2015 Nisan Anneleri

bende hic gitmedim fatih hastanesi bilmiyorum ama iyi arastirmak lazim
Aynen canim devlet hastanesi olarak ta numuneyi cok tavsiye ediyorlar , zeynep Kamile gidiyordum ben ömer beye yanindaki asistanna baktirma başlayınca orayida biraktim doğumu nerde yapacagim hakkında hic bi fikrim yok karma karistim bi durumdayim

Kızlar bende nisan annesiyim hic mide bulantısı filan yok ama sanki yediklerim bans fazla geliyor rahat oturamiyorum sıkıştıriyor beni 1 tabak ekmeksiz yemek yiyince patlicam zannediyorum
Canim bende seninle ayni durumdayim çok yediğinde yemek rahatsız ediyor benide ama benim bulantilarimda var

zeynep kamil uzak kacio bana ben tek gidiyorrum esim ilgilenmio onu zorla goturdum 2 uckez felan zeynep kamil buraya tasinacak ama o bize yetismez sanirim atlasi birakdim ii olmus ben arastirim aslinda doktorun oz gecmisi hastane ve sistemi skandallarida arastirmak lazim bende suan normal dogum dusunuyorum henuz kesin degil hangi hastane ama boyle seylerde haberleselim birbirmize destek olalim arkadasim simdilik afiyette tulin hanimdayim devlettede dogaclama kim olursa gittim bu konu cok ciddi.simdiye kadar makinelerin gelismisligine onem verdim ama dogum farkli bi olay tabi onu cok arastirmak lazim

Haklisin cnm hayirlisi insallah

Bende 2 li test için arastirmistim orayi gerçi yaptirmadim ama fiyatlarda erdem ve afiyette gore daha uygun üniversite hassttane olmasida iyidir diyendusunuyorim
Evet aslında arastırmak lazım ozellikle su detaylıyı nekadara yapıo ben yarın bir arayıp sorayım suan geç olduda

a

Aynen dogum konusunda bende karma karisigim simdilik kontrollerde makinenin gelismis olanina dikkat ettim ama beykoz devlet hastanesi umraniye devlet hastanesinden daha iii daha gelismis umraniyede resim vermio hep bir bahane adam akillo bakmio anlatmio gostermio ama beykozsa bana resim verdi 3 hemde baya ilgilendi bakti bana gosterdi merakimida giderdi umraniye devlere gore daha hosuma gitti cunku umraniye bastan salma gidiosun oraya doktor baska doktora yerini verio sen bi bayana gidiosan adam cikio bence cok yanlis cok husran ilgi sifir yani

Evet cnm bazi yerler de oluyor bende onu zeynep kamilde yaşadım ebe bi arkadasimin tavsiyesiyle gittim ama sonuç husrandi

Aynen canım ya bu zaman oldu hala hastane güvensizliğim var bakalım şimdilik devam aslunda umraniye devllet de iyi arkadasım orda normal dogum yaptı gayet memnun işte zeynep kamil evet uzak artık hakkımızda hayırlısı bak
Bi sor bakalim cnm 2li testi fatih hastanesi 100 TL te yapiordu
Fiyatı iyiymiş erdem 350 istedi tabi ben yaptırmadım erdeme sormadım detaylıyı nekadara yapıoo ama kesin pahalıdır işte radistanbul goruntüleme merkezini aradım sordum 150 hersey dahil cd veriyo ayrıyetten 2 defa daha kontrole cağırıyo orası kafama yattı canım

Ayy kızlar ümraniyede ve cevremizde hastane kalmadı hiç birinden memnun değiliz napalım demi ya iyi bi yer istiyoz hayırlısı artık herseyin

Ay kizlar ben yine mayıştım TV karşısında :) aksamlaei boyle agirlik cokuyor sabahlari da portleyip uyaniyorm. Tatilde bile boyleee

Evet aslında arastırmak lazım ozellikle su detaylıyı nekadara yapıo ben yarın bir arayıp sorayım suan geç olduda

kızlar ben fatih üniversitesine gidiyorum, zeynep hanıma. ben gayet memnunum. çok yoğun değil, istediğim zaman randevu bulabiliyorum. 11 aralıkta da ayrıntılı ultrason çekilecek 160 tl. yalnız ümraniyedeki şube küçük olduğu için doğum ve ayrıntılı ultrason maltepedeki şubede yapılıyor. normalde maltepe şubesinin ücretleri biraz yüksek ama ümraniyeden gelen hastlara indirimli ücretleri uyguluyorlar. dediğim gibi ben doktorumdan da hastanemden de memnunum. ama buradki herkes devlete de gidince acaba arada bir devlete de muayene olsam mı diye düşünüyorum.

Kizlar su an cok siddetli gobek hizamda sagli sollu agri var bunu yasayan va mi baska

Kızlar sezeryan olacak varmı aranızda genel mi oluyorsunuz..ben ilkinde genel olmustum şimdide uyuyup uyanmak istiyorum Allahın izniyle..şimdiden strese girdim ben nedense

Doktorundan memnunsan gerek yok ama ikinci bir doktor gozü iyi oluyo birinin goremediğini diğeri gorebilir ben yarın arayıp sorcaktım detaylıyı sen soyledin ögrenmiş olduk peki hersey dahilmi bu fiyata yani cd kontroller falnda varmı içinde gerci bana maltepe uzak geldi yanlız başıma bide cok ters kalıyo canım ama sen memnunsan iyi senin için

Güzel isim maşallah :) bizde en baştan beri poyraz koyduk öyle seviyoruz ogluşumuzu
Maşallah Size de ismiyle upuzun musmutlu yıllar geçirin birlikte :) paşaların isimleri de pek güzel kendileri gibi :)

Kızlar sezeryan olacak varmı aranızda genel mi oluyorsunuz..ben ilkinde genel olmustum şimdide uyuyup uyanmak istiyorum Allahın izniyle..şimdiden strese girdim ben nedense
Ayy canım ya evet şuan erken daha düşünmek için ama insan korkuyo ve tedırgın oluyo ben ilk gebeliğim bazen cok heycanlanıyorum aklıma gelince insallah normal istıyorum bi sorun olmazsa ama bakalım belki sezaryan olurum şuan belli değil yani hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…