ve çalışıyorsa erkeklerde bazen oluyor böyle seyler.. ama ben bu konularda beklemekten cok kendi üstüme düşeni yapma taraftarıyım. O zaman daha çok utanıyorlar :)
haklısın canım göremeyince hemen kız diyorlar..yani onuda demeseler de bizide ikilemde bırakmasalar su an uygun pozisyonda degil sizide yanıltmak istemeyiz deseler ne bilim insan ikilemde kalıyor..15.haftada oluşmuş oluyor galiba genital organlar yanılma payı çok düşük canım inşallah rabbim gönlünüze göre en güzelini verir saglıklı olsunlar miniklerimiz yeterki rabbim üzüntülerini yaşatmasın :)canım goremedılermı hemen kıza benzıyorlar dıyorlar bak benım 11 haftalıkken erkek dedı sonra 15 haftalıkken bı doktor pıpısını gosterdı erkek dedı 11 haftalıkken gıttıgım doktor 17 haftalıkken bagdas kurmus cok net goremedm ama kıza benzıyor dedı sok oldum kaldım yanı yanılma payları olabılıyor
aynen canım ya suan bız hala oglum dıye seslenıyoruz suprız yaparsa naparız bılmıyorumhaklısın canım göremeyince hemen kız diyorlar..yani onuda demeseler de bizide ikilemde bırakmasalar su an uygun pozisyonda degil sizide yanıltmak istemeyiz deseler ne bilim insan ikilemde kalıyor..15.haftada oluşmuş oluyor galiba genital organlar yanılma payı çok düşük canım inşallah rabbim gönlünüze göre en güzelini verir saglıklı olsunlar miniklerimiz yeterki rabbim üzüntülerini yaşatmasın :)
hayırlı olsun canım benım rabbım uzun omurler versın ınssallahİyi Pazarlar hanımlar. Ben de dün doktora gittim. Nihayet cinsiyeti öğrendik. Bir kızımız olacak inşallah.Ultrasonda ilk defa bu kadar hareketli gördüm. Bağdaş kurmalar el kol oynatmalar. Bir ara ne bakıyorsunuz der gibi bize döndü. Tabi doktor şu an bize doğru dönük demese anlamazdım. Gelişimi güzel. 214 g olmuş. Boyunu söylemedi. Daha önce başka doktora gidiyordum ultrason resminde yazıyordu boyu. Bunda yazmıyor.
Cinsiyeti öğreneceğimizi biliyordu herkes. Hemen paylaştık biz de. Şimdi isim önerilerinde bulunuyorlar. Şu güzel. Şunun anlamı şu. Ben bunu beğeniyorum diyorlar. Dün akrabaların olduğu kalabalık bir ortamdaydık. Üstüme geldiler biraz.Bunaldım açıkcası. Benim beğendiğim iki üç isim var. Onlardan biri olacak inşallah ama şimdiden paylaşmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?