2015 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar bugün 3lü test sonucunu almaya gidecegim 2li yaptırmamıştım 3liyü dr un ısrarı üzerine yaptırdım inşallah sıkıntılı bi şey çıkmaz
İnşallah çıkmaz canım dr tedbir amaçlı istemiş belli ki Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah :)

Merhaba tatlilarimm benimm:):) ya kendimi tutamadim bugun biseyler aldim benim paşaya. Hele bi battaniye aldim kiiiiii hemm cok guzel hem fiyatini duysaniz pes dersiniz. Paylasiyorum annisler
Eki Görüntüle 1298999
ayyyy çok tatlı bunlar battaniyeye bayıldımmm güle güle kullan miss kokulunda tatlımmmmm :)

cnm bana kalırsa doktorunla görüşmene bile gerek yok benim değierim gayet ii 13lerde ama ben yinede başladım doktorum yazdı yani sen eczaneden al hemen başla bence

bendde servise binerken inerken çok zorlanıyorum

Gunaydin kizlaaar ve minnaklari dun aşımizi olduk bizde :) biraz agridi geceleyin. Simdi de agri var iyiki sol koluma vurdurmusum okulda yazi da yazamazdim ..
Ne aşısı oldun canım.
Benim sağlık ocağında kaydım yok.
Yeni taşındık.
Bizi de o kadar uzak bir sağlık ocağına yönlendirdiler ki
buradaki sağlık ocağında doktor eksikliği olduğu için
Ben de takip ettiremiyorum.
Eeee doktoruma da ayda bir gidiyorum
KAçır mıyım aşıları sizden haberdar olayım bari.

Gunaydin kizlaaar ve minnaklari dun aşımizi olduk bizde :) biraz agridi geceleyin. Simdi de agri var iyiki sol koluma vurdurmusum okulda yazi da yazamazdim ..
Ayy haftalarımız da aynıymış senle canım geç kalmıyım ben bu aşıya.

ooooo ben 12 den sonra hemen başladım, o kadar düşüktü ki kanım, dr da sağlık ocağı da korktu, günde 2 tane aç karnına kullanıyorum, 2. kutu bitmek üzere. önceki hamileliğimde de vermişti dr ama ben açıkçası pek düzenli kullanmamıştım ama bu sefer daha kötü durumum inşallah düzelmiştir biraz. sağlık ocağında çok riskli dedi, doğumda kanaman durmaz Allah korusun dedi, dr um da bu şartlarda sezeryan yapamam dedi, hemen 12. haftada başlıycaz dedi, çarşamba bakar herhalde duruma.
eğer depolarınız çok çok iyi değilse hamilelikte mutlaka kullanılıyor demir, çünkü ne kadar yesek de igtiyacımız olan demiri alamıyoruz.

bizim sağlık ocağı aşı için 25. haftanda gel dedi ama burda okuyorum 20. haftada hepinize gel demiş ne yapsam bilemedim

Kızlar benim ödüm kopuyo kanamam fln olacak diye. Gerçi doktor içerde birşey kalmadı dedi ama biraz sarıya çalan akıntım var rengi ne iyice bakıyorum acaba normal mi diye . Bişey olmaz diil mi var mı böyle akıntısı olan

Günaydın bu arada annişler.Dün toplu ulaşım araçlarını kullanmak zorunda kaldım mahvoldum resmen.Daha hamiş olduğumuz tam belli değil diye yer verende olmadı.Bel bacak ağrımadık yerim kalmadı eve gelene kadar

Haftalardır erkek diye beklediğim bebeğim kız oldu iyi mi :)
hadi yaa deme e bana da erkek dedi, pipisi var dedi, dur bakalım yarın ne diyecek. sağlıklı olsun da... ben zaten daha hiçbir şey almadım, bu kontrolü bekledim, gerçi herkese dedik erkek diye ama kızsa pipisi düşmüş deriz artık

benim var canım, sık sık çamaşır değiştiriyorum bu yüzden, okula giderken de günlük ped kullanıyorum. başlangıcından beri vardı.

Gunaydin güzel anneler ve minik kuzulari nasilsiniz..detayliya giden var mi aranizda..neler yapiyorlar kontrolde..baska bir doktora gitmem gerektigi icin detaylida cekiniyorum acikcasi ben biraz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…