- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
amin canım güzel haberlerle gelelim hepimiz ve güzel görüntülerle.aminAyy inşallah canim ya bi sorun olmadan cekerizde ileride bol bol izleriz yavrularimizi :) tatli dille israr edersek razi olurlar hadi bakalim güzel görüntülerle ve haberlerle gelelim tatlim :)
Bende ayni durumdayim canim sakin kasima.karnin genislediginden oluyor kasirken tirnak izlerin cikar.yirtilir yaniYa kizlar sizin karniniz kasiniyo mu ? Benim bi 3-4 gundur karnim boyle tatli tatli kasiniyo nedendir acaba bilemedim ya
Allahim korusun miniklerimizi bitanem inşallah su 5 ayda cabucak gecerde kucaklarimiza aliriz yoksa bu evhamlarimizla dert bitmeyecek :)inşallah sorun olmaz ya,ani kalkmamaya çalışmıştım yine de ağrı girdi.Allah bebişlerimizi korusun..
maşallah size tatlım bu bu kadar iş yapsak ölürüz herhalde oturduğumuz yerden pertimiz çıkıyo kızımlaaaa :):)
yinede saglikli bin sukur evet bende etmicem icim cok yandiİlk defa böyle bir doğum günü kutlamak nasıl bir duygu:) Kuzuuuummm Allah'a şükür ki evladın çok iyimiş. Bununla geçmiş olsun:)
Öyle kuzum yaa:) İnsanın ömründen ömür götürüyorlar... Allah'a havale ettim ben. Hakkımı helal etmiyorum. Elhamdülillah sağlıklı çıktı senin de yavrun:) Biz de içimizin yandığıyla kaldık işte... Allah dermansız dert vermesin. Bununla gecmiş olsun inşallah
Bende ayni durumdayim canim sakin kasima.karnin genislediginden oluyor kasirken tirnak izlerin cikar.yirtilir yani
Ayyyyyyy bayildim benzetmene.cok yasa sen yaHepimiz çok yaşayalım dimi amaGeçen gece senin başına gelen şeyden korkuyorum ben:) Eşimin de var öyle planları. Yakında Nuri Alço misali ropdöşambrını giyip fularını bağlayıp beni gazoz içmeye götürecek diye korkuyorum
Kasima canim bebek yagi filan kullan.yada catlak onleyici krem.Yaaa. Ben kasiyorum canim ya. Ama tabi oyle hatir hutur degil de.
Kasima canim bebek yagi filan kullan.yada catlak onleyici krem.
aynen öyle canım,beş aydan geriye sayım başladı dörde doğru değil mi canım?Hayal kurup 'şöyle yapıcam,böyle yapıcam'dedikçe 'ay bian önce geçsin'diyorum.Allah yardımcımız olsun,bebişlerimizi ve bizi korusun zaman da çabucak geçsin inşallah.Aslında hamileliğin tadını çıkarmak gerekiyor da ister istemez stres yapıyoruz bazı şeyleri.Allahim korusun miniklerimizi bitanem inşallah su 5 ayda cabucak gecerde kucaklarimiza aliriz yoksa bu evhamlarimizla dert bitmeyecek :)
normal yani değil mi?İnşallah öyledir ya canım.Hamileyken çok evham yapıyoruz,o yüzden 9 ay olduğundan daha uzun geliyor.Hayırlısıyla şu günlerimiz sağsalim geçseydi..
Ayyyyyyy bayildim benzetmene.cok yasa sen ya
evet canım dediğin gibi evhamlar hiç bitmiyor.Bir oğlum var Allahım korusun bebekliği biraz yordu,inşallah bu bebişimiz çok yormaz ama canı sağolsun ya.Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun yeter ki.Kderleri güzel olsun..P.tesi dr kontrolüm var muhakkak soracam ogün.Çok teşekkür ederim canım.. :)Nirmal bitanem gönlün rahat olsun:) Doktor kontrolüne gittiğinde de sorarsın için daha rahat eder. Kolay değil annelik vallahi şimdiden en ufak şeyde evhamlanıyoruz. Ama emin ol doğduktan sonra da evhamlar bitmez:) Yok kakasının rengi niye böyle, yok göbeği ne zaman düşecek, yok kustu:) Allah yardımcımız olsun:)
evet canım dediğin gibi evhamlar hiç bitmiyor.Bir oğlum var Allahım korusun bebekliği biraz yordu,inşallah bu bebişimiz çok yormaz ama canı sağolsun ya.Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun yeter ki.Kderleri güzel olsun..P.tesi dr kontrolüm var muhakkak soracam ogün.Çok teşekkür ederim canım.. :)
amin aminn canım hepizin evladını korusun kaderlerini güzel yazsın inşallah.. :)Estağfurullah bitanem:) Allah bağışlasın kuzum evlatlarını:) Allah sağlık, baht açıklığı, hayırlı ömür versin de gerisi hallolur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?