Ben yurtdişindayım ve Burdada doktor değil ultrason uzmanları yapıyor ama sadece anormal scan için geçerli diğer kontroller doktor tarafından yürütülüyor CNm . Bu scan diğerlerinden farklı biraz bu yüzden uzman tarafından bakılması gerekir .Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlar ayrintili ultrasonu Dr unuzmu yapiyor bazi arkadaşlar radyloga görüntüleme merkezine gitmişler özel hastanenin kadim doğum uzmanları girmiyor mu
Rabbim yardımcı olsun inş , umarım sağlıcakla atlatır yavrusuna kavuşur .kızlar şu anda çok üzgünümgeçen haziran ayında erken doğum yapan ve bebeğini kaybeden yanımda çalışan elemanımız (5 aylıktı bebek oldukça sağlıklıydı) tekrar hamile kaldı ekim ayında fakat biraz önce tuvalete gittiğinde kanaması olduğunu farketti sarıldı ağladı cuma günü de hafif pembe akıntısı olmuştu ama doktor mantardan dolayı demişti düşük tehlikesi var da dememiş inşallah tehlikeli bir durum yoktur dua eder misiniz allah yardımcısı olsun
EEvet cnm cok şükür:)Oyy kıyamam Size farklı bi doğum günü olmuş, bi sorun ya ona şükür :) tatlı bi anı olmuş
cok tesekkur ederim cnm cok sukur:)Doğum günün kutlu olsun , nice senelere ..
Herşeyin iyi olmasına çok sevimdim .
Bakalım bizimkide sürpriz yapmazsa yarın belli olacak işallah hayırlısını versin allah herkese...Bizimde 3.ayda kizdi 4.ayda erkek 9ldu.allah gonlunuze gore hayırlı saglikli evlat versin ins
Kızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
Aynen bizde o şekildeyizAynı durumdayız:) Eşim istiyor ama bende tık yok:) Hamilelikten sonra da bu tiksinti devam etmez inşallah:) Şimdilik kardeş kardeş yaşıyoruz ama iki üç haftada bir eşim mutlu olsun diye yapıyoruz bir şeyler işte
Yalnız değilmişim. Kendimde bi sorun var sanmıştım neyseki çoğu hamiş arkadaşlar aynı durumdaymış kuzumBen de aynı durumdayım canım
300Ne kadara yaptiricaksiniz. Ben 180tlye yaptiricam nasipse 5aralikta
Benim de doktorum yapmıyo ama aynı hastanedeki başka bir doktor yapıcak. Özel üniversite hast.Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlar ayrintili ultrasonu Dr unuzmu yapiyor bazi arkadaşlar radyloga görüntüleme merkezine gitmişler özel hastanenin kadim doğum uzmanları girmiyor mu
Benim duygularimda olumsuz bi degisiklik olmadi , hatta daha bile istekliyim diyebilirim. Ikimiz de cekindigimizden bazen haftada 1 veya 2 kez oluyor. Esinin boyle bi soru sormasi cok kotu olmus. Kendini fazla yormadan birlikte olmaniz guzel olur. Cunku insan sogudukca soguyor birbirinden. Hem manen hem madden birlesim saglanan harika bi durumKızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
Canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldümHım ne güzel bir konuya değinmişsin bence sormakta çok iyi ettin CNm. Benim oğlumun doğumundan beri yani iki buçuk yıldır süren bir rahatsızlığım var oda bir tip bakteri kanalda ve ondan dolayı çok acı duyuyorum . Ne kadar çok doktora gittim isede çare bulamadık bu yüzden Eşimle o tip muhabbetim nerde ise yok gibi ve hatta bu çoçuğa hamile kalabilmem bile büyük mücize oldu . Demem o ki bu hamilelikle birlikte bende acı max noktaya gelince bizde bıraktık artık Eşimle ev arkadaşı muhabeti şeklinde geçinip gidiyoruz , şahsen benim için hava hoş ama herif bu konuda hiç mutlu değil Muhahaha yaşasın kötülük :)) neyde şaka bir yana ilişki çiftler arasında çok önemli bir unsun eğer ortada sorun yoksa bence sağlıklı bir şekilde devam etmeli .
Kizlar buz dün akşami acilde geçirdik sancim geçmedi kanla idrarime bakildi bi sorun yok dedi doğumhaneye gönderdi beni ultrasona ay cok heycanlandim ilk defa doğumhaneye girdim elim ayağım birbirine dolaştı:) şükür bebeğim iyi bi sorun var demedi yani ama ben goremedim ekrani bide alttan baktı idrara sıkışık olmadigim icin açıklık varmi diye onada guzel dedi içim rahatladi ama benim ağrım hala gecmedi acaba hareketsizliktenmi oluyoki.. buarada dün doğumgünümdü acilde geçti olsun minik kuzum iyi olsunda:)
Ama doğumhaneden cok etkilendim ben ya cokk heyecanli biyer:)
Dk olarak bilmiyorum ama kisa surmuyo.. kalp atisina bakiyo. Her bir tarafini olcuyo. Hareketlerine bakiyoruz ekrandan seviyoruz bebisimizi biraz.. o kadararkadaşlar aylık gittiğiniz kontrollerde doktor ultrasonla yaklaşık kaç dakika bakıyor size bizimki çok kısa sürüyor
Duygular aynı kuzum eşimi daha da çok seviyorum. Bebişim çok hareketli ya ne bileyim ona saygısızlık gibi oluyor sanki. Gıcıklığına soruyo oda ciddi değil yani kanka kalk kahveye gidelim diyoBenim duygularimda olumsuz bi degisiklik olmadi , hatta daha bile istekliyim diyebilirim. Ikimiz de cekindigimizden bazen haftada 1 veya 2 kez oluyor. Esinin boyle bi soru sormasi cok kotu olmus. Kendini fazla yormadan birlikte olmaniz guzel olur. Cunku insan sogudukca soguyor birbirinden. Hem manen hem madden birlesim saglanan harika bi durumkendini daha iyi hissediceksin, eminim.
Canim Benim kendi doktorum bakicak.Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlar ayrintili ultrasonu Dr unuzmu yapiyor bazi arkadaşlar radyloga görüntüleme merkezine gitmişler özel hastanenin kadim doğum uzmanları girmiyor mu
Cok tskr ederim cnm bnm evet minik kuşum kendince annesinin dogumgununu kutladi heralde:) amin butun hamisler insallah:)Cdoğumgünüok gecmis olsun. Sanirim bebegin dogum gununde yalniz degilsin demek istedi herhaldeAyrica dogum gunun de kutlu olsun. Sag salim bebegine kavusursun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?