2015 Nisan Anneleri

kızlarrr doktordan gelıyorum benim minnağım kesin kızmış.. kıpır kıpır, bi yerınde durmadı yahu. 3lü test sonucum normal cıktı. ayrıntılı us ıcın randevu alacagım yarın.
Hayırlı olsun canım bi prenses daha geliyor ne güzel maşallah ona nazar değmesin kuzuya

Reactions: nix
kızlarrr doktordan gelıyorum benim minnağım kesin kızmış.. kıpır kıpır, bi yerınde durmadı yahu. 3lü test sonucum normal cıktı. ayrıntılı us ıcın randevu alacagım yarın.
Hay maşallah Size. Hayırlı olsun prensesimiz :)

Evt sanki üst katta birileri vardırda tıkırdı eder ya işte öyle olucak yakında misafirlerimiz daha çok pıtırdıcıklar :)) anlatılmaz zaten CNm ancak yaşanır ve yaşayan bilir ..
Evet artık gaz hareketlerinden ayırt etmeye başladım sanırım :) Allah onları bizden ayırmasın inşallah da hep tekmelerini hissedelim kuzucuklarımızın :)

Kizlar merhaba güzel haberlerinizi alinca seviniyorum. Allahim hepimizin yardımcısı olsun. Benim de 3-4 gündür baş agrim var ve agiz sulanmam hâlâ gecmedi tukurmekten silmekten yara oluyo agzim. Benim gibi olan veya geciren varmi.

Aynen öyle oluyor kuzum gözün aydın :) ben 13. Haftada başladım hissetmeye yakında tepikleriyle mutlu eder annesini inşallah

Kızlar sezeryan olacak varmı aranızda genel mi oluyorsunuz..ben ilkinde genel olmustum şimdide uyuyup uyanmak istiyorum Allahın izniyle..şimdiden strese girdim ben nedense
Ben variim :) ivf oldugundan normal degil sezaryen olucakmisim.oyle diyor gittigim drlar.. ben epidural istiyorum. Hrm bebegimin dogdugunu gormek hem de hemen süt verebilmek icin. Benim ilk olucak, ben de cok heyecanlaniyorum dusundukce

benimde aynı cnm geçmeyecek galiba gece uyuyana kadar çok kötü oluyorum ağız sulanması mide bulanmasındanda kötü yutsam yutamıyorum devamlı ağzıma bişey alma gereksinimi duyuyorum ALLAHIM yardımcımız olsunnn

Bi oğluş daha geliyor maşallah annesi :) nazar değmesin

ne artar nede görür taa benim ilk gebeliğimde atrıyordiye haber çıktı milleti pof pofladılar ama nerde daha çıkacak hıhhh

Ben variim :) ivf oldugundan normal degil sezaryen olucakmisim.oyle diyor gittigim drlar.. ben epidural istiyorum. Hrm bebegimin dogdugunu gormek hem de hemen süt verebilmek icin. Benim ilk olucak, ben de cok heyecanlaniyorum dusundukce
bende varım maalesef ilkim sezeryan olduğu için mecburiyetten yine sezeryan olacak ama tercih hakkım olsa normali isterdimmm

canım beımde tup bebek banada sezeryan dıyorlar bende kabul ettım zaten zor hamıle kaldım bebegı rıske atmaya degmez

Bende de baş ağrısı oluyor ve ağzımda kuruluk var senin aksine .. Benim ki yüksek tansiyondan sende istersen tansiyonunu ölçtür CNm ..

InsaAllah bulantilarimiz agiz sulanmamiz gecer de duzenli beslenebiliriz. Benim karnim hic belli degil daha bulantilardan 7 kilo vermiştim.

bende varım maalesef ilkim sezeryan olduğu için mecburiyetten yine sezeryan olacak ama tercih hakkım olsa normali isterdimmm
Normal yapabilirsin CNm yapabilen bir doktor bulman yeter ki eğer buna müsait görülürsen .. Benimde ilki sezeryan ama ikinciyi normal yapabilirsin derlerse düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…