2015 Nisan Anneleri

Kızlar 5 ayda bebegin kalp atışlarını dışardan duyabilirsiniz diye bir yazı okudum, elimi göbegimin biraz aşağısına koydum kalp atşi gibi seyirmeler var acab bu bebegin kalp atışımı bizim kalp atışımız mı

Gunaydin kizlaaarr...
Beni gece yine korkuttular... nahoş bir gece oldu. o yüzden yine spor u ektik
Ama günün kalanının herkese cok cok güzel olması dileğiyle

Hayalperdesi tatlim bu doktorlar bazen illet ediyor gercekten..
Biz ikili teste gittiğimizde doktor ultrason a başlar başlamaz, ikili testin amacı şudur sizden önceki bayan da o yüzden gelmişti mesela ama bebegin boynunda lenf kistleri oluşmuş gebelik sonlandırılacak dedi, ben kesin bizde de gördü alıştırıyor diye düşündüm çünkü doktor bakmaya başlamıştı. elim ayagim boşaldı resmen orada... ha neyse ki sizde bir sorun görünmüyor demesi belki 1 dakika sonra değildi ama bana öyle uzun geldi ki....
Ki sen yarım saat beklemişsin işkence gibi... doktor oldukları için çok alışıyorlar bu durumlara evet ama her gelen insan için özel birsey o. Onu unutuyorlar bazen sanirim
Ama tatlim hepsi geride kaldi. Bir şok yaşattılar sana ama bak çok şükür hersey yolunda... o bant varsa bile çok güçlü bir bebek gelecek bu kesin :) allah yaptıklarımızı bizlere bağışlasın...

anneler günaydın saat 11:30 da kontrolüm var türkiye hastanesinde a1 tane allah bağışlasın oğlum var 2.cisi kız olsun istiyorum cinsiyetini öğrenicez bizlerin duası kabul olur nolur sizde benim için dua edin herşeyden önemlisi sağlık tabikide ne olursa olsun sağlıklı olsun :) allah razı olsun şimdiden öpüyrum sonucunu yazıcam size

Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde gelsin yavrun :) Haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Herkese günaydın öncelikle hayalperdesi çok geçmiş olsun çok şükür yolundaymış herşey sonuna kadar okuyunca sevindim.Bizim de dün akşam 9 buçukda randevumuz vardı doktorumuzla şansa sıra bana gelince doktorumun birine acil müdahale etmesi gerekti 1 saat bekledik koltukta zaten ağrıyan kuyruksokumum tavan yaptı.
Muayenemizi olduk çok şükür herşey yolunda kızımız olacağı iyice netleşti. 21 cm 250 gr tuzlu fıstık kadar bişi :)
Dörtlü testimizi yaptık 20 gün sonra da renkli doplere girecekmişiz.Aklıma takılan soruları sordum hep.Bizimki riskli gebelik uzmanı işinize yarar bilgi varsa şöyle özet geçeyim:
Saç boyası: Sonuna kadar önermiyorum, otizmle bağlantısı olduğunu düşünenlerdenim dedi yolu kapadı bana. Ama bazı doktorlar 4 aydan sonra bitkisele müsaade ediyormuş dedim.Olabilir ama ben izin vermem dedi.
Çay: Günde 1 bardaktan ötesi gereksiz sınırla dedi.
Renkli dopler ile detaylı ultrason farklı bişey mi: İkisi de aynı şeymiş
Ne kadar su içmeliyim: Günde 2-2.5 litre su 2 bardak süt dedi.
Diş eti kanaması: Kan sulandırıcı kullandığım için oluyormuş.Bebekler için diş fırçası var ondan al fırçalamaya devam dedi.
He bir de ultrason sırasında bebek kıpırdarken karnımda 1 haftadır hissettiğim ama bağırsak hareketi sandığım şeyi hissettim solumda.Ayakları nerede diye sordum solunuzda deyince o an aslında hareketlerini hissettiğimi anladım.Eve gece gelince muz yedim ve uzandım en az 4-5 kere bunun olduğunu farkettim.Nasıl bir mucizeymiş bu...

Selam kızlarr güzel bir gün olsun müdürüm istifa etti, 1 ay önce de aynı departmandan başka biri ayrıldı iş yükü azalacağı yerde daha da bir arttı

Sorsaydın CNm belli pastörize sütten yapılmıştır .. Bende severim tulumu ama ben yiyemem onu çok kalorili bir peynir o .malum kan şekerimi düşünmek zorundayım ..
Çok kalabalıktı zaten canım pazar yeri gibi tulum aslında o kadar kalorili değil canım en kalorili peynir kaşar aslında bide kan şekeri ne zaman cıktı ?her şeyden bi parça ye ama canının çektiğinden bişe olmaz o kadardan

amin cnm inş. yarın tekrardan dr. a gitmeyi düşünüorm bu merak beni çalatcak yoksa :)

ya bndede yabancı bı kıtap var onda 20. haftadan itibaren artık bırı kulagını karnınıza dayadıgında bebgın kalp sesını duyabılır yazıyodu. esıme denetım barı.

KOÇ BURCU BEBEĞİKoç Burcu Bebeği: 21 Mart 20 Nisan
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin...

[QUOTEoarst: 37843413, member: 51561"]ya bndede yabancı bı kıtap var onda 20. haftadan itibaren artık bırı kulagını karnınıza dayadıgında bebgın kalp sesını duyabılır yazıyodu. esıme denetım barı.[/QUOTE]
Ben 3 parmagimi birleştirip ggobegimun biraz altina koyunca kalp atisi duyuluyor bir dene istersen canim hissedebilecekmisin

Reactions: nix
günaydın canım bende türkiye hastanesine gidiyorum. senin doktorun hangisi? benimki nevra hanım ama değiştirmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…