2015 Nisan Anneleri

Ayy cok sinir bozucu bi olay.gecmis olsun canim.. bi kadin olarak senin halinden anlamiyor ya pes yani. Boyle dengesiz insanlara karsi elim karnimda koruma kalkani yapiyorum. Onlar yaklasmadan dikkat edin diyorum. Zor buldum bebegimi zaten, boylesi manyaklar yuzunden bisey olsun istemem.. Allah korusun yavrularimizi

Merhaba güzel anneler herkese hayirli aksamlar
Allah kismet ederse 8aralikta detaylı USG muz var ama Esim giremeyecek sadece ben olacakmisim acaba kamera gotursek videoya ceksek olurmu izin verirler mi ?? çünkü Esim daha hic görmedi bebegimizi devlete gidince babaları içeri girdirmiyorlar detaylida çok umitlendim ama olmadi

İlk defa böyle bir doğum günü kutlamak nasıl bir duygu:) Kuzuuuummm Allah'a şükür ki evladın çok iyimiş. Bununla geçmiş olsun:)

Öyle kuzum yaa:) İnsanın ömründen ömür götürüyorlar... Allah'a havale ettim ben. Hakkımı helal etmiyorum. Elhamdülillah sağlıklı çıktı senin de yavrun:) Biz de içimizin yandığıyla kaldık işte... Allah dermansız dert vermesin. Bununla gecmiş olsun inşallah

kadiniz biz, hallerimiz geliyo napalim di mi..benim de bebisim hareketli haklisin ama biz de once kadiniz.. Neyse artik canim bi sekilde idare edicez

Ne kadar kaba, vurdumduymaz insanlar var yaaa. Terbiyesiz kadın, bir şey olsaydı da böyle pişkin pişkin üste çıkacak mıydı acaba? Çok geçmiş olsun canım valla çok sinirlendim ben ya

Meleğim34 kuzum sen bu şekerden şüpheleniyordun zaten. Yanılmadın. Neyse ki erken fark edilmiş kuzum ne yapalım katlanacağız her şeye kuzular için. Çok geçmiş olsun kuzum tekrar

Binbir çeşit insan var canım laflara bak ya. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…