Sağol CNm inş geçer Allah'tan ümit kesmemek lazım ..selam canım, öncelikle çok geçmiş olsunben de çok korkuyorum bu şekerden hergün 2 porsiyon meyve yiyorm bakalım sonuç nolcak. benim doktor 15 aralıkta gel şekerine bakalım dedi ama işlemler nsl oluyor direkt şeker yüklemesi yapılıp öyle mi sonuç belli oluyor yoksa önce kan testi yapılıp sonucuna göre mi?
Benim ki erkek :) yazarsan sevinirimKızlar yokmu daha cinsiyeti belli olanlar bana özelden ulaştırsınlar sayfalar akıp gittiği için takip edemiyorum...
Ya canim bu mevlut sekerlerine bayildim.yaptirmak istiyorum.Selam
Nisan anneleri
Doğum için kokulu taş isteyen olursa özelden irtibata geçebilir. hemen hemen yarı fiyatına yapıyorum .
İstanbuldayım elden teslim alabilir yada kargolayabilirim.
İstediğiniz model - renk - kutulama yaparım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ininkuzusuo-ile-birlikte-el-emeklerim.770804/
maşallah size tatlım bu bu kadar iş yapsak ölürüz herhalde oturduğumuz yerden pertimiz çıkıyo kızımlaaaa :):)hanimlar biz kizimla bu gun baya temizlik yaptik kapilari sildik cami utu yaptik evi cektik kofte yaptik patatesleri dograyip hazirladik pilavi toz aldik bulasiklar derken biz inceden girdik bu gun namazlarimizi kilip kuran okuduk simdi tembellik.edioz
canım kalp atışları daha belirgin oluyormuş 22 haftalıkken bende öyle randevu aldımkızlar 24 kasımda ayrıntılıya gidecektim 4 aralıga aldırttım tarihini bir hafta ileriye.biraz daha bebişim büyüsün istedim.22 haftalık oluyoruz o hafta
Ya canim bu mevlut sekerlerine bayildim.yaptirmak istiyorum.
İnşirah suresi oku bir de ve la havle ve la kuvvete illa billahul aliyyul aziym çek canım bol bolKızlar içimde bir sıkıntı var geçmiyor böyle daralıyorum bununla ilgili dua bilen var mı?
Hım ne güzel bir konuya değinmişsin bence sormakta çok iyi ettin CNm. Benim oğlumun doğumundan beri yani iki buçuk yıldır süren bir rahatsızlığım var oda bir tip bakteri kanalda ve ondan dolayı çok acı duyuyorum . Ne kadar çok doktora gittim isede çare bulamadık bu yüzden Eşimle o tip muhabbetim nerde ise yok gibi ve hatta bu çoçuğa hamile kalabilmem bile büyük mücize oldu . Demem o ki bu hamilelikle birlikte bende acı max noktaya gelince bizde bıraktık artık Eşimle ev arkadaşı muhabeti şeklinde geçinip gidiyoruz , şahsen benim için hava hoş ama herif bu konuda hiç mutlu değil Muhahaha yaşasın kötülük :)) neyde şaka bir yana ilişki çiftler arasında çok önemli bir unsun eğer ortada sorun yoksa bence sağlıklı bir şekilde devam etmeli .Kızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
Canım felak nas ayetel kursi oku avuçlarına üfleyip kalbine sür elini. Bir büyüğüm demişti doğrudur inşallah. Peygamber efendimiz (sav) böyle yapıp ağrıyan yerine sürermiş ellerini.Kızlar içimde bir sıkıntı var geçmiyor böyle daralıyorum bununla ilgili dua bilen var mı?
Geçmiş olsun canım. Birde kadın olacak. Bende sinir olıyorum böyle tiplere. Bugünde ben baya zorluk çektim okula gittim çocuklar merdivenden inerken çok korkuttular çarpacaklar diye. Allah öğretmenlere kolaylık versin. Karnımı sakınmaktan bir hal oldum.Selamlar güzel anneler bugün kontrol vardı cinsiyet öğrenemedik olsun bebis sağlıklı olsun.
