2015 Nisan Anneleri

Selam kızlar..
Ben ilk gebeliğimde lierac kullanmıştım 15 kilo almıştım ve hiç çatlağım olmamıştı
Dün yine internetten sipariş verdim bugün geldi ve kullanmaya başladım almayı düşünenler için yazayım dedim
2 tane 200 lük 139 tl kargo ücretsiz
Ayrıca birsürü tester koymuşlar bebek şampuanları kremleri 10 tane minik tester 1 tane de biodermanın 250 grlık makyaj temiLemensuyunu hediye göndermişler ben memnun kaldım recete.com düşünen olursa

yinede saglikli bin sukur evet bende etmicem icim cok yandi

Allahim korusun miniklerimizi bitanem inşallah su 5 ayda cabucak gecerde kucaklarimiza aliriz yoksa bu evhamlarimizla dert bitmeyecek :)
aynen öyle canım,beş aydan geriye sayım başladı dörde doğru değil mi canım?Hayal kurup 'şöyle yapıcam,böyle yapıcam'dedikçe 'ay bian önce geçsin'diyorum.Allah yardımcımız olsun,bebişlerimizi ve bizi korusun zaman da çabucak geçsin inşallah.Aslında hamileliğin tadını çıkarmak gerekiyor da ister istemez stres yapıyoruz bazı şeyleri.

normal yani değil mi?İnşallah öyledir ya canım.Hamileyken çok evham yapıyoruz,o yüzden 9 ay olduğundan daha uzun geliyor.Hayırlısıyla şu günlerimiz sağsalim geçseydi..

Normal bitanem gönlün rahat olsun:) Doktor kontrolüne gittiğinde de sorarsın için daha rahat eder. Kolay değil annelik vallahi şimdiden en ufak şeyde evhamlanıyoruz. Ama emin ol doğduktan sonra da evhamlar bitmez:) Yok kakasının rengi niye böyle, yok göbeği ne zaman düşecek, yok kustu:) Allah yardımcımız olsun:)

Son düzenleme:
kızlar bu arada drum bana çatlaklık için kakao ya da badem yağı kullanmamı,başka bişey önermediğini söyledi. :)

evet canım dediğin gibi evhamlar hiç bitmiyor.Bir oğlum var Allahım korusun bebekliği biraz yordu,inşallah bu bebişimiz çok yormaz ama canı sağolsun ya.Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun yeter ki.Kderleri güzel olsun..P.tesi dr kontrolüm var muhakkak soracam ogün.Çok teşekkür ederim canım.. :)

Estağfurullah bitanem:) Allah bağışlasın kuzum evlatlarını:) Allah sağlık, baht açıklığı, hayırlı ömür versin de gerisi hallolur:)

Allahım...
Sen bizleri yoktan var eden, varlıgından haberdar edensin...
Her hayrı bilen her şerri görensin...
Sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver... Ser varsa yasayacaklarımızda hayra cevir Allahım..
Senin yarattıgın bedende senin verdigin nimeti tasıyoruz... Bazen isyan edip bazen şükrediyoruz.. Karsında boynumuz bükük, elimiz bos haldeyiz... Farkındayız sana layık olmak için elimizden geleni yapıuoruz.. Yapmaya calısıyoruz..
Sen amellerimiZi bosa cevirme.
Sen dualarımızı kabul et..
Allahım sen evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler ver... Dünyaya gelmeyen yawrularımıza saglık ver sıhhat ver.. Biz annelere dayanma gücü sabır saglıklı kolay dogumlar ver...
Allahım senden istedgimiz cok.. Senin rızan için yaptıklarımız.........?
Rabbim sen kucaklarımızı bos bırakma...
Tenimizden süt kokusunu evimizden cennet kokusunu eksik etme...
Evlat sahıbı olmak isteyenlerin yakarıslarını bos cevirme...
Evlat acısıyla yananların yüregine ferahlık ver...
Allahım.....
Sana sıgınıyor,yalnız senden diliyoruz...
Sen herseyi hakıyyla bilensin, görensin...
Sen bizim hakkımızda hayırlısını ver...
AMİN

Son düzenleme:
yusuf suresi meryem suresi ibrahim suresi insan suresi bunları hamileyken okumak cok iyi...cocuga sirayet ediyo... Hatta kıza hamile olanlara bol bol meryem suresni oku derler... Hz meryem annemzin ahlakı sirayet edermiş...
Oglu olacaklara yusuf ibrahim suresi oku derler... Peygamberlerin ahlakları sirayet etsin diye... O yüsden okuyun.. Okuyamassanız dinleyin bebeginize dinletin... Emin olun bebeklerimiz bizden daha iyi manevi olarak duyguyu tadacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…