İnşallah çıkmaz canım dr tedbir amaçlı istemiş belli ki Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah :)Günaydın kızlar bugün 3lü test sonucunu almaya gidecegim 2li yaptırmamıştım 3liyü dr un ısrarı üzerine yaptırdım inşallah sıkıntılı bi şey çıkmaz
çok tatlılar güle güle kullansın bebişinMerhaba tatlilarimm benimm:):) ya kendimi tutamadim bugun biseyler aldim benim paşaya. Hele bi battaniye aldim kiiiiii hemm cok guzel hem fiyatini duysaniz pes dersiniz. Paylasiyorum annisler
Eki Görüntüle 1298999
ayyyy çok tatlı bunlar battaniyeye bayıldımmm güle güle kullan miss kokulunda tatlımmmmm :)Merhaba tatlilarimm benimm:):) ya kendimi tutamadim bugun biseyler aldim benim paşaya. Hele bi battaniye aldim kiiiiii hemm cok guzel hem fiyatini duysaniz pes dersiniz. Paylasiyorum annisler
Eki Görüntüle 1298999
Ayy hadi hayirlisi yavrucaklarimiz sağ salim olsunlar pitirdasinlar :)minigin oynamis arkadasim hayirli olsun... gozun aydin
cnm bana kalırsa doktorunla görüşmene bile gerek yok benim değierim gayet ii 13lerde ama ben yinede başladım doktorum yazdı yani sen eczaneden al hemen başla bencekızlar kan ilacı kullanıyor musunuz?Ben 17+5 im,drum hala kan ilacı vermedi,aklına mı gelmedi dicem ama beni takip eden dr sonuçta,onun beni yönlendirmesi gerekmez mi?Sağlık ocağında tahlil yaptırdım değerim düşük 'nasıl başlamadın daha'diyor sağlık ocağı dru.Yarın aramayı düşünüyorum drumu.
bendde servise binerken inerken çok zorlanıyorumCanım önce suyu açıp ısıtsan banyoyu o zaman daha rahat olur belki. Benim sıkıntım yok henüz sıcaklıkla zaten aşırı sıcakta yıkanamam ama sorunum duşun çok yüksek girişli olması kocaman adım atmak zorunda kalıyorum girerken çıkarken. İleriki aylarda naparım bilmem. Aslında aynı dert servise binerkende var
Ne aşısı oldun canım.Gunaydin kizlaaar ve minnaklaridun aşımizi olduk bizde :) biraz agridi geceleyin. Simdi de agri var iyiki sol koluma vurdurmusum okulda yazi da yazamazdim ..
Ayy haftalarımız da aynıymış senle canım geç kalmıyım ben bu aşıya.Gunaydin kizlaaar ve minnaklaridun aşımizi olduk bizde :) biraz agridi geceleyin. Simdi de agri var iyiki sol koluma vurdurmusum okulda yazi da yazamazdim ..
ooooo ben 12 den sonra hemen başladım, o kadar düşüktü ki kanım, dr da sağlık ocağı da korktu, günde 2 tane aç karnına kullanıyorum, 2. kutu bitmek üzere. önceki hamileliğimde de vermişti dr ama ben açıkçası pek düzenli kullanmamıştım ama bu sefer daha kötü durumum inşallah düzelmiştir biraz. sağlık ocağında çok riskli dedi, doğumda kanaman durmaz Allah korusun dedi, dr um da bu şartlarda sezeryan yapamam dedi, hemen 12. haftada başlıycaz dedi, çarşamba bakar herhalde duruma.kızlar kan ilacı kullanıyor musunuz?Ben 17+5 im,drum hala kan ilacı vermedi,aklına mı gelmedi dicem ama beni takip eden dr sonuçta,onun beni yönlendirmesi gerekmez mi?Sağlık ocağında tahlil yaptırdım değerim düşük 'nasıl başlamadın daha'diyor sağlık ocağı dru.Yarın aramayı düşünüyorum drumu.
hadi yaa demeHaftalardır erkek diye beklediğim bebeğim kız oldu iyi mi :)
benim var canım, sık sık çamaşır değiştiriyorum bu yüzden, okula giderken de günlük ped kullanıyorum. başlangıcından beri vardı.Kızlar benim ödüm kopuyo kanamam fln olacak diye. Gerçi doktor içerde birşey kalmadı dedi ama biraz sarıya çalan akıntım var rengi ne iyice bakıyorum acaba normal mi diye . Bişey olmaz diil mi var mı böyle akıntısı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?