ilacı bırakma derim ben, dr una danış kabızlık için bişeyler önersin veya versin. ben de günde 2 tane maltofer kullanıyorum, benim durum da fena, normalde zaten sorunludur benim bağırsaklar, bir de çatlağım varKızlar bu gyno ferrosanol cok kötü kabızlık yapti bende ya bir hafta oldu 3gundur yutmuyormgaz sancisida cabasi karnim balon gibi sisiyo sertlesiyo önerebileceginiz bisey varmi
şöyle söyleyeyim. benim ikinci gebeliğim. ilk gebelikte 18-19 da çok hafif hafif hissetmeye başlamıştım. bunda çok daha erken ve çok netti hareketleri, ama 1 haftadır falan yalnızca belime yastık koyup oturduğumda ve iyice ellerimi koyup dinlediğimde hissediyorum. gündüz koşuşturmasında hiç hissetmiyorum. zaten en güzel akşam yemeğinden sonra hissediliyor sanki, büyük hareketlerini her koşulda ve her zamanda hissediyorum tabiİyi akşamlar herkese hareketlri hissedenler ikinci gebeliğini mi yaşıyor çok merak ettim ben hala hiç bişey hissedemedim ki
Yarin tetanos asim var aile hekimine soyliym bklm..ay bol su fln sıkıntı ztn bide kuru kayisi deniycem hapi yutayim ben ozamn cnm mecburenilacı bırakmsıkıntı ben, dr una danış kabızlık içihapışeyler önersin veya versin. ben de günde 2 tane maltofer kullanıyorum, benim durum da fena, normalde zaten sorunludur benim bağırsaklar, bir de çatlağım varbol lifli sebze meyve yemek lazım, her öğünde marullu salata mesela, bol su vs. yapabilene tabi. bir de hamilelikte de yavaşlıyor bağırsak hareketleri...
Güzel haberlerle gelirsin inş . Bebişinede bizden çok slmBebişimi yarın göreceğim inşallah.. Belki cinsiyetimizde kesinleşirde babamıZla bişiler alırız tontişime :)
Benim ikinci hamileliğim ve bende daha doğru düzgün hissetmiş değilim , bebekler daha çok küçük zamanı gelince inş başlayacaklar CNm hiç düşünme şimdi daha zamanları var ..iyi akşamlar kızlar ben de 17+5 hamileyim kuzucuğum daha 2 kere kaydığını hissettim burada herkes hissediyorum deyince bende mi bir problem var diye düşünmüyor değilim
Cnm bende yeni hissettim sayılır düşün yaniiyi akşamlar kızlar ben de 17+5 hamileyim kuzucuğum daha 2 kere kaydığını hissettim burada herkes hissediyorum deyince bende mi bir problem var diye düşünmüyor değilim
Bollllllll bollllll su iciceksin.ben günde 2lt tuketiyorum.bu yüzden karnimda catlakta olmadi inşallah bundan sonrada olmaz.Kızlar bu gyno ferrosanol cok kötü kabızlık yapti bende ya bir hafta oldu 3gundur yutmuyormgaz sancisida cabasi karnim balon gibi sisiyo sertlesiyo önerebileceginiz bisey varmi
Teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz seni :)Güzel haberlerle gelirsin inş . Bebişinede bizden çok slm
evet bi durgunluk var sma haftasonu diyedir belki :)iyi akşamlar teyzoşlar. burası çok durgun artıkEki Görüntüle 1305054
Anakaradami oturuyorsun?yaaaaaaa super annem gil orada oturuyor ahhhhh ahhhhh tuhaf oldum simdi.benim yerime bol bol ankara havasi al.etlik zubeydede dogumhanede ebe arkadasim var.belki dogumunuda o yaptirirYarın bebişimle randevum var kızlar:) 4 hafta önce gittiğimde 20. haftada gel ayrıntılı ultrasonla bakalım demişti doktor. Yarın gideceğim ama yarın hemen bakılmaz herhalde ayrıntılıya degil mi? Doktor istek formu yazar, o formla ayrıntılıdan randevu mu alınır? Etlik Zübeyde Hanım riskli gebeliğe gidiyorum bu arada. Sistem nasıldır bu konuda bilen var mı?
Kizlar bisey sorucam sut ve yogurt olarak hazirmi tuketiorsunuz yoksa inek sutu aip kendinizmi yapiyorsunuz icim hic rahat deil bu konuda sizler nasil yapiyosunuz merak ettim.
çok tatlı bunlar canım tam sevdiklermdn cirtcirtlı :) bizimki de henüz kesin belli değil perşembe günü inşallah belli olur eğer kızsa ve satilmazsa muhakkak almak isterim :)Arkadaslar merhaba bende nisan 2015 te anne olucam insallah.benim sizlere gostermek istedigim birsey var.resimleri yuklemeyi becerebildim mi bilmiyorum.2 adet nike kiz bebek ayakkabisi resmi.benim bebegim kiz olucak diye biz bu ayakkabilari aldik ama bebegimiz erkekmis:) daha kutusunda malum kullanilmadi.degistiremiyorumda fislerini attikikisini 50 tl ye aldik outletten.isteyene satmayi dusunuyorum.alan olursa ogluma gidip alacagim mavilerini.ilgilenirseniz haberlesiriz.bahaneyle burayi bulmamda iyi oldu paylasimlarinizdan faydalinicam:)
Olabilir kuzumen :) herkes iyi olsun da :) koskocaman öptüm bende minnakımı da annişkosunuda Ohhh miss :)Teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz seni :)
evet bi durgunluk var sma haftasonu diyedir belki :)
Bende yoğurdumu kendim mayalıyorum Feridun kunak tarifiyle çok lezzetli oluyor ve kolay kolay bozulmuyor süt olarak ise hazır pastörize süt içiyorum canım en sağlıklı olan bunlarmış.Kizlar bisey sorucam sut ve yogurt olarak hazirmi tuketiorsunuz yoksa inek sutu aip kendinizmi yapiyorsunuz icim hic rahat deil bu konuda sizler nasil yapiyosunuz merak ettim.
Bi arkadasla konustuk onumuzdeki hafta sonu gidip nike ta bakicak ayakkabilara beklerim diye soz verdim.ztn sizinde persembe belli olucakmis.eger o vazgecerse tabiki sizinle gorusuruz.hayirli olsun bebeginizde :)çok tatlı bunlar canım tam sevdiklermdn cirtcirtlı :) bizimki de henüz kesin belli değil perşembe günü inşallah belli olur eğer kızsa ve satilmazsa muhakkak almak isterim :)
Allah kolaylık versin o zaman canım aşı yüzünden resmen kolum 3gündür kırık gibi ağrısyo hele dün gece kaç kere benim bağırmamla uyandık bilmiyorum inşallah yarına geçer inşallah senin benim kadar ağrın olmazYarin tetanos asim var aile hekimine soyliym bklm..ay bol su fln sıkıntı ztn bide kuru kayisi deniycem hapi yutayim ben ozamn cnm mecburen
Anakaradami oturuyorsun?yaaaaaaa super annem gil orada oturuyor ahhhhh ahhhhh tuhaf oldum simdi.benim yerime bol bol ankara havasi al.etlik zubeydede dogumhanede ebe arkadasim var.belki dogumunuda o yaptirirevet canim randevu veriyorlar bizim gelinler ablam hepsi orada doğum yaptılar.hadi hayirli haberlerini bekliyorum.mutlaka yaz yarin bebisinin durumunu.dua edicem senin için.hatta annemlerede git benim yerime kahvaltiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?