- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Canim bizim kontrol 20 dk sürüyor rahatDk olarak bilmiyorum ama kisa surmuyo.. kalp atisina bakiyo. Her bir tarafini olcuyo. Hareketlerine bakiyoruz ekrandan seviyoruz bebisimizi biraz.. o kadarseninki nasil peki.olcum filan yapiyodur
Düz duvara tırmanacak adamlarBu mercimeği fırına verme durumları herkeste aynımış meğer , koçişler yakında buna döner artık
Düz duvara tırmanacak adamlar
Bende kıyamıyorum yaaa koca bebikyazik ya ben kocaman kiyamiyorum o benim ilk bebeğim
Ayy cok sinir bozucu bi olay.gecmis olsun canim.. bi kadin olarak senin halinden anlamiyor ya pes yani. Boyle dengesiz insanlara karsi elim karnimda koruma kalkani yapiyorum. Onlar yaklasmadan dikkat edin diyorum. Zor buldum bebegimi zaten, boylesi manyaklar yuzunden bisey olsun istemem.. Allah korusun yavrularimiziSelamlar güzel anneler bugün kontrol vardı cinsiyet öğrenemedik olsun bebis sağlıklı olsun.
Ama sinirlerim çok bozuldu. Asansöre bindik kadının biri bindi sıkışık zaten asansör kadın gele gele sıkıştırdı derken çantası karnıma çarptı. Baya da ağır çanta. Dedim ki sıkıştırdınız iyice bu kadar gelmeyin, idare et artık dedi. Iyi de çantanız karnıma çarptı dedim ne var nolmuş dedi ağrıdı dedim. Nolmus bebeğin mi var sanki dedi. Evet bebeğim var deyince de nolmuş düşük mü yaptın doğurdun mu diye üste çıktı illa üste çıkacak. asansörde kavga ettik herkes bize baktı kadın hala söyleniyor ne varmış nolmuş diye. Ne biçim insanlar var ya düşük mü yapmam gerek uyarmam için acaba düşük yapsam kusura bakma der miydi? Hala karnım ağrıyor
Bende kıyamıyorum yaaa koca bebiksevindirelim bari
Hayırlı olsun abloşumGecen gece benim de basima geldi uyku sersemi bisey de anlamadim zaten
Kizlar buz dün akşami acilde geçirdik sancim geçmedi kanla idrarime bakildi bi sorun yok dedi doğumhaneye gönderdi beni ultrasona ay cok heycanlandim ilk defa doğumhaneye girdim elim ayağım birbirine dolaştı:) şükür bebeğim iyi bi sorun var demedi yani ama ben goremedim ekrani bide alttan baktı idrara sıkışık olmadigim icin açıklık varmi diye onada guzel dedi içim rahatladi ama benim ağrım hala gecmedi acaba hareketsizliktenmi oluyoki.. buarada dün doğumgünümdü acilde geçti olsun minik kuzum iyi olsunda:)
Ama doğumhaneden cok etkilendim ben ya cokk heyecanli biyer:)
seni cok iyi anliyorum bu doktorlar insanin yuregine indirir bende sen gibi sorun var deyip sorunu soylemeden 2 gun nasil bekledimi bi bilsen gozlerim karariodu artik dunya durmus gibi insaj evladi . icin cok uzuluyor omrumden 20 yil gecti sanki bende hakkimi helal etmicem bastan salma yapti icin neyseki yine iii haberlerlesin arkadasim Allah hepimize nurtpu gibi evladimizi kollarimiza uzun omur ile nasip eder insallah
Öyle ama abloşumbizlerde tık yok
Duygular aynı kuzum eşimi daha da çok seviyorum. Bebişim çok hareketli ya ne bileyim ona saygısızlık gibi oluyor sanki. Gıcıklığına soruyo oda ciddi değil yani kanka kalk kahveye gidelim diyohaftada 1 anca gönlüm oluyor ama bebek içinde faydalı diyo arkadaşlar, kiminde bu istek artıyor kiminde azalıyormuş canım
kadiniz biz, hallerimiz geliyo napalim di mi..benim de bebisim hareketli haklisin ama biz de once kadiniz.. Neyse artik canim bi sekilde idare edicez
Selamlar güzel anneler bugün kontrol vardı cinsiyet öğrenemedik olsun bebis sağlıklı olsun.
Ama sinirlerim çok bozuldu. Asansöre bindik kadının biri bindi sıkışık zaten asansör kadın gele gele sıkıştırdı derken çantası karnıma çarptı. Baya da ağır çanta. Dedim ki sıkıştırdınız iyice bu kadar gelmeyin, idare et artık dedi. Iyi de çantanız karnıma çarptı dedim ne var nolmuş dedi ağrıdı dedim. Nolmus bebeğin mi var sanki dedi. Evet bebeğim var deyince de nolmuş düşük mü yaptın doğurdun mu diye üste çıktı illa üste çıkacak. asansörde kavga ettik herkes bize baktı kadın hala söyleniyor ne varmış nolmuş diye. Ne biçim insanlar var ya düşük mü yapmam gerek uyarmam için acaba düşük yapsam kusura bakma der miydi? Hala karnım ağrıyor
Eşime gore ben yanasmisim da bana gore baya baya uyuyodum yani
sonuç olarak olan olmuş ablacım artık kım naptıysa
Binbir çeşit insan var canım laflara bak ya. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizide.Selamlar güzel anneler bugün kontrol vardı cinsiyet öğrenemedik olsun bebis sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?