2015 Nisan Anneleri

Slm kizlar göbek cizgisi herkes de var mi ne zaman çıktı bilmiyorum ama dün dikkatimi cekti gobekten aşağıya kadar kahverengi cizgi olusmus bn yan tarafa oluyo saniyodum bi garip oldum hamile olduğumu daha da anladim
Bende de çıktı ama garip bi şekilde bende hamile olmadan öncede çıkmıştı sebebini de anlamamıştım ama şu anda bariz belli :)

bende gunde 1-2 acık cay. bazende 1 de sadece sutle yapılmız az kahvelı nescafe ıcıyorum. bn cnm ne ısterse yerım valla azıcıkta olsa. herseyın fazlası zarar. yasak deyıp kendınıze zıyet etmeyın. azcık ucundan yıyın

kızlar ben kendime engel olamıyorum bu çay konusunda sürekli canım istiyor offf
Günde iki bardak içebilirsin açık olucak şekilde kendini sıkma doktorlar 200 mg cafein i geçmemek üzere alabilirsiniz diyor ki bir bardak çayda 50 mg kadar var cafein ..

Slm kizlar göbek cizgisi herkes de var mi ne zaman çıktı bilmiyorum ama dün dikkatimi cekti gobekten aşağıya kadar kahverengi cizgi olusmus bn yan tarafa oluyo saniyodum bi garip oldum hamile olduğumu daha da anladim
bende de yeni oluştu görünce şaşirdim bende durup durup akşamları ewdeyken bakıyorum değişik geliyo

arkadaşım benim ki hemen hemen 2.5 aylıktan itibaren var şimdide daha koyu renkte

Bende de var CNm göbekten iki üç CNm aşağıya doğru ve doğuma yakın bu çizgi aşağıdan göbek üstüne doğru uzun bir çizgi haline gelicek . Çizgide doğumdan 4 veya 5 ay sonra ancak kayboluyor ..

Allah ıslah etsin diyorum sadece kuzum... O kadar korktum, acı çektim ama umursamadı bile. O bebekleri biz taşıyoruz karnımızda ama sanki bizi ilgilendirmiyormuş gibi duyarsızlar... Yarım saat cehennem azabı çektiğimle kaldım. Ama çok şükür ki bebeğim iyiymiş. O doktordan da Allah hesap soracak eminim. Allah hhepimizin yavrusuna sağlık versin inşallah bitanem... Allah razı olsun

İşte bu kadar duyarsızlar. Ya karnımızda karpuz taşıyormußuz gibi davranıyorlar. Yaşadığımız o stresi yok sayıyorlar. Allah'a havale ediyorum böylelerini. Nasıl için yanmıştır o an çok iyi anlıyorum kuzum seni... Ama neyse ki senin de evladın sağlıklı. Allah onlara sağlık versin, bize bağışlasın kuzum...

Kuzum benim Allah razı olsun... Allah yavrularımızı bize bağışlasın... O hareketleri hissetmek insanın ömrüne ömür katıyor değil mi:)

Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlar ayrintili ultrasonu Dr unuzmu yapiyor bazi arkadaşlar radyloga görüntüleme merkezine gitmişler özel hastanenin kadim doğum uzmanları girmiyor mu

canım ya nasıl korkutmuş seni ruhsuz adam.
allh akıl fikir versin bunlara.
bundan sonra inş her kontrolün huzur dolu geçer.

Sorma kuzum ya Allah kimseye yaşatmasın böyle durumlar. Neyse ki bebeğim sağlıklı çok şükür... Allah razı olsun inşallah hepimiz hep güzel habeeler alırız...

Aynı dertten muzdaribim:) Benim sıpam cinsiyetini hala gösteemedi ama babacı olacağı belli Eşimin gece nöbetleri oluyor. O nöbete gitti mi bizimkinde tık yok. Babası gelip de yavrummm deyince horona başlıyor sıpaaaaa

Kuzumm ederiz tabi Allah yardımcısı olsun inşallah alır sağlıkla kucağına... Allah evlat acısı yaşatmasın kimseye

Teyzesi yesin onin horon tepmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…