2015 Nisan Anneleri

Merhaba tatlilarimm benimm:):) ya kendimi tutamadim bugun biseyler aldim benim paşaya. Hele bi battaniye aldim kiiiiii hemm cok guzel hem fiyatini duysaniz pes dersiniz. Paylasiyorum annisler
Eki Görüntüle 1298999
Oyy pek tatlı ya maşallah güle güle giysin paşan :) ne kadara aldın teyzoşumuz

Devlet Hastanesinde yok malesef kuzum bende küçük şehirdeyim. Medikal de yapılıyormuş ama onunda fiyatı 160 falan galiba burda duyduğuma göre. Tabi gidip sormadım ben ama tek maaşla zor, ben daha atanamadım
zor canım doğru, ben anlamıyorum ben hiç ücret vermeden sadece muayene ücreti ile yaptırabiliyorken hastaneler niye bu kadar ücret alıyor ikili testte bile hastaneden hastaneye dünya fiyat farkı var

zor canım doğru, ben anlamıyorum ben hiç ücret vermeden sadece muayene ücreti ile yaptırabiliyorken hastaneler niye bu kadar ücret alıyor ikili testte bile hastaneden hastaneye dünya fiyat farkı var
Bi gidip konuşayım bakalım doktor belki bişeyler söyler. Aslında gerekli mi ondan da emin değilim bu durumda canım ya çevremde yaptırmayan çok insan var bebişleri çok sağlıklı maşallah. Allaha emanet diyelim

haklısın canım dikkat etmek lazım. Zaten bugün her wcyd gidişimde yüreğim hop etti. Bebişlerimiz Allaha emanet. Allah korusun inşallah :)

Merhaba tatlilarimm benimm:):) ya kendimi tutamadim bugun biseyler aldim benim paşaya. Hele bi battaniye aldim kiiiiii hemm cok guzel hem fiyatini duysaniz pes dersiniz. Paylasiyorum annisler
Eki Görüntüle 1298999
canım iyi günlerde kullansın paşab ceylana bayıldımmm :)

Oyy pek tatlı ya maşallah güle güle giysin paşan :) ne kadara aldın teyzoşumuz
Güle güle giysin sağlıkla paşan.. Çok güzel oluyor, almak hazırlamak, yıkayıp ütüleyip dolabını hazırlamak. Ben de kızımdan kalanları ayıkladım, baya bişey çıktı Oğluşuma, sağlıkla doğup gelsinler inşallah

haklısın canım dikkat etmek lazım. Zaten bugün her wcyd gidişimde yüreğim hop etti. Bebişlerimiz Allaha emanet. Allah korusun inşallah :)

canım iyi günlerde kullansın paşab ceylana bayıldımmm :)

Tsk ederim kuzum. Bi filli vardi bi de bu. Bu daha sevimli geldi valla:)

Kızlar bu banyo işini napıcaz önumüz kış ve havalar soğuyo banyoya girince üşüyoruz ve sıcak su kullanmak istiyom ama sıcak suyunda iyi olmadığını ılıksuyla yıkanmamız gerektığini soyluyorlar ama üşüyorum ılıklada sıcak acıncada karnıma getirmemeye calışıom ama endişede ediyom ben hep sıcakla yıkanmayı seven birisiyim siz napıosunuz bu konuda

Canım önce suyu açıp ısıtsan banyoyu o zaman daha rahat olur belki. Benim sıkıntım yok henüz sıcaklıkla zaten aşırı sıcakta yıkanamam ama sorunum duşun çok yüksek girişli olması kocaman adım atmak zorunda kalıyorum girerken çıkarken. İleriki aylarda naparım bilmem. Aslında aynı dert servise binerkende var

Hiç duymadım ve aklıma da gelmedi doğrusu. Üşümeyeceğin sıcaklıkta yıkan bence, üşüyüp hasta olman daha kötü, hem tenine değen sıcaklığın onu etkileyeceğini düşünmüyorum, o Allahın izniyle o kadar iyi korunuyor ki. Hem kaynar suyla da yıkanmıyorsun sonuçta. Çok sıcak su bence sadece cildini etkiler, bir de buhar sıkıntı yaratır. Benim öyledir mesela asla buharda kalamam.

kızlar kan ilacı kullanıyor musunuz?Ben 17+5 im,drum hala kan ilacı vermedi,aklına mı gelmedi dicem ama beni takip eden dr sonuçta,onun beni yönlendirmesi gerekmez mi?Sağlık ocağında tahlil yaptırdım değerim düşük 'nasıl başlamadın daha'diyor sağlık ocağı dru.Yarın aramayı düşünüyorum drumu.

İnşallah kuzum benim mutlulukla sağlıkla inşallah :)

Banda kan ilaci vermedi degerim 11 cikti dusuk gynoferron demir ilaci kullaniyorum israra yine istedim demir ilaci kan ilaci ayni diyor dr ama arkadaslar hem demir hem kan ilaci kullaniyor bnde bu konuda endiseliyim

Kizlar tetanos asisi olan var mi ben bu gün sağlık ocagina gideyim diyorum. Yarin 20. Hafta olacak buradaki takvime gore ama doktorun da sanki birkaç gün daha önden gidiyorum. Şimdiye girmiş olmaliyim 20. Haftama.
ben geçen Cuma oldum canım,bence sen de git ol bekletme. :)

Banda kan ilaci vermedi degerim 11 cikti dusuk gynoferron demir ilaci kullaniyorum israra yine istedim demir ilaci kan ilaci ayni diyor dr ama arkadaslar hem demir hem kan ilaci kullaniyor bnde bu konuda endiseliyim
canım ben de aynı diye biliyorum hatta kan ilacı derken onlardan bahsettim,gyneferon,ferrumfort gibi ama şuan sadece decavit kullanıyorum.Değerim 10.2 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…