Ay CNN yine mi kesin belli değil , sağlık olsun artık bundan sonra erkek olma durumu olur mu bilmem ama epey bir uğraştırcak bu minnaklar bizi .Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Yine göstermedi canm bilmiyorum ki yine acmiyor bacaklarini dedi ama yapi olarak %60 kiz dedi artik 3 hafta sonraya dogumda sürpriz yapmaz insallahAy CNN yine mi kesin belli değil , sağlık olsun artık bundan sonra erkek olma durumu olur mu bilmem ama epey bir uğraştırcak bu minnaklar bizi .
Ben önce karnımın sağ alt tarafında hissediyordum şimdi solda hissediyorum .. Galiba karnımda patinaj yapıyor bu velet :))kızlar bebği tam olarak nerede hissediyorsunuz benimki çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda tam genital üstünde hissediyorum. sizinki nerde
Onu bende duydum inş doğrudur bende aşağıda hissediyorum .. Hayırlısı bakalım .işyerindeki abla kız oldugu için diyo kız cocukları asagıda hıssedılıyo dıyo.
Canım ben de Çarşamba günü koltukta uzanırken kasıklarımda düzensiz aralıklarla hafif ittirmeler hissettim. Genelde uzandığımda ve birşeyler yediğimde oluyor. Hatta az öncede aynı şekilde bir ittirmehissettim. Tam olarak kasık bölgesinde mi hissediyorsun canım?
Inş CNm hayırlı haberlerle gel inş .merhaba güzel anneler son 24 saat sonuç almama inşallah herşey yolundadır..
Oluyor CNm ilerleyen zamanlarda daha yoğunlaşıcak bu durum malum organlarımız içerde sıkışıyor ve bazı şeyler zorlaşıyor mesela nefes almak gibi ..arkadaşlar bende buara nefesim yetmiyo gibi olmaya başladı hızlı hızlı merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum sizdede oluyormu böyle şeyler?? bugün öyleyim
Seninde gözün Aydın CNm , hayırlı olsun inş . Bugün de epey oğluş haberi var topikte maşallah hepsine ..Bugun ogrendi
ogrendim cinsiyetini ve cok sevindimmmm pipisini gosterdi doktor teyzesi oglumun
küçüköy bilge hastanesinde perinatolog doç dr ibrahim bey varmış çapa tıp fakultesinden geliyormuş cuma ve pazartesi günleri sadece 250 tl dedi canım banadaayrıtılı usg ıcın sıslı osman ozyurt 270 tl dedı bıde gercekten bu ıste uzman 1 numaralı dr varmıs atıl dıye bı dr şişli de fetus saglıgı dıye bı yer 650 tl dedı :S
tabı 650 veremem osman ozyurtta cektırıcem galıba o da 22. den sonra bakmayı tercıh edyomus
Maşallah ona , yerim oni ben ya büyüdülerde başladılar yaramazlıklara hay allahım sen çok büyüksün ..kızlarrr doktordan gelıyorum benim minnağım kesin kızmış..kıpır kıpır, bi yerınde durmadı yahu. 3lü test sonucum normal cıktı. ayrıntılı us ıcın randevu alacagım yarın.
ne kadar güzel bir haber :)
Kızlar bisey sorcam ya banyo tuvalet temizliğini nasil hallediyosinuz malum çamaşır suyu vs olmadan temizlenmemis gibi grliyo ama zararinida biliyorm az önce korka korka kireç cozucu yaptim
Benim oglumda hep assagidaydi kizimda yukardaydiişyerindeki abla kız oldugu için diyo kız cocukları asagıda hıssedılıyo dıyo.
canım banada 1 erkek 1 kız dedıler cınsıyetım kesınlesmedı bakalım ne cıkıcak. ayrıntılıyı beklıyorumBenim oglumda hep assagidaydi kizimda yukardaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?