Aynı şey zaten ☺ merak etme, ilacını düzenli kullan düşmeye devam ederse dozunu arttırır doktorunBanda kan ilaci vermedi degerim 11 cikti dusuk gynoferron demir ilaci kullaniyorum israra yine istedim demir ilaci kan ilaci ayni diyor dr ama arkadaslar hem demir hem kan ilaci kullaniyor bnde bu konuda endiseliyim
Hayırlısı olsun canım. Çok erken tahminlerde hep erkekmiş gibi görünüyor ama sonradan değişebiliyorHaftalardır erkek diye beklediğim bebeğim kız oldu iyi mi :)
Gercektenmi bende ayrı şeyler sanıyordum o zaman dr söylemediyse eczaneden al kullan canım dr lar bazen önemsemiyor ama kan degerin benimkinde de düşükmüş mutlaka kullancanım ben de aynı diye biliyorum hatta kan ilacı derken onlardan bahsettim,gyneferon,ferrumfort gibi ama şuan sadece decavit kullanıyorum.Değerim 10.2 çıktı.
Sagol canım ben kan ilacı demir ilacı ayrı kullanılıyor sanıyordum iyi o zamanAynı şey zaten ☺ merak etme, ilacını düzenli kullan düşmeye devam ederse dozunu arttırır doktorun
tamam canım yarın mutlaka önce drumu aricam ve muhtemelen 'başla'dicek.Ama neden dikkat etmedi bilmiyorum,normalde çok iyi bi dr ama 'şunu ye,şöyle yap'falan yok.Sadece bebeği inceliyor ama alanında çok iyi diyorlar,riskli gebeliklere bakıyor.Gercektenmi bende ayrı şeyler sanıyordum o zaman dr söylemediyse eczaneden al kullan canım dr lar bazen önemsemiyor ama kan degerin benimkinde de düşükmüş mutlaka kullan
Sürekli maruz kalıyorsan olmaz. Kış günü hepimiz soluyoruz malesefKizlar komur is kokusu bebege zarar vwrir mi
wc havalandurmamda kalorifrr havalandirmasi var ondan kokuudanmidem bulaniyo arkadaslarda zarar verir dediSürekli maruz kalıyorsan olmaz. Kış günü hepimiz soluyoruz malesef
Kuzum benim daha önceki doktorum da vermemiştir 16. Haftaya kadar özele gittiğimde verdi ancak. O yüzden değiştirdim hatta devletteki doktorumu. Unutmuş olabilir canım arayıp sormanda fayda varkızlar kan ilacı kullanıyor musunuz?Ben 17+5 im,drum hala kan ilacı vermedi,aklına mı gelmedi dicem ama beni takip eden dr sonuçta,onun beni yönlendirmesi gerekmez mi?Sağlık ocağında tahlil yaptırdım değerim düşük 'nasıl başlamadın daha'diyor sağlık ocağı dru.Yarın aramayı düşünüyorum drumu.
Gule gule kullansin paşa:))Merhaba tatlilarimm benimm:):) ya kendimi tutamadim bugun biseyler aldim benim paşaya. Hele bi battaniye aldim kiiiiii hemm cok guzel hem fiyatini duysaniz pes dersiniz. Paylasiyorum annisler
Eki Görüntüle 1298999
Gule gule kullansin paşa:))
Canım yalnız şöyle bir durum var sıcak su sıcak hava kan damarlarını genişletir. Soğuk hava ve soğuk suda daraltır. Buda kan akışını etkiler. Hamilelikte sauna hamam kaynak sularına girmeyi de önermiyolar. O yüzden çok sıcakta yıkanmamak gerekir.Hiç duymadım ve aklıma da gelmedi doğrusu. Üşümeyeceğin sıcaklıkta yıkan bence, üşüyüp hasta olman daha kötü, hem tenine değen sıcaklığın onu etkileyeceğini düşünmüyorum, o Allahın izniyle o kadar iyi korunuyor ki. Hem kaynar suyla da yıkanmıyorsun sonuçta. Çok sıcak su bence sadece cildini etkiler, bir de buhar sıkıntı yaratır. Benim öyledir mesela asla buharda kalamam.
Kontrole mi gittin canım hayırlı olsun kızlar çoğaldı maşallah tüm kuzularaHaftalardır erkek diye beklediğim bebeğim kız oldu iyi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?