Sağlı sollu dişlerim ağrıyoooooooor, yardıııım :.......((((((
Ne güzel ya Oğluşumla sınava girdin demekİyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr :) minnakımla benden Size ve minnaklarınıza selamlar. Bugün sabah formasyon sınavım vardı babişkomuz kahvaltımızı hazırlamış bizi okula götürdü, Giray bey hiç durmadı sınavda tepikledi durdu sevmedi sıkıldı ama güzel geçti gene de :) sizleri öpüyoruz
bnm daha yeni 1 sene oldu bana yapmazlar cnm üstünde uzun zaman geçince olabiliyomuş bende duydumNormal yapabilirsin CNm yapabilen bir doktor bulman yeter ki eğer buna müsait görülürsen .. Benimde ilki sezeryan ama ikinciyi normal yapabilirsin derlerse düşünüyorum ..
Aaa evt söylemiştim .. Zaten tetkikler yapılmadan karar vermezler .. Benimde iki Sene ama doğum zamanına üç Seneye yakın olucak .. Şu epitual bile beni çok kötü yaptı şimdi düşünmeden edemiyorum ..bnm daha yeni 1 sene oldu bana yapmazlar cnm üstünde uzun zaman geçince olabiliyomuş bende duydum
Karanfil çiğne en zararsızı o şuan yanakların uyuşana kadar.Sağlı sollu dişlerim ağrıyoooooooor, yardıııım :.......((((((
Çiğneyebilsemmm... Azönce yemeği ön dişlerimle yedim. Netten araştırıp duruyorum, Paradontax macun ve ağız gargaraları diyor. Çarşamba kontrolümde dr uma soracağım, git derse dişçime giderim.Karanfil çiğne en zararsızı o şuan yanakların uyuşana kadar.
Geçmiş olsunnapılır ki hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim. Dişçiye gidicem devam ederse, ne yesem fırçalıyorum. Ilık tuzlu su gargarası hafifletti gibi devam edicem. Çarşamba da dr uma soracağım git derse dişçime giderim, böyle gitmez.canım geçmiş olsun bence ihmal etme bir dişçiye görün kontrol etsin çünkü şuan en uygun zaman ikinci trimester
hayırlı olsun arkadaşım darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başınakızlarrr doktordan gelıyorum benim minnağım kesin kızmış..kıpır kıpır, bi yerınde durmadı yahu. 3lü test sonucum normal cıktı. ayrıntılı us ıcın randevu alacagım yarın.
aaa benim de bugün dişim ağrıyor ve çok şiddetli baş ağrısı dünden beriSağlı sollu dişlerim ağrıyoooooooor, yardıııım :.......((((((
arkadaşım tüp bebek te sezeryan zorunlu değilmiş bebeğin ve annenin risk durumuna göre son aylarda belli olurmuş araştırdım da bildiklerimi paylaşmak istedimcanım beımde tup bebek banada sezeryan dıyorlar bende kabul ettım zaten zor hamıle kaldım bebegı rıske atmaya degmez
Evet minnakım doğmadan sınav oldu kıyamam ben ona :) çalışmak bana da zor geldi kuzum ama bebeğimin şansına 1 saat baktığımız yerden çıktı çok şükür :) inşallah sende geçersin hayırlı sonuçların haberini verirsin canım benim :)Ne güzel ya Oğluşumla sınava girdin demekinş güzel sonuçlanır .. Bende ehliyet sınavına giricem ama çalışmaya fırsatım olmuyor ki .
İhmal etme kuzum bu dönemlerde çok hassas oluyormuş diş ellerinize. Allah şifa versin inşallah tez zamandaTeşekkür ederim. Dişçiye gidicem devam ederse, ne yesem fırçalıyorum. Ilık tuzlu su gargarası hafifletti gibi devam edicem. Çarşamba da dr uma soracağım git derse dişçime giderim, böyle gitmez.
Bebek nerde hiç kilo almadın diyorlar, bir grip bir ishal bir diş ağrısı... Adam akıllı yiyemedim ki kilo alayım. Allah beterinden korusun napalım.
eger bebegi aldirma niyetin yoksa yaptirma bosa stres.İnşallah moralimi çok bozdum başta ama iyimser olmaya bebeğimi üzmemeye çalışıyorum.
Başka bir uzmana daha görüneceğim ama afp yüksekliğiyle ilgili kimseden fikir alamadım. AFP si yüksek çıkıp amniyosentez yaptıran var mı? doktor amniyosentez yapalım emin olalım diyo. daha 18+0 dayım
Yemekte aksam biraz bende de pitirti oldu gibi kasigimin oralarda göbek altında hissettim :)gunduz fazla olmuyor gece baslio bide tatli yiyince hareketleniyor sende deme istersen ama.esim fazla tatli yememi istemiyor gerci
Benim de diş eti hassasiyetim var. Fırçalarken çok kanıyorİhmal etme kuzum bu dönemlerde çok hassas oluyormuş diş ellerinize. Allah şifa versin inşallah tez zamanda
Bnde yemekte öyle hissettim.bu aksam.. Ama kuzlarda asagida hissedilir diyorlar. Benim de erkek senin de erkek dimi? Bence bebek daha yukari cikmadigi için gobek altında hissediyorumgöbek deliğinin 4 cm kadar aşağısında hissediyorum canım, hafif bir vuruş şeklinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?