sanmıyorum canım, verse verse sana zarar verir ciğerlerineKizlar komur is kokusu bebege zarar vwrir mi
günaydın canım ben bu gebeliğimde daha girmedim detaylıya kısmetse cuma günü gireceğim. Ama ilk gebeliğimde girmiştim bebeğin tüm organları ayrıntılı olarak inceleniyor yani normal ultrason muayenesi aslında aslında ama cihazları daha gelişmiş..O yüzden korkulacak bir şey yok rahat rahat gidip bebişinin mini mini parmaklarını görüp geleceksin.Gunaydin güzel anneler ve minik kuzulari nasilsiniz..detayliya giden var mi aranizda..neler yapiyorlar kontrolde..baska bir doktora gitmem gerektigi icin detaylida cekiniyorum acikcasi ben biraz da..
bnmde akıntım var devamlı ve başından beri sarı renkte ilk başlarda korkuyordum ama artık takmıyorum normal galiba hiç düzelmediğine göre diyorum napımm :)Kızlar benim ödüm kopuyo kanamam fln olacak diye. Gerçi doktor içerde birşey kalmadı dedi ama biraz sarıya çalan akıntım var rengi ne iyice bakıyorum acaba normal mi diye . Bişey olmaz diil mi var mı böyle akıntısı olan
Bugün yarin vurdur canim bir tanesi de 1 ay sonraymisAyy haftalarımız da aynıymış senle canım geç kalmıyım ben bu aşıya.
beni de 14 aralıkta çağırdılar aşı için, yani 23. hafta oluyor yanlış hesaplamadıysam.bizim sağlık ocağı aşı için 25. haftanda gel dedi ama burda okuyorum 20. haftada hepinize gel demiş ne yapsam bilemedim
Ayy bizimde erkek eğer değişirse yavrum hep mavişli giyincek :) annem çok heyecanlı bütün kıyafetlerini tamamladı . mavi boncuk gibi olur artikhadi yaa demee bana da erkek dedi, pipisi var dedi, dur bakalım yarın ne diyecek. sağlıklı olsun da... ben zaten daha hiçbir şey almadım, bu kontrolü bekledim, gerçi herkese dedik erkek diye ama kızsa pipisi düşmüş deriz artık
senin baya büyümüş canım bellidir artık bana erkek dediğinde 13 haftalıktı.Ayy bizimde erkek eğer değişirse yavrum hep mavişli giyincek :) annem çok heyecanlı bütün kıyafetlerini tamamladı . mavi boncuk gibi olur artik
Benim o zamna 2. Vurulacak bence git burdur canim. Herkes 20. Haftalarda vurdurmus. Hemşire bu aralar vuruluyor dedi bana. İlk 3 ayda vurulmazmis düşük sebebiyle sonrasında vurulur dedi canim. Bence geciktirme fazlaAşı muhabbetinizi okuyunca aklıma takıldı. Sağlık ocağındaki hemşire beni 2 ocakta çağırdı. O zaman 26 haftalık olacağız. Biraz geç değil mi?
Merhaba caniim ben bugün yaptirdim asimi 1. dozu bugün yapti 2. Dozu 15 ocakta yapilacak sadece iki doz yapacagiz dedi 5 dozda mi yapiliyormus çok ilginc
Canım ne renk seninkibenim var canım, sık sık çamaşır değiştiriyorum bu yüzden, okula giderken de günlük ped kullanıyorum. başlangıcından beri vardı.
canım detaylıya ne zaman girdin.afp degil ama 2 li testimde beta hcg yüksekti ayrıntılıya girdim 15. haftamda.ne olur olmaz diye.doktor daha kücük suan hersey normal görünüyor ama ayrıntılıya yine gir demişti.3 lü testimiz iyi cıktı sükür.bence sen ayrıntılıya yine gir 21. haftatanda yada 22. haftanda.bence sonucunuda al bi doktora daha görün bir docent yada profa.bir doktora baglı kalma.ona göre yaptır. ayrıca amniyosentez sonucu olumlu cıkan cok kişi var ve bebegi saglıklı olan
Maşallah hayırlı olsun bi oğluş daha geliyor :) nazar değmesin. Hayır canım her gittiğimde kan vermedim ben rutin kontrol yaptı. Tarama Testinde verdim hep. İdrar lâ birlikte. Ama Sağlık Ocağına gidiyorum her gittiğimde alıyorIyi geceler kizlar. Her doktora gidisinizde kan mi veriyorsunuz? Ben bugun kontrole gittim. Ultrasonda uzun uzun bebege bakti. Sonra sikayetlerimi dinledi ilaclarina devam et dedi. Bu kadar. Kan falan vermedim test yapmadi. Sizin nasil geciyor kontrolleriniz?
Bu arada kesinlesti oglum geliyor. Adi da Onat Serdar olacak
bildiğin sarı, koyuluğu sanırım su içme miktarına göre değişiyor.Canım ne renk seninki
Günaydın o zaman sana da oğluşa da bitanemGunaydin melek anneler ve minisleri:) her sabah oglumun da bana gunaydin demesine ba yi li yo rumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?