Ama sinirlerim çok bozuldu. Asansöre bindik kadının biri bindi sıkışık zaten asansör kadın gele gele sıkıştırdı derken çantası karnıma çarptı. Baya da ağır çanta. Dedim ki sıkıştırdınız iyice bu kadar gelmeyin, idare et artık dedi. Iyi de çantanız karnıma çarptı dedim ne var nolmuş dedi ağrıdı dedim. Nolmus bebeğin mi var sanki dedi. Evet bebeğim var deyince de nolmuş düşük mü yaptın doğurdun mu diye üste çıktı illa üste çıkacak. asansörde kavga ettik herkes bize baktı kadın hala söyleniyor ne varmış nolmuş diye. Ne biçim insanlar var ya düşük mü yapmam gerek uyarmam için acaba düşük yapsam kusura bakma der miydi? Hala karnım ağrıyor
saol canımCanım felak nas ayetel kursi oku avuçlarına üfleyip kalbine sür elini. Bir büyüğüm demişti doğrudur inşallah. Peygamber efendimiz (sav) böyle yapıp ağrıyan yerine sürermiş ellerini.
Geçmiş olsun canım. Birde kadın olacak. Bende sinir olıyorum böyle tiplere. Bugünde ben baya zorluk çektim okula gittim çocuklar merdivenden inerken çok korkuttular çarpacaklar diye. Allah öğretmenlere kolaylık versin. Karnımı sakınmaktan bir hal oldum.
Rabbim sana da kolaylık versin canım öğretmenlik çok güzel ama bu aşamada zor.Canım felak nas ayetel kursi oku avuçlarına üfleyip kalbine sür elini. Bir büyüğüm demişti doğrudur inşallah. Peygamber efendimiz (sav) böyle yapıp ağrıyan yerine sürermiş ellerini.
Geçmiş olsun canım. Birde kadın olacak. Bende sinir olıyorum böyle tiplere. Bugünde ben baya zorluk çektim okula gittim çocuklar merdivenden inerken çok korkuttular çarpacaklar diye. Allah öğretmenlere kolaylık versin. Karnımı sakınmaktan bir hal oldum.
Ben de aynı durumdayım canımKızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
Selamlar güzel anneler bugün kontrol vardı cinsiyet öğrenemedik olsun bebis sağlıklı olsun.
Ama sinirlerim çok bozuldu. Asansöre bindik kadının biri bindi sıkışık zaten asansör kadın gele gele sıkıştırdı derken çantası karnıma çarptı. Baya da ağır çanta. Dedim ki sıkıştırdınız iyice bu kadar gelmeyin, idare et artık dedi. Iyi de çantanız karnıma çarptı dedim ne var nolmuş dedi ağrıdı dedim. Nolmus bebeğin mi var sanki dedi. Evet bebeğim var deyince de nolmuş düşük mü yaptın doğurdun mu diye üste çıktı illa üste çıkacak. asansörde kavga ettik herkes bize baktı kadın hala söyleniyor ne varmış nolmuş diye. Ne biçim insanlar var ya düşük mü yapmam gerek uyarmam için acaba düşük yapsam kusura bakma der miydi? Hala karnım ağrıyor
aynen ben de öyleyim, normalde çayı hiç içmem hamilelikte canım sürekli çay istiyor arada içiyorum valla napayımmkızlar ben kendime engel olamıyorum bu çay konusunda sürekli canım istiyor offf
Bizimde 3.ayda kizdi 4.ayda erkek 9ldu.allah gonlunuze gore hayırlı saglikli evlat versin insHımmmm aramızda 1 yaş var benim kızım olacak yani eğer değişmezse doktor tam göremedi kız dedi ama umarım öyledir çok alıştırdık çünkü kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?