2015 Nisan Anneleri

Ya kizlar sizin karniniz kasiniyo mu ? Benim bi 3-4 gundur karnim boyle tatli tatli kasiniyo nedendir acaba bilemedim ya
Ara ara kaşınıyo abloşum galiba gerginlikten oluyor karınlarımız büyüdüğü için. Nemlendirici sürmeye gayret ediyorum ben

olur canım niye olmasın ,bizimkide cd vermiyolarsa eger,bende tellin kamerasına cektircegim,esim yanımda olursa ona cektiririm arada acar bakarız

Ara ara kaşınıyo abloşum galiba gerginlikten oluyor karınlarımız büyüdüğü için. Nemlendirici sürmeye gayret ediyorum ben

Ben de oyle düşünmüştüm kuzum ama ne bileyim acaba bisey mi dokundu alerji mi diye de geldi aklima

Teyzesi yesin onin horon tepmesini

Biz de teyzemizi yeriiiizzzzz

Aynen bizde o şekildeyiz kanka diyo adam bana ya ne bileyim bebişim hareket ediyor ya ona saygısızlık gibi de hissediyorum bilemedim

Benimki direk naber akraba diyor Benim bebekten yana bir sıkıntım yok da eşim utanıyor biraz çocuktan

Bu mercimeği fırına verme durumları herkeste aynımış meğer , koçişler yakında buna döner artık

Benimki döndü bile. Şimdi pek bir ekşın olmuyor ya pijamalarımı giyerken eski günleri yad ediyor gözleri dolu dolu

Hahaha güldürdün beni canim ya cok yasa sen

Hahaha güldürdün beni canim ya cok yasa sen

Hepimiz çok yaşayalım dimi ama Geçen gece senin başına gelen şeyden korkuyorum ben:) Eşimin de var öyle planları. Yakında Nuri Alço misali ropdöşambrını giyip fularını bağlayıp beni gazoz içmeye götürecek diye korkuyorum

kızlar mrh,kasık ağrısı sizde de oluyor mu?Ben 19 haftalık hamileyim.Daha önce çok oluyordu,bu bir_bir buçuk aydır azalmıştı ama bugün yeni uzanmıştım.Telin çalmasıyla tekrar yavaşça kalkmaya çalışmama rağmen karnımın alt bölgesine öyle bir ağırlık oturdu ki,kramp girdi sanki.Beş dk falan sonra ağrı ancak geçti.Sizde de oluyor mu?

olur canım niye olmasın ,bizimkide cd vermiyolarsa eger,bende tellin kamerasına cektircegim,esim yanımda olursa ona cektiririm arada acar bakarız
İnşallah musade ederler canim sonuçta uzun bir sure bebeğimi gorecegim evde de Esim görsün ve bunu kameraya çekip ileride çocuğuma göstermeyi çok istiyorum sanirim devlette CD vermezler ücretsiz olunca hayirlisi bakalim kuzum

Merhaba canim benin benimde özellikle afedersin lavobadan kalkarken acayip agri giriyor kramp gibi özellikle ani harekette oluyor sanki damarlarim çekiliyor gibi çok dikkat edelim sabah yataktan ani kalkmayalim önce yatakta bir kaç bacak hareketi yapip oyke kalkalim bununla da geçmiş olsun bitanem :)

Bende de oluyo tatlım o. Rahim büyüdükçe hem baskı artıyor hem de rahmi tutan bağlar geriliyor. Ondan oluyormuş. Belli dönemlerde de yoğunlaşıyor.

Napsin adamlar canim sabir sabir da, o da bi yere kadar

canım müsade ederlerbence sen biraz ısrar et bence ama izin verirler diye düsünüyorum zaten.ultrason görüntüsünüde kızlar kameraya cekiyolardı.devlette vermiyolar kuzum.sen kameraya cektirt bencede.ben özelde cektirticem ama sanırım bizimkide cd vermiyor.bende telefonun kamerasına cekecegim.bakarız devamlı

inşallah sorun olmaz ya,ani kalkmamaya çalışmıştım yine de ağrı girdi.Allah bebişlerimizi korusun..

Ayy inşallah canim ya bi sorun olmadan cekerizde ileride bol bol izleriz yavrularimizi :) tatli dille israr edersek razi olurlar hadi bakalim güzel görüntülerle ve haberlerle gelelim tatlim :)

Bende de oluyo tatlım o. Rahim büyüdükçe hem baskı artıyor hem de rahmi tutan bağlar geriliyor. Ondan oluyormuş. Belli dönemlerde de yoğunlaşıyor.
normal yani değil mi?İnşallah öyledir ya canım.Hamileyken çok evham yapıyoruz,o yüzden 9 ay olduğundan daha uzun geliyor.Hayırlısıyla şu günlerimiz sağsalim geçseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…