2015 Nisan Anneleri

Gunaydin güzel anneler ve minik kuzulari nasilsiniz..detayliya giden var mi aranizda..neler yapiyorlar kontrolde..baska bir doktora gitmem gerektigi icin detaylida cekiniyorum acikcasi ben biraz da..
günaydın canım ben bu gebeliğimde daha girmedim detaylıya kısmetse cuma günü gireceğim. Ama ilk gebeliğimde girmiştim bebeğin tüm organları ayrıntılı olarak inceleniyor yani normal ultrason muayenesi aslında aslında ama cihazları daha gelişmiş..O yüzden korkulacak bir şey yok rahat rahat gidip bebişinin mini mini parmaklarını görüp geleceksin.

bnmde akıntım var devamlı ve başından beri sarı renkte ilk başlarda korkuyordum ama artık takmıyorum normal galiba hiç düzelmediğine göre diyorum napımm :)

Ayy bizimde erkek eğer değişirse yavrum hep mavişli giyincek :) annem çok heyecanlı bütün kıyafetlerini tamamladı . mavi boncuk gibi olur artik

Aşı muhabbetinizi okuyunca aklıma takıldı. Sağlık ocağındaki hemşire beni 2 ocakta çağırdı. O zaman 26 haftalık olacağız. Biraz geç değil mi?

Aşı muhabbetinizi okuyunca aklıma takıldı. Sağlık ocağındaki hemşire beni 2 ocakta çağırdı. O zaman 26 haftalık olacağız. Biraz geç değil mi?
Benim o zamna 2. Vurulacak bence git burdur canim. Herkes 20. Haftalarda vurdurmus. Hemşire bu aralar vuruluyor dedi bana. İlk 3 ayda vurulmazmis düşük sebebiyle sonrasında vurulur dedi canim. Bence geciktirme fazla

Merhaba caniim ben bugün yaptirdim asimi 1. dozu bugün yapti 2. Dozu 15 ocakta yapilacak sadece iki doz yapacagiz dedi 5 dozda mi yapiliyormus çok ilginc

canım ilk 2 doz bu hamileliğimizde yeterliymiş diğer 3 doz istersen doğumdan sonra yapılıyormuş ömür boyu koruyomuş

ben ayrıntılıya 17+3 te girdim. afp yüksek çıkınca doktorum hemen bir perinatoloji uzmanına git detaylı ultrason yaptır dedi. yaptırdım ama uzman afp ile ilgili bir problem görmedi. afp 1/15 riskli çıkmasına rağmen. ve uzman 1 hafta içinde aminyosentez yapalım emin olalım dedi. bebekte 10 günlük gelişme geriliği var bacak boyu kısa dedi.
şuan 18+2 deyim. tekrar afp yaptırıcam. birde prof.a detaylı yaptırıcam dediğin gibi. ama ister istemez üzülüyorum. kafama takılıyor (

Maşallah hayırlı olsun bi oğluş daha geliyor :) nazar değmesin. Hayır canım her gittiğimde kan vermedim ben rutin kontrol yaptı. Tarama Testinde verdim hep. İdrar lâ birlikte. Ama Sağlık Ocağına gidiyorum her gittiğimde alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…